Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ: Πριν τις 20 Οκτωβρίου η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2022- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, Στις 23/9 η έναρξη !!!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Newsroom από Newsroom
15/09/2022 11:53
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
963
SHARES
2k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ: Πριν τις 20 Οκτωβρίου η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2022- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), Στις 23/9 η έναρξη !!! – Τελευταία νέα!

News: Προκαταβολή του τσεκ  πριν από την Agrotica  που φέτος αρχίζει την  Πέμπτη 20 Οκτωβρίου  σχεδιάζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το σύνολο της προκαταβολής υπολογίζεται να φθάσει τα 700 εκατ. ευρώ και όπως όλα δείχνουν η κυβερνητική κατεύθυνση είναι να καταβληθεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και σε κάθε περίπτωση πριν την Agrotica.  Παράλληλα, οι πληροφορίες θέλουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ να  προετοιμάζει νέο πολυετή διαγωνισμό πρόσληψης συμβούλου, ο οποίος θα του παράσχει τεχνική στήριξη στην εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027.

Όπως επισημάνθηκε στην Agrenda από πηγές με γνώση των επιδιώξεων της Δομοκού, η εντολή, που έχει δοθεί από τη νέα διοικητική ομάδα της Διαχειριστικής Αρχής, όσον αφορά στο «τσεκ», είναι να κινηθεί «γη και ουρανός» για να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων έστω και μια ημέρα νωρίτερα από πέρυσι, όταν η πληρωμή του έγινε στις 26-27 Οκτωβρίου.

Το σενάριο αυτό μάλιστα, είναι το βασικό, διότι υπάρχει και ο μύχιος στόχος να κερδηθεί το στοίχημα η πληρωμή να γίνει είτε στη διάρκεια ή ακόμη και πριν από τη φετινή Agrotica, που θα διεξαχθεί μεταξύ 20-23 Οκτωβρίου, ώστε να την επισκεφτούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με «ζεστό πορτοφόλι» και ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει της νέας σεζόν, καθώς και η φετινή χρονιά είναι κοστολογικά ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

«Ο στόχος είναι αναμφίβολα δύσκολος, αλλά είναι εφικτός και όλη η προσπάθεια του στελεχικού μηχανισμού του ΟΠΕΚΕΠΕ εστιάζεται στο να επιτευχθεί», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις διαδικασίες που δρομολογούνται για την πρόσληψη εξωτερικού τεχνικού συμβούλου, οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην Agrenda αναφέρουν πως η απόφαση λήφθηκε διότι το Στρατηγικό Σχέδιο για τη νέα ΚΑΠ 2023-27 είναι θεμελιωδώς διαφορετικό από την υφιστάμενη ΚΑΠ και συνεπώς διαφορετικά είναι και τα Πληροφοριακά Συστήματα που απαιτούνται για να εφαρμοστεί αποτελεσματικά και να «κουμπώσει» και με την επιτυχημένη μετάβαση των υπηρεσιών στο κυβερνητικό νέφος (g-cloud) και την κρατική διαδικτυακή πύλη gov.gr.

«Η νέα προσέγγιση των επιδοτήσεων και των λοιπόν ενισχύσεων είναι ριζικά διαφορετική από τη υφιστάμενη. Οι έλεγχοι από τιμωρητικοί στην υφιστάμενη ΚΑΠ, γίνονται υποβοηθητικοί στη νέα ΚΑΠ ώστε να αποφεύγονται οι λάθος Αιτήσεις, ενώ η χρήση του κινητού τηλεφώνου για την επικοινωνία με τους παραγωγούς γίνεται καθολική. Ο Αγροτικός Τομέας αλλάζει, μπαίνει σε τροχιά αειφορίας, η ψηφιακή τεχνολογία έρχεται να υποστηρίξει την αγροτική παραγωγή κάνοντας τη ζωή των παραγωγών πιο εύκολη και η νέα ΚΑΠ είναι ήδη εδώ για να αποτρέπει τα λάθη και να βοηθά τους παραγωγούς», αναφέρεται αρμοδίως.

Στο πλαίσιο αυτό προωθείται διεθνής διαγωνισμός, διάρκειας 5 ετών, με προϋπολογισμό 16 εκατ. ευρώ (σ. σ. στα 19,84 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ) από πόρους της τεχνικής βοήθειας του ΠΑΑ και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας και τιμής.

Αντικείμενο της προωθούμενης σύμβασης, όπως προκύπτει και από την προκήρυξη που ανάρτησε, ήδη, από τις 8 Σεπτεμβρίου, ο ΟΠΕΚΕΠΕ στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (https://www.opekepe.gr/enimerosi/prokirykseis/4300-anoixti-dimosia-diavoylefsi-prokiryksis-sto-esidis-paroxis-ypiresiwn-anaptyksis-pliroforiakwn-systimatwn) για ανοικτή δημόσια διαβούλευση διάρκειας 15 ημερών, είναι η παροχή υπηρεσιών «Ανάπτυξης και προσαρμογής των απαιτούμενων Πληροφοριακών Συστημάτων και διασυνδέσεων που θα υποστηρίξουν την ΚΑΠ 2023-2027».

Όπως μεταφέρθηκε στην Agrenda, η επιλογή της λύσης της πολυετούς σύμβασης έγινε από τον Οργανισμό γιατί παρέχει τη δυνατότητα μακρόχρονου προγραμματισμού, σταθερότητας, αλλά και μεταφοράς τεχνογνωσίας, προκειμένου σταδιακά να ενισχύσει τη λειτουργική αυτονομία του και, εν τέλει, να εξαρτάται όσο το δυνατόν λιγότερο από εξωτερικούς τεχνικούς συμβούλους, που όπως απέδειξε το πρόσφατο παρελθόν τον κρατούσαν δέσμιο στα όρια της «παράλυσης».

Μετά την ολοκλήρωση της ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης και τις όποιες διορθώσεις γίνουν στο σχέδιο της σύμβασης, θα δρομολογηθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού, πιθανότατα μέσα στον Οκτώβριο και επειδή θα είναι διεθνής θα διαρκέσει 60 μέρες. Θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των προτάσεων που θα έχουν υποβληθεί, με σκοπό την επιλογή του προσωρινού αναδόχου, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι η διενέργεια προσυμβατικού ελέγχου της σύμβασης από το ελεγκτικό Συνέδριο και τέλος η υπογραφή της, σε μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει περίπου 6-8 μήνες.

Αναφορικά με το έργο που θα κληθεί να αναλάβει ο ανάδοχος, όπως προκύπτει από το κείμενο δημόσιας διαβούλευσης, το έργο επιδιώκει:

  • Σχεδιασμός, ανάπτυξη και παράδοση σε λειτουργική μορφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ ενός κεντρικού ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος συγκέντρωσης δεδομένων (data collection) με τη δημιουργία αποθήκης δεδομένων και τη χρήση τεχνικών data analytics κι εξόρυξης δεδομένων (κεντρικό σύστημα Επιχειρησιακής Ευφυΐας (BI)) για την εξαγωγή δεικτών παρακολούθησης για τη νέα ΚΑΠ σύμφωνα με το εθνικό στρατηγικό σχέδιο. Μέσω αυτού του συστήματος θα επιτυγχάνεται η πλήρης, έγκαιρη και ασφαλή παρακολούθηση των παρεμβάσεων και των δεικτών της νέας ΚΑΠ στην χώρα. (αφορά κυρίως την Διαχειριστική Αρχή.)
  • Σχεδιασμός, ανάπτυξη και παράδοση σε λειτουργική μορφή μιας κεντρικής γνωσιακής πλατφόρμας, η οποία θα επιτρέπει τη διαχείριση και τη δημοσιοποίηση των διοικητικών και στατιστικών δεδομένων και δεικτών παρακολούθησης των στρατηγικών σχεδίων και πολιτικών του ΥΠΑΑΤ, σύμφωνα με ρόλους και αρμοδιότητες, σε ομάδες υπηρεσιακών (στελέχη ΥπΑΑΤ και εποπτευόμενων Οργανισμών) και μη χρηστών (παραδειγματικά όπως δικαιούχοι επιδοτήσεων, ερευνητές, ακαδημαϊκή κοινότητα, γεωργικοί σύμβουλοι, και εν γένει αγροτικό κοινό και πολίτες). Η γνωσιακή πλατφόρμα ενσωματώνει τον οδηγό πολίτη του ΥπΑΑΤ, διαλειτουργεί με τη Γεωπληροφοριακή Πύλη του ΥπΑΑΤ και είναι σύμμορφη με την Ενιαία Διαδικτυακή Πύλη του Δημοσίου gov.gr. Επιπρόσθετα, η γνωσιακή πλατφόρμα μετασχηματίζει το υπάρχον σύστημα «Διαχείρισης Εγγράφων και Ροών Εργασίας» που λειτουργεί ήδη στο ΥΠΑΑΤ, υλοποιώντας ένα νέο σύστημα εξατομικευμένης παρακολούθησης κειμενικών οντοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών της πλατφόρμας. (Αφορά ΥπΑΑΤ.)
  • Σχεδιασμός, ανάπτυξη και παράδοση σε λειτουργική μορφή τριών νέων ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και αναβάθμιση ενός υπάρχοντος πληροφοριακού συστήματος σε τομείς παρεμβάσεων που προκύπτουν από το στρατηγικό σχεδιασμό της νέας ΚΑΠ και δεν υποστηρίζονται επαρκώς από υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα, ήτοι: o ΟΠΣ Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (αφορά ΟΠΕΚΕΠΕ), o ΟΠΣ Παρακολούθησης Εκτάσεων (monitoring) (αφορά ΟΠΕΚΕΠΕ), o ΟΠΣ Ανίχνευσης Απάτης (αφορά ΟΠΕΚΕΠΕ), o ΟΠΣ Συλλογικών σχημάτων και τομεακών προγραμμάτων (αφορά ΥπΑΑΤ)
  • Σχεδιασμός ανάπτυξη και παράδοση σε λειτουργική μορφή μιας σειράς τυποποιημένων βιβλιοθηκών / υπηρεσιών (για web services, views, batches διαδικασίες) που θα επιτρέπουν την επικοινωνία του νέου κεντρικού ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος με τρίτα συστήματα εκτός ΥπΑΑΤ και εποπτευόμενων οργανισμών και με υπάρχοντα παλιότερα πληροφοριακά συστήματα προηγούμενης προγραμματικής περιόδου εντός ΥπΑΑΤ κα εποπτευομένων οργανισμών (όπως ΟΠΣΑΑ, ΟΠΣΕΑΕ) που θα παραμείνουν σε λειτουργία. Ειδική μνεία για την ανάπτυξη και την παροχή ειδικής διεπαφής επικοινωνίας με το Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ). Θα γίνει πλήρη αξιοποίηση και προσαρμογή του υφιστάμενου συστήματος διακίνησης μηνυμάτων του ΥπΑΑΤ και του κόμβου διαλειτουργικότητας.
  • Υπηρεσίες υποστήριξης υποδομής για την εγκατάσταση των συστημάτων και των υπηρεσιών που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του παρόντος έργου στο κυβερνητικό νέφος (g-cloud). Συμπεριλαμβάνονται σχετικές υπηρεσίες ασφάλειας και ακεραιότητας των δεδομένων.
  • Υπηρεσίες εκπαίδευσης χρηστών των συστημάτων που αναπτύσσονται στο έργο και διάχυσης πληροφορίας στο ευρύ κοινό σύμφωνα με τους στόχους και τις πολιτικές του εθνικού στρατηγικού σχεδίου.

 

ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ: Πριν τις 20 Οκτωβρίου η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2022- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, Στις 23/9 η έναρξη !!! – Ημερομηνίες πληρωμής.

Από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Οκτωβρίου 2022. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Oι επικρατέστερες ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr) τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Οκτωβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του  e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.
Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Οκτωβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Πως χάνουν τις αυξήσεις 1.644.175 συνταξιούχοι – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, EFKA, ΝΑΤ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

«Αλλάζω συσκευή»: Τι ισχύει για τους 200.000 νέους δικαιούχους

Έκτακτη επιδότηση στους ΑΓΡΟΤΕΣ για τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΔΕΚΟ, ΑΜΕΑ, ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΝΑΤ

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsαγρότεςΑΓΡΟΤΕΣ 2022ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ 2022ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2022ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΚΟΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΦΚΑΕΦΚΑ 2022ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2022ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2022ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2022ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Νέο …ΑΜΟΚ για τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ! Ποιοι ΔΕΝ θα πάρουν ούτε ευρώ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΔΙΣΥ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ

Επόμενο Άρθρο

Τουρκία: Ο Ερντογάν κατηγορεί την Αρμενία για τις συγκρούσεις με το Αζερμπαϊτζάν

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

24/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

24/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

24/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

23/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

23/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

22/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

22/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

22/04/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τουρκία: Ο Ερντογάν κατηγορεί την Αρμενία για τις συγκρούσεις με το Αζερμπαϊτζάν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    738 shares
    Share 295 Tweet 185
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    684 shares
    Share 274 Tweet 171
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    512 shares
    Share 205 Tweet 128
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    273 shares
    Share 109 Tweet 68
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    205 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch