Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η Ελληνίδα γιαγιά-τερματοφύλακας που κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom από Newsroom
14/07/2016 18:21
σε ΠΕΡΙΕΡΓΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ

Και τι δεν θα έδιναν κάποιοι ποδοσφαιριστές για να δουν ένα video στο οποίο πρωταγωνιστούν να ανέβει στον επίσημο λογαριασμό της UEFA στο twitter ή σε αυτόν του καταξιωμένου τερματοφύλακα David James.

Για την Στέλλα Μαυρίδου, τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος Αστέγων που συμμετέχει αυτή την περίοδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστέγων στην Γλασκόβη, αυτό έγινε πραγματικότητα αλλά για την ίδια έχει μικρή σημασία.

Το πιο πιθανόν είναι ότι η 59χρόνη πωλήτρια του περιοδικού αστέγων Σχεδία δεν γνωρίζει ούτε τι σημαίνει UEFA ούτε τον πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας σημασία όμως για την ίδια έχει ότι για πρώτη φορά στην ζωή της είδε ένα ολόκληρο να την χειροκροτεί και να απολαμβάνει την στιγμή της που έγινε viral καθώς το video με όσα ακολούθησαν της απόκρουσης της έχει πάνω από 35.000 views στο twitter.

H Στέλλα κατάφερε να γίνει σχεδόν από την πρώτη στιγμή η αγαπημένη παίκτρια του πρωταθλήματος όχι μόνο από τους φιλάθλους που την υποστηρίζουν ένθερμα σε κάθε της προσπάθεια αλλά και από τις “αντίπαλες” παίκτριες. Το αντίπαλες εντός εισαγωγικών καθώς εδώ τα σκορ δεν μετράνε. Σημασία έχει να βγουν αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν μία όμορφη εμπειρία, για τους περισσότερους ίσως την ομορφότερη της ζωής τους.

Για την θετική σκέψη που την χαρακτηρίζει και το fair play οι διοργανωτές του Πρωταθλήματος της απένειμαν – την απονομή την έκανε ο πρώην παίκτης της Hibs, Jackie McNamara – το βραβεία FIFPro. Μετά από την απονομή η κυρία Στέλλα δήλωσε: “Εϊναι απίστευτο συναίσθημα. Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει, δεν το πιστεύω ότι είναι πραγματικότητα. Είναι πολύ συγκινητικό, αλλά θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ έτσι ώστε να είμαι συγκεντρωμένη στα επόμενα παιχνίδια μας. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στην ελληνική εφημερίδα δρόμου, Σχεδία, στον γιό μου και στην εγγονή μου”.

Η συγκινητική ιστορία ζωής της Στέλλας

Πριν από λίγους μήνες το περιοδικό Σχεδία φιλοξένησε στις σελίδες του την ιστορία της ζωής της κυρίας Στέλλας όπως την αφηγήθηκε η ίδια: “Για χρόνια ήμουν αποκλεισμένη από τον κόσμο λόγω της κακής ζωής που είχα. Τώρα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Είμαι από τις Σέρρες. Έφυγα από το σπίτι μου πολύ μικρή γιατί δεν είχα καλή οικογενειακή ζωή. Ο πατέρας μου ήταν άρρωστος με το αλκοόλ. Ήταν βίαιος και κακός και αυτό αρρώστησε και τη μάνα μου. Ο αδερφός μου είναι άτομο με αναπηρία. Η μεγάλη μου αδερφή παντρεύτηκε και έφυγε από το σπίτι. Επειδή ήμουν μικρή, δεν καταλάβαινα την επιλογή της και δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την κατάσταση. Πήγαινα στο βουνό για να γλιτώσω. Στα οκτώ μου έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Μόλις τελείωσα το Δημοτικό, ο μπαμπάς μου με έβαλε σε ένα εργοστάσιο να δουλέψω, παρόλο που ο δάσκαλος επέμενε να με στείλουν στο Γυμνάσιο επειδή ήμουν καλή στα γράμματα. Έφυγα 13,5 ετών από το σπίτι. Δούλεψα νύχτα σε καφετέρια και έλεγα ψέμματα ότι ήμουν 18. Μια μέρα ήρθε το Ανηλίκων και νόμιζαν ότι εκδιδόμουν. Ήρθα με την Ασφάλεια σπίτι μου, τους έδειξα που έμενα και κατάλαβαν γιατί ήθελα να φύγω. Θέλησαν να με βοηθήσουν και με έβαλαν να δουλέψω σε μια καφετέρια που είχε ένας αστυνομικός, για να με προστατεύουν κιόλας. Εκεί, με είδε κάποιος και με πήρε να με κάνει τραγουδίστρια. Ήταν πολύ δύσκολος χώρος. Ήμουν πολύ μικρή, πήρα τις κούκλες μου και έφυγα.

Στη συνέχεια, με έβαλαν σε ίδρυμα, όπου έμεινα δέκα μήνες μέχρι που οι γιατροί είπαν ότι δεν έκανε για μένα αυτό το περιβάλλον. Οι γονείς μου, στο μεταξύ, μπήκαν σε ψυχιατρείο. Έκανα συμφωνία να βγαίνω έξω και να δουλεύω και το βράδυ ξανάμπαινα στο Ίδρυμα. Μια μέρα το έσκασα και ήρθα Θεσσαλονίκη να βρω την αδερφή μου. Εκείνη δεν μπορούσε να με βοηθήσει και με έστειλε πίσω. Οι γονείς είχαν βγει από το ψυχιατρείο, αλλά η μαμά μου ήταν πια αγνώριστη από τα ηλεκτροσόκ που της είχαν κάνει μέσα εκεί. Είχαν πουλήσει το σπίτι, αλλά τους επέτρεπαν να μείνουν μέχρι να το κατεδαφίσουν. Οι συνθήκες ήταν άθλιες. Ζούσαμε χωρίς ρεύμα, νερό.

Έκανα ένα δεσμό, αλλά μόλις είδαν την οικογένειά μου ο πατέρας του δεν με ήθελε και μας χώρισε. Έφυγα ξανά από το σπίτι, δούλεψα, μάζεψα χρήματα και τους έφερα να ζήσουμε στη Θεσσαλονίκη. Ο μπαμπάς έπινε ξανά, οι ένοικοι της πολυκατοικίας έκαναν παράπονα και μας έδιωξαν από το σπίτι. Άντεξα μέχρι που έγινε κάτι πολύ σοβαρό και είπα ότι δεν θέλω να έχω άλλο σχέσεις μαζί του. Λίγο καιρό αργότερα πέθανε και ένα χρόνο μετά πέθανε και η μητέρα μου. Όταν την έχασα, τρελάθηκα. Έκανα ξανά απόπειρα αυτοκτονίας. Ο αδερφός μου τρελάθηκε εντελώς. Πέρασαν τέσσερα χρόνια μέχρι να μπορέσω να πάρω τα πάνω μου και προσπάθησα να κάνω έναν καινούριο δεσμό. Έμεινα έγκυος και μου είπαν να το ρίξω, αλλά εγώ το κράτησα. Εκείνος δεν έμεινε μαζί μου. Σήμερα, έχω ένα πολύ όμορφο αγόρι που το μεγάλωσα με πολλή αγάπη. Είναι καλός οικογενειάρχης και με έχει κάνει μια ευτυχισμένη γιαγιά με μια εγγονή που έχει το όνομά μου. Βοήθησα και τον αδερφό μου να γίνει καλά. Ήθελα να παντρευτώ για να έχει το παιδί μου μια οικογένεια. Γνώρισα κάποιον και βιάστηκα να παντρευτούμε, αλλά αποδείχθηκε μέθυσος και πολύ βίαιος. Έφυγα, αλλά μου δημιούργησε πολλά νευρικά προβλήματα. Είχα μπερδευτεί με το αλκοόλ και έπινα όποτε στενοχωριόμουν. Τη λύπη δεν τη δεχόμουν. Πάθαινα πανικό, έπινα και ξυπνούσα στο νοσοκομείο. Με τον άνθρωπο αυτό χωρίζαμε και τα ξαναβρίσκαμε. Κάποια στιγμή ξανασμίξαμε, αλλά ως ζευγάρι είχαμε πια τελειώσει.

Στο μεταξύ, δεν ήθελα να γίνω βάρος στο παιδί μου. Ήθελα να δουλέψω να βγάζω λίγα χρήματα μόνη μου. Βγήκα να πουλάω παράνομα κουλούρια έξω από μια Εκκλησία. Εκεί μια κυρία που με έβλεπε θλιμμένη με τράβηξε σιγά σιγά με τον τρόπο της και με βοήθησε. Μου σύστησε τη «σχεδία». Ήρθα χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τότε είμαι ευτυχισμένη. Ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά και είναι σαν να με είδε γιατρός. Είναι μια δουλειά πλασμένη για μένα. Όλοι με αγκάλιασαν και μου λένε πολύ ωραία πράγματα. Χαμογελάω, μου φαίνεται παιχνίδι, μου γέμισε τη ζωή. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο ωραίος κόσμος. Τώρα βλέπω αλλιώς τα πράγματα, με αισιοδοξία. Δεν είμαι μόνο εγώ σε κακή κατάσταση. Πάω κάθε Κυριακή στην Εκκλησία κι έτσι έχω γλιτώσει από τους γιατρούς. Δεν πίνω τίποτα, κοιτάω το σπίτι μου και είμαι ευτυχισμένη. Μπορώ να κάνω τα λίγα όνειρα που μου έχουν απομείνει.

Διαβάζω, θέλω να μείνω αγνή, να έχω την υγεία μου και να μην πέσω σε ξένα χέρια. Να με πάρει ο Θεός εκεί που θα κοιμάμαι, όπως η μαμά μου. Να είναι καλά το παιδί μου. Αγαπώ τον κόσμο, ακόμα κι αυτόν που δεν αγοράζει το περιοδικό. Μου δείχνουν τέτοια αγάπη, που δεν έχω βρει πουθενά”.

H Eθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων

Από την Κυριακή έχει ξεκινήσει στην Γλασκόβη το 14ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων. Η Ελλάδα συμμετέχει για 10η φορά. Σημειώνεται ότι η ελληνική ομάδα είναι η μοναδική στην ιστορία του θεσμού που έχει κατακτήσει δύο φορές το κύπελλο για το “Ευ Αγωνίζεσθαι” (Fair Play Award), ενώ πέρυσι στο Άμστερνταμ, κατέκτησε και την πρώτη θέση στην κατηγορία της (INSP Trophy) επικρατώντας στον τελικό της Ελβετίας με 6-2.

Την ελληνική αποστολή στους άνδρες απαρτίζουν φέτος οι: Λάμπης Δημουλάς, Πασχάλης Καρακώστας, Άρης Κολίτσης, Παντελής Σπηλιόπουλος, Κοσμάς Νικήτας, Λευτέρης Συναχέρης, Χρήστος Σιαμπάνης, Στέλιος Κουτσουρής.

Την αποστολή της γυναικείας ομάδας συμπληρώνουν οι: Στέλλα Μαυρίδου, Κρυστάλλω-Όλγα Ζωγράφου, Μαγδαληνή Βασιλικού, Ευτέρπη Ιωαννίδου, Βαλεντίνα Ευθυμίου, Βασιλική Δημητριάδη, Κατερίνα Πάσχου.

Ετικέτες: ΒΙΝΤΕΟελληνίδατερματοφύλακας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΙΝΔΙΑ: Νέο βίντεο από το ατύχημα

12/06/2025 | 18:13
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023.
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)
Featured

Έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της ΕΛΑΣ: Γνήσια τα 3 βίντεο από τα Τέμπη

29/03/2025 | 11:31
Featured

Πώς φαντάστηκε η Τεχνητή Νοημοσύνη τη Γάζα του Ντ. Τραμπ – Το βίντεο που ανάρτησε ο Αμερικανός πρόεδρος

27/02/2025 | 11:31
Featured

Τέμπη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της εταιρείας φύλαξης που έδωσε τα νέα βίντεο

10/02/2025 | 20:00 - Ενημέρωση 11/02/2025 | 05:09
Load More
Επόμενο Άρθρο

Προσοχή: Αυτές είναι οι ανώτερες τιμές πώλησης προϊόντων σε κυλικεία και περίπτερα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    470 shares
    Share 188 Tweet 118
  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    454 shares
    Share 182 Tweet 114
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    453 shares
    Share 181 Tweet 113
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    382 shares
    Share 153 Tweet 96
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    359 shares
    Share 144 Tweet 90
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    348 shares
    Share 139 Tweet 87
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch