Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θεαματική εκκίνηση Κυριάκου – 8 στους 10 απογοητευμένοι από τον Τσίπρα

Newsroom από Newsroom
18/01/2016 11:48
σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Γράφει ο Γρηγόρης Τζιοβάρας

Προς τη λάθος κατεύθυνση το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου λένε 7 στους 10 – Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει σχεδόν τους μισούς ψηφοφόρους του Σεπτεμβρίου – Θετική εξέλιξη η εκλογή Μητσοτάκη λέει το 49% – Στο 3,3% το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας

: Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού προοιωνίζεται η ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση αυξάνει τη συσπείρωσή της, διευρύνει την επιρροή της και αποσπά σαφές προβάδισμα 3,3% στην πρόθεση ψήφου, υπερσκελίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ που καταβυθίζεται χάνοντας σχεδόν τους μισούς από τους ψηφοφόρους που του έδωσαν την πρωτιά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ενας στους δύο πολίτες αξιολογεί ως θετική εξέλιξη την εκλογή του κ. Μητσοτάκη, την ίδια ώρα που, σύμφωνα με έρευνα της Alco για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος», η ογκούμενη απογοήτευση από τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. εντείνουν την απαισιοδοξία της κοινής γνώμης η οποία εκτοξεύεται σε πρωτόγνωρα ύψη.

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, το εύρημα σύμφωνα με το οποίο το 80% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.000 ατόμων, δηλώνει απαισιόδοξο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ εξίσου υψηλό, της τάξης του 75%, είναι και το ποσοστό των απαισιόδοξων για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους.

Η γενικευμένη απαισιοδοξία των πολιτών συνάδει με τη διαπιστούμενη εικόνα κατάρρευσης της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γεγονός πρωτόγνωρο σε σχέση με τον χρόνο που χρειάστηκε για να συντελεστεί αυτή η αλλαγή. Οπως, άλλωστε, παρατηρούν αναλυτές, δεν υπάρχει προηγούμενο τόσο μεγάλης καταβαράθρωσης για κυβερνητικό σχήμα, το οποίο μόλις υπερέβη το όριο των 100 ημερών από την επιβεβαίωση της λαϊκής ψήφου την οποία έλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 10% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του τα πηγαίνουν όσο καλά περίμεναν, ενώ ένα 2% θεωρεί την κατάσταση καλύτερη της αναμενόμενης. Αντιθέτως, το 63% απαντά ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός τα πηγαίνουν χειρότερα από το αναμενόμενο. Και μαζί με το 19% όσων θεωρούν ότι η κατάσταση είναι τόσο άσχημη όσο περίμεναν, συνάγεται το συμπέρασμα ότι περισσότεροι από 8 στους 10 πολίτες εκφράζουν την απογοήτευσή τους σε σχέση με την κυβερνητική πορεία.

Η απογοήτευση διαπερνά όλο το πολιτικό φάσμα και δεν αφήνει ανεπηρέαστους ούτε τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκουν μεν «άλλοθι», υποστηρίζοντας σε ποσοστό 45% ότι η κυβέρνηση προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει, πλην όμως, όταν καλούνται να αξιολογήσουν τον έναν χρόνο διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., ένα μεγάλο μέρος τους θεωρεί ότι είναι «μια από τα ίδια» (23%) και «ακολουθεί λάθος πολιτικές» (16%), ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που (σε ποσοστό 7%) απερίφραστα δηλώνουν ότι είναι «η χειρότερη χρονιά εδώ και χρόνια».

Ισχυρό φαίνεται να είναι το πλήγμα στην κυβερνητική εικόνα από το σχέδιο Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό, καθώς 7 στους 10 θεωρούν ότι οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί κινούνται προς λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 11% έχει την άποψη ότι η κατεύθυνση των κυβερνητικών προτάσεων είναι προς τη σωστή.

 


Η γαλάζια συσπείρωση και ο διεμβολισμός του Κέντρου

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν προκαλεί εντύπωση ότι η υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στο 18% (από το 35,46% που πήρε στις κάλπες του περασμένου Σεπτεμβρίου) δίνει την ευκαιρία στη Ν.Δ. να προσπεράσει και, με το 21,3% που συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου, να αποσπάσει προβάδισμα 3,3 εκατοστιαίων μονάδων που είναι το μεγαλύτερο εδώ και αρκετά χρόνια που επιτυγχάνει κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ περνά τρίτο με 5,4%, αφήνοντας τέταρτη τη Χρυσή Αυγή με 5,2%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.) με 3,1%, η Ενωση Κεντρώων με 2,6%, οι ΑΝ.ΕΛ. με 1,9%, το Ποτάμι με 1,6%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,3%, ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 4,1% των συμμετεχόντων στην έρευνα.

Η ρευστότητα, ωστόσο, του πολιτικού σκηνικού παραμένει πολύ υψηλή, αφού πάνω από το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος μπορεί να καταταγεί στη λεγόμενη «αδιευκρίνιστη ψήφο», καθώς το 20,3% δηλώνει αναποφάσιστο, το 11,2% εκφράζει τάση προς αποχή και το 4% προτίμηση προς το λευκό.

 

Με αναγωγή στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, αν αφαιρέσουμε δηλαδή τα ποσοστά της αποχής και των λευκών, η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κόμματα φτάνει στο 3,9%, καθώς η δύναμη της Ν.Δ. υπολογίζεται στο 25,1% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 21,2%. Το γεγονός, όμως, ότι και μετά την αναγωγή οι αναποφάσιστοι παραμένουν στο 24,1% δεν προδικάζει τον αριθμό των κομμάτων που θα έμπαιναν στην επόμενη Βουλή εφόσον οι εκλογές διεξάγονταν την προσεχή Κυριακή, όπως είναι το ερώτημα της έρευνας.

Το ΚΚΕ (με το 6,4%) και η Χ.Α. (με 6,1%) παρουσιάζουν αξιοσημείωτα υψηλή συσπείρωση, κάτι που ισχύει σε μικρότερο βαθμό για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (3,7%) και την Ε.Κ. (3%), ενώ τη μεγαλύτερη αποσυσπείρωση παρουσιάζουν οι ΑΝ.ΕΛ. (2,2%) και το Ποτάμι (1,9%).

Η Ν.Δ. βελτιώνει τη θέση της, αφενός λόγω της υψηλής συσπείρωσης των ψηφοφόρων της του περασμένου Σεπτεμβρίου που επιτυγχάνει, σε ποσοστό 86%, όταν η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο 60%, και αφετέρου με τον διεμβολισμό που φαίνεται να προκαλεί η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στον χώρο του Κέντρου. Ενώ παρατηρείται και τάση επανάκαμψης ψηφοφόρων της που είχαν κατευθυνθεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή. Με βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. προσελκύει το 30% των ψηφοφόρων του Ποταμιού, το 20% της Ενωσης Κεντρώων, το 16% της Χρυσής Αυγής, το 9% της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως και το 5% όσων επέλεξαν τα συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.

 


Νικητής ο Κυριάκος στο crash test με τον Αλέξη

Αέρας στα πανιά της Ν.Δ. φαίνεται να έπνευσε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία, καθώς το 49% των πολιτών τη θεωρεί θετική εξέλιξη, έναντι μόλις ενός 23% που την αξιολογεί αρνητικά.

Ο ενθουσιασμός, όπως είναι φυσικό, είναι μεγαλύτερος μεταξύ των Νεοδημοκρατών, αφού το 78% από αυτούς εκφράζεται θετικά και μόλις το 8% αρνητικά. Αλλά και σε όσους έκαναν άλλες επιλογές, η θετική προαίρεση για τον νέο αρχηγό της κεντροδεξιάς υπερτερεί. Πιο ένθερμοι είναι οι ψηφοφόροι του Ποταμιού (68% αξιολογούν θετικά την εξέλιξη), των ΑΝ.ΕΛ. (69%) και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (59%), χωρίς να υπολείπονται αισθητά και οι οπαδοί της Ενωσης Κεντρώων (47%). Ενώ υπερτερούν οι θετικές γνώμες ακόμη και μεταξύ όσων ψήφισαν Χ.Α. (45%), ΣΥΡΙΖΑ (42%) και ΚΚΕ (32%).

 

Η ανάδειξη του κ. Μητσοτάκη επέδρασε θετικά στην εικόνα του κόμματος, όπως καταδεικνύουν οι απαντήσεις που θέλουν το 28% των ερωτηθέντων να βελτιώνει την άποψή του για την αξιωματική αντιπολίτευση, το 38% να μην την έχει αλλάξει και μόλις το 17% να δηλώνει ότι έχει χειροτερεύσει.

Στη σύγκριση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο νέος ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλεονεκτεί σύμφωνα με την πεποίθηση των πολιτών ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα (26% έναντι 18%), λέει την αλήθεια (23% έναντι 14%) και εκφράζει το καινούριο (26% έναντι 22%). Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας υπερτερεί στην εντύπωση της κοινής γνώμης για το ποιος καταλαβαίνει τον απλό πολίτη (με 23% έναντι 16%) και είναι έντιμος (με 24% έναντι 21%).

Τέλος, η πλειοψηφία των πολιτών, σε ποσοστό 53% επί του συνόλου και 67% μεταξύ των ψηφοφόρων της Ν.Δ., προτρέπουν τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να τα αλλάξει όλα στη Ν.Δ.».

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΣχετικάΆρθρα

Uncategorized

Κάλεσμα Ζελένσκι σε Πούτιν για να τελειώσει το μακελειό στην Ουκρανία

05/06/2026 | 08:00
Uncategorized

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα το μεσημέρι

05/06/2026 | 06:00
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 5 Ιουνίου, εορτολόγιο: Άγιος Δωρόθεος Ιερομάρτυρας Επίσκοπος Τύρου

05/06/2026 | 00:05
HOT NEWS

Alex Rasov

04/06/2026 | 23:45
Load More
Επόμενο Άρθρο

Δείτε τι έρχεται! Οι λαθρομετανάστες απαιτούν να φύγει ο σταυρός από τη σημαία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΓΡΟΤΕΣ SOS: Αναδρομικές επιδοτήσεις 2025, ΟΣΔΕ, λιπάσματα και 400 εκατ. ευρώ από ΕΕ – Ποιοι πληρώνονται μέσα στον Ιούνιο

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ: De Minimis έως 80€/στρέμμα, αλώνια από αυτή την εβδομάδα +40 εκατ. ευρώ – Τι περιμένουν παραγωγοί και κτηνοτρόφοι

    694 shares
    Share 278 Tweet 174
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ έως 4.800 ευρώ για απόστρατους και Σώματα Ασφαλείας – Τι έρχεται για ΕΑΣ, προσωπική διαφορά

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Σαμαράς, Καρυστιανού και οι 40 ανεξάρτητοι: Το νέο πολιτικό παζλ που δοκιμάζει την αντιπολίτευση – Γιατί η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Προετοιμάζεται επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026 και 2ΓΒ/2026: Έρχονται αποτελέσματα και 4.747 μόνιμες προσλήψεις – Δέκα παραδείγματα – ΟΔΗΓΟΣ

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ – ΑΓΡΟΤΕΣ : Έκπτωση στην αντλία από Νοέμβριο – ΑΛΩΝΙΑ-Τι έρχεται για σιτηρά, και τιμές παραγωγού το 2026

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch