Στις καλένδες τα σχέδια Τσίπρα για μεγάλη Κεντροαριστερά

Στις καλένδες πέταξε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του για τη δημιουργία της μεγάλης Κεντροαριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας και φόρεσε πάλι τα παλαιστινιακά τσαντόρ κάνοντας διαγωνισμό επαναστατικής γυμναστικής με το ΚΚΕ και άλλες φράξιες της άκρας αριστεράς στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πολιτικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια και η λαϊκίστικη στρατηγική του όχι σε όλα έρχονται να επιβεβαιώσουν τα σημερινά στρατηγικά αδιέξοδα της Κουμουνδούρου, τα κορυφαία στελέχη της οποίας επενδύουν για μία ακόμη φορά στη καταστροφή για να δικαιολογήσουν το πολιτικό τους μεροκάματο.

Αρκεί μία γρήγορη ματιά στις ανακοινώσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της υποκρισίας και της πολιτικής απάτης, όταν η χώρα δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας, η κομματική γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει τάματα στον Τσε Γκεβάρα να μην πάει τίποτε καλά μήπως και διασωθούν πολιτικά και συνεχίσουν το αντιπολιτευτικό τους κρεσέντο μέσα σε σκηνικό καμένης γης.

Όμως το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους έχει ταράξει στην αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα τους εξοργίζει ακόμη περισσότερο, καθώς βλέπουν τη δεξαμενή της εκλογικής τους πελατείας να λιγοστεύει και την όποια απήχηση είχαν στην ελληνική κοινωνία να μειώνεται δραματικά.

Το μέλλον για την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται δυσοίωνο και η σκληρή πραγματικότητα βαραίνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στα γραφεία της Κουμουνδούρου.