: Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου καταβάλλεται το για το 2016 προς τους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως έκανε γνωστό ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ().

Ταυτόχρονα προπληρώνονται και τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 17.12.2016 μέχρι και 08.01.2017.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Όπως επισημαίνει ο ΟΑΕΔ, ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων, στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Δώρο Χριστουγέννων και επίδομα ανεργίας πληρώνονται από 16 Δεκεμβρίου

Υπογραμμίζεται ότι, οι πληρωμές γίνονται σταδιακά και δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Έτσι σε πολλές περιπτώσεις έχει πιστωθεί το βοήθημα ανεργίας, αλλά δεν έχει πιστωθεί το Δώρο. Οι πληρωμές αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας και έτσι οι άνεργοι θα πάρουν μία ανάσα…ενοψει Χριστουγέννων.

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΔΩ