+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική HOT NEWS

Επιστροφή για αναδρομικά στις συντάξεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ – ΕΦΚΑ εισφορές

Newsroom από Newsroom
20/09/2021 12:30
σε HOT NEWS, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
Stop για έναν μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις χηρείας – ΕΦΚΑ εισφορές
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Επιστροφή για αναδρομικά στις συντάξεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ – ΕΦΚΑ εισφορές – Τελευταίες ειδήσεις.

Ειδήσεις: Αναδρομικά Δώρων σε κύριες συντάξεις Ταμείων του ιδιωτικού τομέα, καθώς και για μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις διατάσσουν τα Πρωτοδικεία να καταβάλει ο ΕΦΚΑ, με σειρά νέων αποφάσεων οι οποίες περιορίζουν το διάστημα των επιστροφών στο 11μηνο Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΠΕΚΑ – ΕΦΚΑ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, ΑΜΕΑ, ΚΕΑ- VOUCHER στο vouchers.gov.gr

Τι προανήγγειλε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΤΣΕΚ έως 20 Οκτωβρίου -VOUCHER ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΥΝΙ!!

Το ενδιαφέρον στοιχείο, δε, των τελευταίων αποφάσεων που έχουν δημοσιευτεί είναι πως τα Πρωτοδικεία ακολουθούν μεν πιστά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έχει κρίνει αμετάκλητα αντισυνταγματικές τις μειώσεις των νόμων 4051 και 4092 του 2012 για το διάστημα Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016, και ταυτόχρονα ακυρώνουν το άρθρο 114 του νόμου 4714/2020 που λέει ότι δεν υφίστανται άλλες απαιτήσεις για όσους είχαν πληρωθεί αναδρομικά για μειώσεις κύριων συντάξεων.

Αποκατάσταση…

Στην ουσία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στις επίμαχες αποφάσεις των Πρωτοδικείων, δεν αποδεικνύεται ότι οι επιστροφές που πήραν οι συνταξιούχοι αφορούν το σύνολο των περικοπών που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές. Ως εκ τούτου, διατάσσουν τον ΕΦΚΑ να καταβάλει πλήρως όλα τα αναδρομικά τόσο για κύριες όσο και για επικουρικές μαζί με Δώρα κύριων ή και επικουρικών συντάξεων, αφαιρώντας αυτά που έχουν ήδη πάρει οι συνταξιούχοι, δηλαδή να δοθούν στους συνταξιούχους αναδρομικά για μειώσεις επικουρικών και για τα κομμένα Δώρα κύριων και επικουριών συντάξεων που αντιστοιχούν σε καταβολές 11 μηνών.

Τρεις από αυτές τις πρωτόδικες αποφάσεις που δημοσιοποίησε χθες η ΕΝΥΠΕΚΚ δικαιώνουν προσφυγές συνταξιούχων, στους οποίους ο ΕΦΚΑ θα πρέπει να καταβάλει αναδρομικά 11 μηνών, για τη 13η κύρια σύνταξη που ήταν στα 800 ευρώ πριν καταργηθεί πλήρως από το 2013, και για τις περικοπές του νόμων 4051 στις επικουρικές συντάξεις πάνω από τα 200 ευρώ και του νόμου 4093 σε επικουρικές που ξεπερνούσαν μαζί με τις κύριες τα 1.000 ευρώ.

Η πρώτη απόφαση (7771/3-6-2021) από το 9ο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας λέει στο «διά ταύτα» ότι πέντε συνταξιούχοι που είχαν κάνει προσφυγή από τον Δεκέμβριο του 2017 θα πρέπει να πάρουν αναδρομικά 11 μηνών για τις μειώσεις των νόμων 4051 και 4093 στις επικουρικές συντάξεις χωρίς να περιλαμβάνονται τα Δώρα με ποσά 985,71 ευρώ, 1.087,57 ευρώ, 725,67 ευρώ, 755,37 ευρώ και 371,69 ευρώ, με επιτόκιο 6% από την επίδοση της αγωγής στις 29.12.2017 έως τις 30.4.2019, και με επιτόκιο 3% (άρθρο 45 παρ. 1 του ν. 4607/2019) από 1ης.5.2019 και έως την εξόφληση.

Στη δεύτερη απόφαση (7770/8-7-2021) από το 9ο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας ο ΕΦΚΑ οφείλει να καταβάλει αναδρομικά από μειώσεις κύριας και επικουρικής σύνταξης σε συνταξιούχο και στη συνέχεια να αφαιρέσει τα αναδρομικά που πληρώθηκε στην κύρια σύνταξη τον Οκτώβριο του 2020 με το νόμο 4714/2020.

Αναφορικά, δε, με τον ισχυρισμό του ΕΦΚΑ ότι με το άρθρο 114 του νόμου 4714/2020 οι απαιτήσεις αποσβένονται μετά την πληρωμή αναδρομικών στις κύριες συντάξεις, το δικαστήριο λέει ότι αυτός ο ισχυρισμός «προβάλλεται αναπόδεικτα» διότι εμφανίζεται ως πληρωμή αναδρομικών το ποσό των 2.114 ευρώ ενώ οι περικοπές που πρέπει να επιστραφούν ανέρχονται σε 2.583,13 ευρώ. Η διαφορά των 478,72 ευρώ είναι τα αναδρομικά της επικουρικής πουν δεν επιστράφηκαν και θα πρέπει να πληρωθούν στο συνταξιούχο με τόκο 6% από την ημερομηνία της αγωγής (Αύγουστος 2018) ως Απρίλιο 2019 και με τόκο 3% για το επόμενο διάστημα μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Η τρίτη απόφαση (7764/3-6-2021) έρχεται από το 9ο Τριμελές Πρωτοδικείο, το οποίο δικαιώνει συνταξιούχο του Ταμείου Νομικών με την επιστροφή Δώρων στην κύρια σύνταξη. Στο «διά ταύτα» το δικαστήριο αποφαίνεται ότι «μη νομίμως μειώθηκε η καταβληθείσα στην προσφεύγουσα κύρια σύνταξη γήρατος (συμπεριλαμβανομένων των Δώρων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας) κατά το χρονικό διάστημα από 11.6.2015 έως 11.5.2016» και διατάσσει τον ΕΦΚΑ να αποδώσει τα αναλογούντα αναδρομικά, αφαιρουμένων τυχόν αναδρομικών που πληρώθηκαν για τις μειώσεις στην κύρια σύνταξη.

Συμπλήρωμα στο εφάπαξ για πρόωρη αποστράτευση

Επίσης, με άλλη απόφαση, στρατιωτικός που απομακρύνθηκε πρόωρα από την υπηρεσία, προσέφυγε στα δικαστήρια, που έκριναν παράνομη την πρόωρη αποστρατεία του και στη συνέχεια δικαιώθηκε με συμπληρωματικό ποσό πάνω από το εφάπαξ που έλαβε.

Σύμφωνα με την απόφαση 7338/2021του 30ού Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας «το Ελληνικό Δημόσιο πρέπει να καταβάλει στον ενάγοντα, ως αποκατάσταση της ζημίας του, το ποσό που αντιστοιχεί στη διαφορά μεταξύ του εφάπαξ βοηθήματος που έλαβε και αυτού του θα ελάμβανε εάν αποστρατευόταν το 2014 χωρίς να έχει μεσολαβήσει η παράνομη αποστρατεία του το 2012. Το συμπλήρωμα στο εφάπαξ, σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, ανέρχεται σε 2.319,19 ευρώ, καθώς αυτό που πήρε ήταν 54.385,85 και αυτό που έπρεπε να πάρει με κανονική αποστρατεία θα ήταν 56.705,04 ευρώ».

Επιστροφή για αναδρομικά στις συντάξεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ – ΕΦΚΑ εισφορές – Ποιοι θα λάβουν νέα ειδοποιητήρια.

Νέα ειδοποιητήρια,με διορθωμένο το ποσό καταλογισμού, θα δουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο e-ΕΦΚΑ 5.722 απασχολούμενοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες με παράλληλη μισθωτή εργασία για το 2020, οι οποίοι διαπίστωσαν λάθη στα ειδοποιητήρια.

Στις αρχές Αυγούστου ολοκληρώθηκε από τις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ η εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών Ελευθέρων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολουμένων και Αγροτών με παράλληλη μισθωτή εργασία για το έτος 2020, σημειώνει το ethnos.gr.

H εκκαθάριση αφορούσε 265.109 ασφαλισμένους. Παράλληλα, αναρτήθηκαν τα σχετικά ειδοποιητήρια στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ.

Στην εν λόγω εκκαθάριση εμπίπτουν μη μισθωτοί ασφαλισμένοι που διατηρούσαν παράλληλα μισθωτή εργασία για μέρος ή ολόκληρο το έτος 2020.

Κατά τον δεύτερο έλεγχο της εκκαθάρισης εντός του Αυγούστου, εντοπίστηκαν 5.722 περιπτώσεις εκκαθαρίσεων οι οποίες επανεξετάστηκαν και θα προκύψουν νέα διορθωμένα εκκαθαριστικά. Αφορούν, ως επι το πλείστον, περιπτώσεις ασφαλισμένων όπου δεν είχε υποβληθεί εγκαίρως των σύνολο των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων από τους εργοδότες τους για το 2020.

Ήδη οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι έχουν ενημερωθεί με προσωποποιημένο μήνυμα στην ηλεκτρονική τους καρτέλα που είναι προσβάσιμη μέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία «Εισφορές Μη Μισθωτών e-ΕΦΚΑ» στην ιστοσελίδα (www.efka.gov.gr), για τη νέα εκκαθάριση. Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκκαθάριση εισφορών παράλληλης απασχόλησης οι εν λόγω ασφαλισμένοι καλούνται να μην προχωρήσουν σε πληρωμή, έως ότου αναρτηθούν τα νέα επικαιροποιημένα ειδοποιητήρια.

Τα νέα ειδοποιητήρια αναμένεται να αναρτηθούν εντός του Οκτωβρίου και για όσους ασφαλισμένους προκύψουν χρεωστικά υπόλοιπα, αυτά θα καταβληθούν σε 6 ισόποσες δόσεις. Μέχρι την επικαιροποίηση των ειδοποιητηρίων οι εν λόγω ασφαλισμένοι θα μπορούν να λαμβάνουν κανονικά ασφαλιστική ενημερότητα. Όσοι έχουν ήδη προχωρήσει σε πληρωμές, αυτές θα ληφθούν υπόψιν και θα συμψηφιστούν με μελλοντικές εισφορές.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως από την ανωτέρω διαδικασία της εκκαθάρισης έχουν εξαιρεθεί κατηγορίες μη μισθωτών ασφαλισμένων με παράλληλη μισθωτή απασχόληση στον Δημόσιο Τομέα, για τους οποίους εκκρεμεί, από τους Φορείς Δημοσίου, η υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) έτους 2020. Η διαδικασία εκκαθάρισης για τους ασφαλισμένους αυτούς θα ολοκληρωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα και αφού ληφθούν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία.

Οι δύο πιο πρόσφατες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ – ΠΣΕΑ

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ – Προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ ΚΕΑ, Α21

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Δείτε ΕΔΩ αν είστε δικαιούχοι


Δείτε επίσης.

Ετικέτες: IKA.GROAEE.GROPEKEPE.GRwww.oga.grΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2021ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΑΕΕΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΓΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗαναδρομικά συντάξεωνΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΦΚΑΕΦΚΑ 2021ΕΦΚΑ πληρωμέςΕΦΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2021ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ
Προηγούμενο Άρθρο

Το δήλωσε ο Ερντογάν: Θα συναντήσω τον Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Επόμενο Άρθρο

Φρίκη στα Δωδεκάνησα! Προσπαθούσε να βάλει την γυναίκα του να κάνει σεξ με τον… σκύλο του

ΣχετικάΆρθρα

28 ως 31 Μαρτίου 2023! Το τριήμερο ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΔΕΗ, ΟΠΕΚΑ- Ευαγγελισμός Θεοτόκου!

28 ως 31 Μαρτίου 2023! Το τριήμερο ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΔΕΗ, ΟΠΕΚΑ- Ευαγγελισμός Θεοτόκου!

από Newsroom
24/03/2023 | 18:31

28 ως 31 Μαρτίου 2023! Το τριήμερο ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ (oga.gr), ΕΦΚΑ, ΔΕΗ, ΟΠΕΚΑ - Ευαγγελισμός Θεοτόκου! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ...

ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΟ…! Επιτέλους … MEGAλη πληρωμή στους Αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΚΕ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ ΝΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ για ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΑ, ΔΕΗ, Στρατιωτικών, ΝΑΤ, EFKA 2023!!

από Newsroom
24/03/2023 | 11:54

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ για ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr), ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΑ, ΔΕΗ, Στρατιωτικών, ΝΑΤ, EFKA (efka.gov.gr) 2023!! - Τι ακριβώς...

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΘΗΝΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ- Διπλή γιορτή – Το 1821 και ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!

από Newsroom
24/03/2023 | 11:32

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΘΗΝΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ- Διπλή γιορτή - Το 1821 και ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ! - Ενημερωθείτε αναλυτικά! ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Τροχαία...

Μια εξπρές ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ για την 25η Μαρτίου! ΜΠΑΚΑΛΑΡΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ!!

Μια εξπρές ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ για την 25η Μαρτίου! ΜΠΑΚΑΛΑΡΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ!!

από Newsroom
24/03/2023 | 11:06

Μια εξπρές ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ για την 25η Μαρτίου! ΜΠΑΚΑΛΑΡΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ!! - Και καλή σας όρεξη!...

ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Τελευταία παράταση για τους ΑΓΡΟΤΕΣ – Εισφορές ΕΛΓΑ – Πληρωμές ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ

ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Τελευταία παράταση για τους ΑΓΡΟΤΕΣ – Εισφορές ΕΛΓΑ – Πληρωμές ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ

από Newsroom
23/03/2023 | 19:00

ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Τελευταία παράταση για τους ΑΓΡΟΤΕΣ - Εισφορές ΕΛΓΑ - Πληρωμές ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ (ika.gr), ΝΑΤ (nat.gr), ΟΓΑ (oga.gr), ΟΑΕΕ (oaee.gr) - ΟΠΕΚΕΠΕ...

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ!! Τα 5 SOS!! ΠΗΡΕ .. φωτιά το σύστημα ΕΦΚΑ!!!!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ!! Τα 5 SOS!! ΠΗΡΕ .. φωτιά το σύστημα ΕΦΚΑ!!!!

από Newsroom
23/03/2023 | 13:01

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ!! Τα 5 SOS!! ΠΗΡΕ .. φωτιά το σύστημα ΕΦΚΑ!!!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Σε λάθη των ασφαλισμένων αποδίδεται η απόρριψη...

Load More
Επόμενο Άρθρο
Φρίκη στα Δωδεκάνησα! Προσπαθούσε να βάλει την γυναίκα του να κάνει σεξ με τον… σκύλο του

Φρίκη στα Δωδεκάνησα! Προσπαθούσε να βάλει την γυναίκα του να κάνει σεξ με τον… σκύλο του


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Τελευταία παράταση για τους ΑΓΡΟΤΕΣ – Εισφορές ΕΛΓΑ – Πληρωμές ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ

    ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Τελευταία παράταση για τους ΑΓΡΟΤΕΣ – Εισφορές ΕΛΓΑ – Πληρωμές ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ

    2280 shares
    Share 912 Tweet 570
  • Έως 31/3/2023 !! ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ 12 ενισχύσεις σε ΑΓΡΟΤΕΣ- Η ώρα και για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΤΑ, ΔΕΗ, EFKA, ΔΕΚΟ!!

    11562 shares
    Share 4625 Tweet 2891
  • Έκτακτο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ από 420 ευρώ έως 6.000 για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, EFKA- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!!

    2542 shares
    Share 1017 Tweet 636
  • Είδηση που γελάνε ακόμα και οι γιαγιάδες στο χωριά !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΑΝΤΑΤΑ !

    2137 shares
    Share 855 Tweet 534
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ για ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΑ, ΔΕΗ, Στρατιωτικών, ΝΑΤ, EFKA 2023!!

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ASEP.GR KEA News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch