Μητσοτάκης: Αδιανόητη χαρακτηρίζει την πρακτική χορήγησης αδειών στον Δημήτρη Κουφοντίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμευόμενος ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα αλλάξει το νόμο Παρασκευόπουλου που αξιοποιεί ο τρομοκράτης για να λάβει τις άδειές του.

«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Υπενθυμίζω, προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου επέτρεψε την αθρόα αποφυλάκιση σκληρών ποινικών, και άλλαξε ταυτόχρονα τη διάταξη για τις άδειες προς όφελος ακόμη και των τρομοκρατών.

«Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου: Μια από τις πρώτες αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου» τονίζει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διευκρινίζει ότι «η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν».

«Η ανοχή απέναντί τους οφείλει και θα είναι μηδενική. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και των οικογενειών τους λέμε ΩΣ ΕΔΩ» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έντονα αντέδρασε και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στη νέα διήμερη άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τη δυσαρέσκεια των Ηνωμένων Πολιτειών για την πρώτη 48ωρη άδεια που είχε χορηγηθεί στο Δημήτρη Κουφοντίνα το Νοέμβριο είχε εκφράσει στον ΣΚΑΪ Τζέφρι Πάιατ, αναφέρει το Skai.gr.