+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική HOT NEWS

Γιατί καταργήθηκε το voucher των 600 ευρώ – ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2020

Newsroom από Newsroom
22/04/2020 21:03 - Ενημέρωση 23/04/2020 10:04
σε HOT NEWS, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
ΟΑΕΔ Αποτελέσματα για κοινωνικό τουρισμό – ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γιατί καταργήθηκε το voucher των 600 ευρώ – ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2020 – Η κυβέρνηση κατήργησε το πρόγραμμα κατάρτισης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Στην κατάργηση του προγράμματος voucher για τους επιστήμονες προχωρά η κυβέρνηση μετά τις απανωτές αντιδράσεις για τα λάθη των ερωτήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίδομα 600 ευρώ: Εως 15 Μαΐου οι αιτήσεις για τους επιστήμονες

600 ευρώ στους επιστήμονες πληρωμή- ΚΕΑ, Επίδομα παιδιού Α21 – ΕΦΚΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι επιστήμονες τους οποίους αφορούσε το Πρόγραμμα, θα λάβουν κανονικά την ενίσχυση των 600 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο χωρίς προϋποθέσεις.

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα ΕΔΩ

Σχετική δήλωση έκανε ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

Όπως ανακοινώνει ο ίδιος αναλυτικά:

“Σε συνθήκες έκτακτες και στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, επελέγη η στήριξη έξι επιστημονικών κλάδων, μέσω ενός προγράμματος ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, με επιταγή κατάρτισης (voucher).

Στόχος του Προγράμματος δεν ήταν μόνο η στήριξη του εισοδήματος του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, αλλά και η αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων, με προφανή οφέλη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αντίστοιχων κλάδων και κατ’ επέκταση για την Ελληνική οικονομία.

Επομένως, κλειδί για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των καταρτιζομένων και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην οικονομία, ήταν η διαμόρφωση ενός ποιοτικού περιεχομένου κατάρτισης. Δυστυχώς, το περιεχόμενο, σε πολλά σημεία του, δεν ήταν αυτό που αντιστοιχεί σε ένα τέτοιο Πρόγραμμα. Και, βεβαίως, δεν υπηρετεί απόλυτα τον σκοπό για τον οποίο αρχικά επελέγη από την Κυβέρνηση.

Για τον λόγο αυτό, αφού προηγήθηκε σχετική έρευνα με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης επιστημόνων με τηλεκατάρτιση καταργείται. Οι επιστήμονες, όμως, τους οποίους αφορούσε το Πρόγραμμα, θα λάβουν κανονικά την ενίσχυση των 600 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο χωρίς προϋποθέσεις.

Ταυτόχρονα, με εντολή του Πρωθυπουργού, ξεκινά αξιολόγηση των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης μέσω ενδελεχούς ελέγχου της ποιότητας των προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Κάτι που δεν συνέβη, βεβαίως, τα τελευταία χρόνια.

Μέσα στην πρωτοφανή υγειονομική κρίση η Κυβέρνηση δεν σταματάει τις μεταρρυθμίσεις. Γίνονται σε λίγες μέρες ή εβδομάδες, πράγματα που δεν γίνονταν για χρόνια. Χτίζουμε, όλοι μαζί, ένα αποτελεσματικό Κράτος που εμπνέει εμπιστοσύνη. Τυχόν αστοχίες, όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις, εντοπίζονται και διορθώνονται”.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την Τετάρτη ως “σκάνδαλο πρώτου μεγέθους” τις εξελίξεις αναφορικά με τα προγράμματα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων.

“Ο κ. Μητσοτάκης θα απολογηθεί για το πάρτι εκατομμυρίων προς κολλητούς και ημετέρους που έστησε η κυβέρνησή του εν μέσω πανδημίας και πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης” τόνιζε στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν από τα λάθη και τις ανακρίβειες που διαπιστώθηκαν σε κάποια ΚΕΚ που ανέλαβαν την τηλεκατάρτιση, η οποία συνοδευόταν από το επίδομα.

Σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρήθηκε μετάφραση και απόδοση λέξεων και εννοιών απευθείας από το Google Translate, χωρίς επεξεργασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν άλλωστε το “Σκοιλ Ελικικού Προσθέσεις και Ελέγχου Λοιμώχθηκαν”, που αποτελεί τη διατύπωση ερωτήματος, στο οποίο καλείται να απαντήσει ένας επιστήμονας, αναφέρει το news247.gr.




Γιατί καταργήθηκε το voucher των 600 ευρώ – ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2020 – Το ειδικό επίδομα

Από αύριο, Πέμπτη 23 Απριλίου, ξεκινάει η διαδικασία καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των ανέργων.

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που απόκτησαν την ιδιότητα του μακροχρόνια ανέργου, δηλαδή ξεπέρασαν τους 12 μήνες συνεχούς εγγεγραμμένης ανεργίας, κατά το διάστημα από την 1 Απριλίου 2019 έως και τις 16 Απριλίου 2020, παραμένουν άνεργοι έως και τις 16 Απριλίου 2020 (ημερομηνία δημοσίευσης της ΚΥΑ) και δεν έλαβαν το επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας.

Περισσότεροι από 168.000 άνεργοι, σχεδόν το 1/3 του συνόλου των μακροχρόνια ανέργων, πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η αυτόματη καταβολή των 400 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνεται μετά την επιβεβαίωση ή την καταχώριση των στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) των δικαιούχων που θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαΐου:

Οι περίπου 90.000 δικαιούχοι που έχουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) καταχωρισμένα στον ΟΑΕΔ από προηγούμενες συναλλαγές (όπως επιδοτήσεις, παροχές, βοηθήματα, συμμετοχή σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, κ.λπ.), θα μπορούν είτε να επιβεβαιώσουν το ΙΒΑΝ είτε να καταχωρίσουν νέο ΙΒΑΝ μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου. Εάν δεν προβούν σε καμία ενέργεια, τα 400 ευρώ θα καταβληθούν μετά τις 3 Μαΐου στο ΙΒΑΝ που είναι ήδη καταχωρισμένο στον ΟΑΕΔ.
Οι περίπου 78.000 δικαιούχοι που ΔΕΝ έχουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) καταχωρισμένα στον ΟΑΕΔ, θα πρέπει να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου. Εάν δεν προβούν σε καμία ενέργεια, τα 400 ευρώ δεν μπορούν να καταβληθούν.

Οι δικαιούχοι, δηλαδή όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι από 12 έως 24,5 μήνες και δεν έλαβαν το επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας, θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia και να επιλέξουν το σύνδεσμο Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους.

Με λίγα λόγια η διαδρομή θα είναι: Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους.

Μόνο οι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα επιβεβαίωσης ή καταχώρισης ΙΒΑΝ. Η είσοδος στη φόρμα επιβεβαίωσης ή καταχώρισης IBAN, όπως και σε όλες τις e-υπηρεσίες του Οργανισμού που παρέχονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr, γίνεται με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet ή με τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών του ΟΑΕΔ.

Οι πληρωμές θα εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 2-4 εργάσιμων ημερών μετά την επιβεβαίωση ή την καταχώριση του ΙΒΑΝ. Υπενθυμίζεται ότι η έκτακτη οικονομική ενίσχυση είναι αφορολόγητη, ακατάσχετη και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.

Συντάξεις Μαΐου: Νωρίτερα η πληρωμή ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΑΜΕΑ, Δημοσίου

Πληρωμές online : Συντάξεις ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημοσίου, Α21, ΚΕΑ, αίτηση για 800 ευρώ, ΕΦΚΑ

Οι συντάξεις αλλάζουν ημερομηνίες λόγω κορονοϊού – Προνοιακά ΟΠΕΚΑ, Α21, ΚΕΑ, ΕΦΚΑ Εισφορές


Δείτε επίσης.

Ετικέτες: 600 ΕΥΡΩOAED.GRVOUCHER 600 ΕΥΡΩwww.oaed.grΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΔΟΜΑΕΠΙΔΟΜΑ 600 ΕΥΡΩεπιδόματαΝΕΑΟΑΕΔΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2020ΟΑΕΔ ΝΕΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Τραμπ: “Θα χτυπάμε τις κανονιοφόρους του Ιράν αν παρενοχλήσουν τα πλοία μας στη θάλασσα”

Επόμενο Άρθρο

Πάμε σε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ : Ο κορονοϊός, το εμβόλιο, το τσιπάρισμα και ο Γκέιτς

ΣχετικάΆρθρα

ΝΕΑ LIVE! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗ- ΤΖΟΚΕΡ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20/4/2023

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE!!! ΚΕΡΔΗ-ΦΩΤΙΑ !! Τι μοίρασε χτες το ΤΖΟΚΕΡ – ΚΛΗΡΩΣΗ 2601 – 2023!!!

από Newsroom
26/05/2023 | 14:45

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (opap.gr) LIVE!!! ΚΕΡΔΗ-ΦΩΤΙΑ !! Τι μοίρασε χτες το ΤΖΟΚΕΡ (tzoker.gr) - ΚΛΗΡΩΣΗ 2601 - 2023!!! - Πάνω από...

ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ NEA , Ευκαιρίες για απασχόληση – ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE!! 38.500 διαθέσιμες θέσεις σε 13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ!!

από Newsroom
23/05/2023 | 12:29

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE!! 38.500 διαθέσιμες θέσεις σε 13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ (dypa.gr) - ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr)!! -...

Guns N’ Roses – Paradise City

από TechTeam
21/05/2023 | 00:13

Guns N' Roses - Paradise City

ΟΣΔΕ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ !! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ LIVE!!

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!! ΟΠΕΚΕΠΕ- Μέχρι 15 ευρώ το στρέμμα στις δενδρώσεις- ΕΚΛΟΓΕΣ 2023- ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ!!

από Newsroom
19/05/2023 | 14:42

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!! ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)- Μέχρι 15 ευρώ το στρέμμα στις δενδρώσεις- ΕΚΛΟΓΕΣ 2023- ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ (www.gov.gr)!! -...

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι έρχεται …! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ, ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΟΠΕΚΑ!!

7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΕΦΤΑ- Έκτακτη είδηση – 50.000 αγρότες θα πάρουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ!!

από Newsroom
17/05/2023 | 12:10

7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΕΦΤΑ- Έκτακτη είδηση - 50.000 αγρότες θα πάρουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ (www.oga.gr), ΕΦΚΑ (efka.gov.gr)!! ΕΙΔΗΣΕΙΣ:...

Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 2.090 συμβασιούχους – ΟΑΕΔ προγράμματα 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ LIVE : ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2023 ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΑΣΕΠ , ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΡΑ!!

από Newsroom
17/05/2023 | 11:34

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ LIVE : ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2023 ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΑΣΕΠ (asep.gr) , ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΡΑ!! - Όλες...

Load More
Επόμενο Άρθρο
Πάμε σε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ : Ο κορονοϊός, το εμβόλιο, το τσιπάρισμα και ο Γκέιτς

Πάμε σε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ : Ο κορονοϊός, το εμβόλιο, το τσιπάρισμα και ο Γκέιτς


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Γιατί η 12η ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 είναι καθοριστική για τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ 1 εκ. ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο vouchers.gov.gr

    Γιατί η 12η ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 είναι καθοριστική για τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ 1 εκ. ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ- ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο vouchers.gov.gr

    2225 shares
    Share 890 Tweet 556
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ για ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 2023! Δείτε τι συμβαίνει με τον ΟΠΕΚΕΠΕ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΟΤΑ, ΔΕΗ!!!

    2389 shares
    Share 956 Tweet 597
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! Ξεκινούν οι πληρωμές ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ – Ποιοι πάνε «ταμείο» την επόμενη εβδομάδα

    299 shares
    Share 120 Tweet 75
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!! Από τα 48 στα 27 ευρώ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΟΣΔΕ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ!!!

    2067 shares
    Share 827 Tweet 517
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ LIVE!!! 6 εκατ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ στις 26, 29 και 30 Μαΐου θα γεμίσουν τα πορτοφόλια για 10 μέρες! VOUCHER ΝΕΑ!

    1933 shares
    Share 773 Tweet 483
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ASEP.GR KEA News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch