Το γεγονός της χρονιάς ! Έρχονται τα των φτωχών – Σε αναβρασμό Σκλαβενίτης , Μασούτης ! – Αλλάζει το παιχνίδι στον χώρο των υπεραγορών.

Μια νέα προσθήκη έρχεται στον χώρο των , καθώς στη χώρα μας θα δούμε πασίγνωστη αλυσίδα από τη Μεγάλη Βρετανία.

Όλες οι ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μέσω της Ελλάδας και της Ιταλίας φιλοδοξεί να τριπλασιάσει τις πωλήσεις της αλλά και τα κέρδη της, η Βρετανική αλυσίδα εκπτωτικών προϊόντων σε βάθος δεκαετίας, σύμφωνα με το xristika.gr.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι γνωστή ως τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, έρχεται και στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Poundland, ο Άντι Μποντ, ανέφερε στους Financial Times πως: «Υπάρχουν πολλοί πελάτες που θα ήθελαν τις προσφορές μας, επειδή η αγορά του εκπτωτικού λιανεμπορίου είναι λιγότερο ανεπτυγμένη στην περιοχή».

Η Poudland δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών και του λιανεμπορίου και ιδρύθηκε το 1990 ενώ από την αρχή του 2019 έχει εγκαινιάσει 300 νέα καταστήματα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Η θυγατρική Pepco, μέσω της οποία η Poudland θα «προσγειωθεί» στην Ελλάδα και την Ιταλία, ειδικεύεται στα είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης, παρέχοντας τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σίγουρα η κίνηση αυτή προβληματίζει τους μεγάλους παίκτες της αγοράς όπως οι , και , αφού θεωρείται σίγουρο ότι θα αναζητήσουν τρόπους να διατηρήσουν «πιστό» το καταναλωτικό κοινό που έχουν κερδίσει.

Πληρωμές Ιανουαρίου 2021 : 534 ευρώ , Επιστρεπτέα προκαταβολή, Συντάξεις – ΟΠΕΚΕΠΕ

Αίτηση για επίδομα θέρμανσης 2021 ΕΔΩ :www.aade.gr/mythermansi , 120 δόσεις ρύθμιση

12.000 ευρώ αναδρομικά για συντάξεις Δημοσίου , 534 ευρώ πληρωμή , ΕΦΚΑ εισφορές