Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Μεγάλη Έξοδο» του Πάσχα: Τα τρία αγκάθια

TechTeam από TechTeam
18/04/2021 23:03
σε ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μόλις 15 ημέρες πριν την Ανάσταση και η πολυπόθητη για πολλούς πασχαλινή έξοδος συνεχίζει να παραμένει στον αέρα, καθώς παρά τη νότα αισιοδοξίας που προσφέρει η επιτάχυνση των εμβολιασμών και η επέκταση των self test, η κατάσταση με την πανδημία στη χώρα παραμένει κρίσιμη.

Παρόλο που ο αριθμός των κρουσμάτων παρουσιάζει σταθεροποίηση τις τελευταίες ημέρες, το επιδημιολογικό φορτίο σε αρκετές περιοχές της χώρας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο (26.000 ενεργά κρούσματα και 2.800 νέα ημερησίως κατά μέσο όρο), ενώ σε ορισμένες περιοχές όπως το Κιλκίς, το Ρέθυμνο και η Θάσος, παρουσιάζει αύξηση.

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται και ο αριθμός των νέων εισαγωγών στα νοσοκομεία. Συνολικά 5.500 ασθενείς νοσηλεύονται, με κατά μέσο όρο 250 εισαγωγές ημερησίως, ενώ οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ είναι 824. Μάλιστα, ένας στους τέσσερις που εισάγονται σε ΜΕΘ είναι πια νεότερος των 55 ετών.

Η μέση διάρκεια νοσηλείας υπολογίζεται στις 17 ημέρες όπως είπε και οι προβλέψεις δείχνουν ότι ο αριθμός των θανάτων θα παραμείνει υψηλός και την επόμενη εβδομάδα λόγω του αυξημένου αριθμού των ατόμων που είναι διασωλωνωμένοι.

Τα δεδομένα αυτά είναι που έχουν μετατρέψει την απόφαση για τις μετακινήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας σε δύσκολο γρίφο για την επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας αλλά και την κυβέρνηση που θα κληθούν να γνωμοδοτήσουν και να αποφασίσουν αντίστοιχα για το τι θα ισχύσει το Πάσχα.

Οι ειδικοί θα περιμένουν όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να εισηγηθούν προς την κυβέρνηση εάν μπορούν να δοθεί «ελευθέρας» για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Η εισήγηση, αναμένεται – εκτός απροόπτου – την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο μεγαλύτερος φόβος είναι φυσικά το ενδεχόμενο να προκληθεί μεγάλη διασπορά σε περιοχές της επαρχίας, εφόσον επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, και να μπουν στο κόκκινο και σε αναπόφευκτο νέο lockdown σε μια κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία η κυβέρνηση σχεδιάζει μεγαλύτερο, σταδιακό, άνοιγμα της χώρας και επανεκκίνηση της οικονομίας, με επίκεντρο τον τουρισμό ο οποίος κάνει επίσημη έναρξη της φετινής σεζόν τον Μάιο.

«Η πίεση στο ΕΣΥ συνεχίζει να αυξάνεται και η αποκλιμάκωση στις ΜΕΘ θα καθυστερήσει για δυο ακόμη εβδομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, υπενθυμίζοντάς μας ότι η αναμενόμενη εκτόνωση του τρίτου κύματος της πανδημίας δε αναμένεται πριν τις γιορτές.

Βασιλακόπουλος : Να επιτραπούν οι μετακινήσεις για το Πάσχα

Κάποιοι άλλοι επιστήμονες που πιστεύουν ότι θα πρέπει να επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα καθώς και να ανοίξει η εστίαση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, επεσήμανε πως σε ότι αφορά τις μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ρεαλισμό.

Όπως εξήγησε ο κ. Βασιλακόπουλος η θεωρία να μη μετακινηθούμε και να παραμείνουμε στα σπίτια μας τηρώντας αποστάσεις και μέτρα, είναι μόνο θεωρία, καθώς ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί από το παρατεταμένο lockdown και δεν θα πειθαρχήσει.

Κατά συνέπεια, συνέχισε ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στον Ant1, θα πρέπει να επιτραπούν οι μετακινήσεις. Έτσι οι πολίτες θα μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους και να κάνουν Πάσχα σε ανοιχτούς χώρους και με μεγαλύτερες αποστάσεις, τηρώντας τα αυτονόητα μέτρα και επιδεικνύοντας την απαραίτητη ατομική ευθύνη.

Σε αντίθετη περίπτωση, πρόσθεσε, όσοι μείνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε θα μαζευτούν σε πλατείες, είτε θα συνωστιστούν μέσα στα διαμερίσματα.

Συμπλήρωσε δε ότι οι μετακινήσεις μπορούν να επιτραπούν χωρίς ρίσκο σε όσους έχουν εμβολιαστεί και σε όσους έχουν νοσήσει, καθώς έχουν αποκτήσει ανοσία, ενώ για τους υπόλοιπους είναι απαραίτητο το self test.

Να ανοίξει άμεσα η εστίαση

Ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι κατά την άποψη του θα πρέπει να ανοίξει άμεσα η εστίαση, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να βγουν έξω με τάξη και σε εξωτερικούς χώρους, αντί να συνωστίζονται άναρχα σε πλατείες και παραλίες.

Παπαευαγγέλλου: «Να μην εφησυχάζουμε»

Σύμφωνα με την κ. Παπαευαγγέλου ο δείκτης θετικότητας μειώθηκε στο 5,3% εξηγώντας ότι είναι «κάτι που το περιμέναμε αφού πλέον γίνονται περισσότερα τεστ στην επικράτεια». Όπως επεσήμανε, ωστόσο, ο δείκτης αναπαραγωγής του ιού παραμένει πάνω από 1% κάτι που επιτάσσει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα προστασίας και να μην εφησυχάζουμε, καθώς η όποια χαλάρωση θα αυξήσει τα κρούσματα.

Η ενδοοικογενειακή μετάδοση και η μετάδοση σε συναθροίσεις έξω από το σπίτι είναι οι δύο μεγάλοι κίνδυνοι και χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση, καθώς ο ιός στην οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να μας ξεγελάσει, υπογράμμισε. Είναι απαραίτητο να έχουμε συνεχή επαγρύπνηση, είπε και πρόσθεσε πρέπει να φανούμε έξυπνοι και πιο αποτελεσματικοί από το ιό είπε η κ. Παπαευαγγέλου.

«Οποιαδήποτε χαλάρωση θα οδηγήσει σε βεβαιότητα σε αύξηση διασποράς, κρουσμάτων και εισαγωγών στα νοσοκομεία» και κατέληξε λέγοντας ότι η επιτροπή επεξεργάζεται τον κίνδυνο μετάδοσης για κάθε δραστηριότητα, τονίζοντας ότι προηγούνται δραστηριότητες που δεν έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία.

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο

Από το Σάββατο νέες περιοχές εντάχθηκαν στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, «βαθύ κόκκινο» με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει.

Σε βαθύ κόκκινο μπαίνουν η Θάσος, ο δήμος Ρεθύμνου, ο δήμος Φαιστού, ο δήμος Μαρώνειας-Σαπών, η Κύθνος, ο δήμος Διδυμότειχου, ο δήμος Πύδνας- Κολινδρού, ο δήμος Καβάλας, ο δήμος Βόλου, ο δήμος Σιντικής Σερρών και ο δήμος Βόρειων Τζουμέρκων, καθώς παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου τους.

Συνολικά σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου βρίσκονται οι εξής περιοχές: η Περιφέρεια Αττικής (πλην των δήμων Αγκιστρίου, Κυθήρων και Ύδρας),οι Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Κοζάνης, Λέσβου, Ζακύνθου, Κω και Θάσου, καθώς και οι δήμοι:
Καλυμνίων, Ρόδου, Χίου, Ρεθύμνου, Ανωγείων, Χανίων, Φαιστού, Καβάλας, Καρδίτσας, Γρεβενών, Κύθνου, οι δήμοι Ιωαννιτών, Κόνιτσας και Βόρειων Τζουμέρκων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, οι δήμοι Σερρών, Αμφίπολης και Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο δήμος Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, οι δήμοι Καστοριάς και Ορεστίδος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ο δήμος Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ο δήμος Ήλιδας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, οι δήμοι Χαλκιδέων, Ερέτριας και Διρφύων-Μεσσαπίων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας,ο δήμος Διδυμοτείχου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ο δήμος Πύδνας – Κολινδρού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ο δήμος Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, ο δήμος Μαρώνειας-Σαπών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης καθώς και η Δημοτική Κοινότητα Γαλατινής της Δημοτικής Ενότητας Ασκίου του Δήμου Βοΐου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Ποιες περιοχές παρουσιάζουν βελτίωση

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν περιοχές της χώρας που παρουσιάζουν βελτίωση της επιδημιολογικής τους εικόνας, με αποτέλεσμα να «κατεβαίνουν» από το βαθύ κόκκινο στο κόκκινο. Έτσι, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (δηλαδή στο κόκκινο), κατεβαίνουν – εντάσσονται πλέον από τη Δευτέρα:

η Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, η Λέρος, οι δήμου Καρύστου και Κύμης-Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, η Σκύρος, ο δήμος Λοκρών, οι δήμοι Αγκιστρίου, Κυθήρων και Ύδρας, καθώς το ιικό φορτίο στις περιοχές αυτές έχει σχεδόν μηδενιστεί.

Ετικέτες: ΑΝΑΣΤΑΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

29/06/2025 | 00:13
HOT NEWS

Alex Rasov

28/06/2025 | 23:45
HOT NEWS

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

28/06/2025 | 09:02
HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

26/06/2025 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Pet Shop Boys - Left To My Own Devices


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Θρήνος στη Χαλκηδόνα: Πατέρας και 13χρονος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό – Τραυματίες η μητέρα και το μικρότερο παιδί

    841 shares
    Share 336 Tweet 210
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    599 shares
    Share 240 Tweet 150
  • Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ το δικαίωμα να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς άδεια του Κογκρέσου

    540 shares
    Share 216 Tweet 135
  • Ανοίγει νέο μέτωπο το Κρεμλίνο: Ευθεία απειλή για τη Ρωσία τα F-35 του ΝΑΤΟ στην Εσθονία

    528 shares
    Share 211 Tweet 132
  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε «πιθανή εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας

    497 shares
    Share 199 Tweet 124
  • Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με ανέμους 7 μποφόρ – Πτώση της θερμοκρασίας

    459 shares
    Share 184 Tweet 115
  • ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

    1012 shares
    Share 405 Tweet 253
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch