Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Αίτηση για τα 534 ευρώ λόγω αναστολής εργασίας , Επιστρεπτέα προκαταβολή : Αιτήσεις εδώ aade.gr/mybusinesssupport

Newsroom από Newsroom
02/11/2020 11:30
σε HOT NEWS, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αίτηση για τα 534 ευρώ λόγω αναστολής εργασίας , Επιστρεπτέα προκαταβολή  : Αιτήσεις εδώ aade.gr/mybusinesssupport – Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Ειδήσεις: Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου πληρώθηκε το επίδομα των 534 ευρώ για τον μήνα Σεπτέμβριο καθώς και η επιδότηση του μισθού για τον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ σε 160.196 δικαιούχους εργαζόμενους. Η δαπάνη ύψους 69,5 εκατ. ευρώ αφορά σε:

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα αναδρομικά ΕΔΩ

μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις 1.832 εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων,
αναστολές συμβάσεων εργασίας 116.860 εργαζομένων κατά τον Σεπτέμβριο,
41.504 εργαζομένους ενταγμένους στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον Σεπτέμβριο, προκειμένου για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας ύψους 10,6 εκατ. ευρώ.
Οι δηλώσεις των αναστολών για τον Σεπτέμβριο ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 25 Οκτωβρίου για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις τουρισμού, επισιτισμού, μεταφορών, πολιτισμού, αθλητισμού και άλλων κλάδων που πλήττονται βάσει ΚΑΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στις αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις αναστολών για τον Οκτώβριο, όπως αναφέρει ρητά η νέα ΚΥΑ που πήρε ΦΕΚ και προσδιορίζει το πλαίσιο για τις αναστολές συμβάσεων μηνός Οκτωβρίου.

Για τις αναστολές του Οκτωβρίου που θα δηλωθούν σωρευτικά τον Νοέμβριο έχουν πρόσβαση επιχειρήσεις από 72 ΚΑΔ. Προσοχή, καθώς σε αναστολή μπορούν να δηλωθούν για τον Οκτώβριο μόνο εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί έως και την 15η Σεπτεμβρίου.

Η λίστα με τους πληττόμενους ΚΑΔ για τον Οκτώβριο παραμένει η ίδια με την αντίστοιχη λίστα του Αυγούστου – Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει επιχειρήσεις τουρισμού (ξενοδοχεία, καταλύματα), επισιτισμού, αθλητισμού, πολιτισμού, μεταφορών και άλλες που ανήκουν σε πληττόμενους ΚΑΔ, όπως κατασκευή γούνινων ειδών κ.α.

Το μέτρο των αναστολών για τον Νοέμβριο αλλά και για τον Δεκέμβριο έχει ήδη προαναγγελθεί από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, με αποτέλεσμα να καλύπτει τους πληττόμενους από τις επιπτώσεις του κορονοϊού εργοδότες και εργαζόμενους, έως το τέλος του 2020.

Αίτηση για τα 534 ευρώ λόγω αναστολής εργασίας , Επιστρεπτέα προκαταβολή : Αιτήσεις εδώ aade.gr/mybusinesssupport – Μέχρι σήμερα ανοιχτή η πλατφόρμα.

Ανοικτή έως σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα μείνει η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ενώ το οικονομικό επιτελείο αποφάσισε να βελτιώσει τους όρους της έγκρισης αυτών των χαμηλότοκων δανείων.

Η νέα απόφαση «Τροποποίηση της υπό στοιχεία ΓΔΟΥ 233/10.10.2020 κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων “Διαδικασία και προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου του κορoνοϊού COVID-19, κατά τους μήνες Μάρτιο ως και Αύγουστο 2020″» δημοσιεύθηκε ήδη σε ΦΕΚ.

Με τη νέα απόφαση, κατ’ αρχήν και κατ’ εξαίρεση, μπορούν να υποβάλουν αίτηση και οι επιχειρήσεις, που δήλωσαν μεν έως την 28η Σεπτεμβρίου στοιχεία εσόδων στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Τα Έσοδά μου», στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, αλλά δεν είχαν υποβάλει έως αυτήν την ημερομηνία εκδήλωση ενδιαφέροντος για χρηματοδότηση μέσω «επιστρεπτέας προκαταβολής». Έτσι, οι επιχειρήσεις που υπέβαλαν έως τώρα αίτηση και η οποία είχε απορριφθεί επειδή δεν είχαν υποβάλει εκδήλωση ενδιαφέροντος έως τις 28 Σεπτεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα να επανυποβάλουν αίτηση έως την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα, βελτιώνονται και οι όροι υπό τους οποίους μια επιχείρηση μπορεί να έχει «κούρεμα» 40% στην επιστρεπτέα προκαταβολή, εφόσον διατηρεί το προσωπικό της για ένα έτος. Η προηγούμενη διατύπωση της υπουργικής απόφασης για την επιστρεπτέα προκαταβολή ουσιαστικά απέκλειε από αυτό το μέτρο τις επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερο προσωπικό το καλοκαίρι σε σχέση με τους προηγούμενους ή τους επόμενους μήνες. Με τη νέα διατύπωση, το κριτήριο για τον αριθμό του προσωπικού γίνεται πιο ελαστικό ως προς τον μήνα αναφοράς για τον αριθμό των εργαζομένων.

Ειδικότερα, παρέχεται δυνατότητα επιστροφής μόνο ποσοστού 60% της ενίσχυσης για τις επιχειρήσεις που απασχολούσαν την 1η Αυγούστου περισσότερους από 20 εργαζόμενους, εφόσον διατηρήσουν κατά μέσο όρο τον αριθμό των εργαζομένων έως και την 1η Αυγούστου 2021. Σε περίπτωση, όμως, που ο αριθμός των εργαζομένων την 1η Αυγούστου 2020 είναι υψηλότερος από αυτόν της 1ης Μαρτίου 2020, το «κούρεμα» παρέχεται εφόσον η επιχείρηση διατηρήσει κατά μέσο όρο τον αριθμό των εργαζομένων του Μαρτίου έως και την 1η Αυγούστου 2021. Σε κάθε περίπτωση, εξαιρούνται οι λύσεις συμβάσεων λόγω συνταξιοδότησης ή θανάτου, οι λύσεις συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου και οι οικειοθελείς παραιτήσεις.

Παρόμοια ελαστικότητα ισχύει πλέον και ως προς την υποχρέωση διατήρησης του αριθμού των εργαζομένων έως το τέλος του έτους, για όσους χρηματοδοτηθούν από την επιστρεπτέα προκαταβολή. Έτσι, εάν ο αριθμός εργαζομένων είναι υψηλότερος την 1η Αυγούστου σε σύγκριση με αυτόν της 1ης Μαρτίου, ως βάση υπολογισμού για την ΕΡΓΑΝΗ θα ληφθεί ο Μάρτιος.

Ταυτόχρονα, με άλλη απόφαση ορίζονται και οι προϋποθέσεις για την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ σε μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν πληγεί οικονομικά, και για τους οποίους ίσχυσαν ειδικά και έκτακτα μέτρα περί απαγόρευσης ή αναστολής λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους κατά τον Αύγουστο.

Δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού είναι:

*οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι,

*οι ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων,

*οι κοινωνίες αστικού ή κληρονομικού δικαίου κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με εξαίρεση τις κοινωνίες κληρονόμων εταίρων ΕΠΕ,

*οι επιχειρήσεις με τη μορφή ομόρρυθμων, ετερόρρυθμων, περιορισμένης ευθύνης εταιρειών και ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (ΙΚΕ), εκτός των ανωνύμων εταιρειών, οι οποίες δεν απασχολούν εργαζόμενους ή απασχολούν έως και 20 εργαζόμενους.

Η αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά έως και τις 2 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myBusinessSupport», και τα 534 ευρώ καταβάλλονται στον τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ της δικαιούχου επιχείρησης που δηλώνεται στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση του TAXISnet της ΑΑΔΕ. Η αιτούσα επιχείρηση ενημερώνεται ψηφιακά από την ΑΑΔΕ αναφορικά με την έγκριση ή απόρριψη της αίτησής της.

ΔΕΗ: Δείτε αν δικαιούστε νυχτερινό ρεύμα

Τα ΝΕΑ για ΟΠΕΚΑ : Προνοιακά επιδόματα , Επίδομα παιδιού Α21 , ΚΕΑ – ΟΑΕΔ και 534 ευρώ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ : Αναδρομικά από 1.150 ευρώ έως 6.912 ευρώ για ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ , ΝΑΤ , ΕΦΚΑ εισφορές

Ετικέτες: 534 ΕΥΡΩ534 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ534 ΕΥΡΩ ΟΑΕΔAADE.GR/MUBUSINESSSUPPORTΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΟΑΕΔΟΑΕΔ 2020ΟΑΕΔ 534 ΕΥΡΩ
Προηγούμενο Άρθρο

Συντάξεις Δεκεμβρίου ΑΜΕΑ, ΔΕΚΟ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ – Προνοιακά επιδόματα – ΟΠΕΚΑ πληρωμές

Επόμενο Άρθρο

ΔΕΗ: Εκπτώσεις στο νυχτερινό ρεύμα από την 1η Νοεμβρίου – Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/03/2025 | 23:50
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΔΕΗ: Εκπτώσεις στο νυχτερινό ρεύμα από την 1η Νοεμβρίου – Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    912 shares
    Share 365 Tweet 228
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    566 shares
    Share 226 Tweet 142
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    499 shares
    Share 200 Tweet 125
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    313 shares
    Share 125 Tweet 78
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    221 shares
    Share 88 Tweet 55
  • ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

    175 shares
    Share 70 Tweet 44
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch