:Να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα προσπαθούν πλέον στο μετά την τραγική αποτυχία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις αιτήσεις που αφορούν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Μετά τις εικόνες ντροπής από τον δήμο της Αθήνας αλλά και διάφορα , με τους ενδιαφερόμενους να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν και να ζουν στιγμές ταλαιπωρίας και εξευτελισμού, αποφασίστηκε η αλλαγή του server που φιλοξενεί την πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) keaprogram.gr.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την ΗΔΙΚΑ κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί μέχρι την Παρασκευή, σε μια προσπάθεια να δοθεί λύση σε μία κατάσταση που δοκιμάζει τις αντοχές των πολιτών αλλά και καταστρέφει την προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει το κοινωνικό πρόσωπο που επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης:   KEAPROGRAM Αιτήσεις-ΚΕΑ 2017: Δείτε το χάος που επικρατεί στα ΚΕΠ

Από εκεί και πέρα, όσο κι αν οι υπεύθυνοι προσπαθούν να δικαιολογηθούν προβάλλοντας την υψηλή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ (2,5 εκατ. Χρήστες σε 7 μέρες), αυτό σε καμία περίπτωση δεν δίνει άφεση αμαρτιών αφού ήταν δεδομένο το υψηλό ενδιαφέρον του κόσμου που προσπαθεί να επιβιώσει οικονομικά μαστιζόμενο από την κρίση.