:  Έφτασαν οι ημέρες μέχρι να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης -ΚΕΑ . Το Σάββατο 26/7/2019 οι πληρωμές σε χιλιάδες δικαιούχους.

Ειδήσεις – Συγκεκριμένα, στις 26 Ιουλίου θα πληρωθούν οι δικαιούχοι το και η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

ΚΕΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019: Στις 26 Ιουλίου οι πληρωμές για το keaprogram

Υπενθυμίζεται πως η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Πληροφορίες για το ΚΕΑ

Το πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης είναι ένα προνοιακό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και απευθύνεται σε νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις πυλώνες: α) την εισοδηματική ενίσχυση, β) τη διασύνδεση με υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης, και γ) τη διασύνδεση με υπηρεσίες ενεργοποίησης που στοχεύουν στην ένταξη ή επανένταξη των δικαιούχων στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική επανένταξη.

Χρήσιμα έντυπα και σύνδεσμοι για το ΚΕΑ

Ενημερωτικά έντυπα
Ν.4389/2016, Άρθρο 235
Κοινή Υπουργική Απόφαση για το ΚΕΑ
Τροποποίηση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το ΚΕΑ
Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με το ΚΕΑ
Έντυπα για τη λειτουργία του ΚΕΑ
Έντυπο συναίνεσης
Χρήσιμοι σύνδεσμοι

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ 

Ευρετήριο Σχολείων myschool.gr

Έναρξη πληρωμών από 25/7/2019 για συντάξεις, ΕΦΚΑ, ΚΕΑ, Α21 ΟΠΕΚΑ

Την Πέμπτη 25/7 ξεκινάνε οι πληρωμές για Συντάξεις, ΚΕΑ 2019, Α21 επίδομα παιδιού