Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ : Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν κομμένα αναδρομικά – ΕΦΚΑ εισφορές

Newsroom από Newsroom
18/11/2020 11:30
σε HOT NEWS, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ : Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν κομμένα αναδρομικά – ΕΦΚΑ εισφορές  – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ειδήσεις: Με την πληρωμή των συντάξεων Δεκεμβρίου (στο τέλος Νοεμβρίου) θα καταβληθούν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά σε όσους λαμβάνουν προσωρινή
σύνταξη, καθώς ο νέος ασφαλιστικός νόμος προβλέπει αύξηση του ποσού που εισπράττουν.

Όλες οι ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Πιο συγκεκριμένα, οι μηνιαίες αυξήσεις που θα δοθούν στους δικαιούχους συνταξιούχους φτάνουν έως και τα 285 ευρώ και τα αναδρομικά από 1.150 ευρώ έως 6.912 ευρώ σε όλες τις προσωρινές συντάξεις οι οποίες εκδόθηκαν από τις 13/5/2016 και μετά.

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα αναδρομικά ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=KxP4FcX7JOo&feature=emb_logo

Οι αυξήσεις και τα αναδρομικά αφορούν χιλιάδες εν αναμονή συνταξιούχους, οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση από 13/5/2016 και δεν έχει εκδοθεί η οριστική τους σύνταξη.

Η προσωρινή σύνταξη στα Ταμεία μισθωτών αυξάνεται στο 80% του μέσου μισθού του τελευταίου έτους, αντί 50% που ισχύει σήμερα, σύμφωνα με το insider.gr.

Στους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολουμένους και αγρότες αυξάνεται στο 70% του μέσου μηνιαίου εισοδήματος του τελευταίου 12μήνου, αντί 50% που είχε υπολογιστεί στις αιτήσεις από 13/5/2016.

Οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου των συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν ως εξής:

Την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΟΤΕ και των τραπεζών που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
Την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΟΤΕ και των τραπεζών που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) αναμένεται να καταβάλουν τις συντάξεις Δεκεμβρίου, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.
Το Δημόσιο, το ΝΑΤ θα καταβάλουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου τις συντάξεις
Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού αλλά και των συντάξεων των υπόλοιπων Ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών).

Συνταξιούχοι με πάνω από 30 έτη ασφάλισης
Όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης θα λάβουν αύξηση στη σύνταξή τους και αναδρομικά 15 μηνών, καθώς οι νέοι συντελεστές αναπλήρωσης ισχύουν από 1ης Οκτωβρίου 2019.

Υψηλότερα ποσό αύξησης και αναδρομικά θα δουν περίπου 50.000 συνταξιούχοι που έχουν αποχωρήσει από τις 13 Μαΐου του 2016 και μετά. Πρόκειται για τους λεγόμενους νέους συνταξιούχους που βγήκαν με το ν.Κατρούγκαλου και αναμένεται να λάβουν τα αναδρομικά τους τον Δεκέμβριο (λίγο πριν τα Χριστούγεννα), με την καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου 2021.

Μικρότερη αύξηση θα δουν περίπου 200.000 παλαιοί συνταξιούχοι που είχαν ήδη συνταξιοδοτηθεί μέχρι τον Μάιο του 2016, καθώς θα λάβουν την αύξηση
που δικαιούνται σε 5 ετήσιες δόσεις έως το 2024.

Η πληρωμή αυτών θα γίνει στις αρχές του νέου έτους, καθώς απαιτείται συμψηφισμός με την προσωπική διαφορά που έχει καταγραφεί.

Τα αναδραμικά ποσά ξεκινούν από 180 ευρώ και ξεπερνούν σε κάποιες περιπτώσεις τα 3.000 ευρώ για το 15μηνο.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ : Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν κομμένα αναδρομικά – ΕΦΚΑ εισφορές – Πώς θα γίνει η καταβολή των εισφορών στις 100.000 θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ.

Οδηγίες για τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων μέσω του προγράμματος των 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας και της υποβολής των ΑΠΔ δίνει εγκυκλιος του e-ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, η ασφάλιση των ωφελούμενων – εργαζόμενων του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί μέσω της υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) των αντίστοιχων μισθολογικών περιόδων, μαζί με το τυχόν λοιπό προσωπικό των ενταγμένων στο πρόγραμμα επιχειρήσεων-εργοδοτών, στις προθεσμίες που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 100.000 νέων θέσεων εργασίας, σε επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα της χώρας, ανεξαρτήτως κλάδου και επιχειρηματικής δραστηριότητας, με επιδότηση, για έξι (6) μήνες από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, του συνόλου (100%) των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών (εργαζομένου και εργοδότη), ανεξάρτητα από το ύψος του μηνιαίου μισθού, συμπεριλαμβανομένων και των ασφαλιστικών εισφορών, που αναλογούν στα Δώρα Εορτών και Επίδομα Αδείας.

Ως ημερομηνία έναρξης ισχύος του προγράμματος ορίζεται η 01.10.2020, ισχύει δε μέχρι εξαντλήσεως των επιδοτούμενων θέσεων εργασίας.

Η αμοιβή του ωφελούμενου – εργαζόμενου βαρύνει εξ ολοκλήρου την επιχείρηση – εργοδότη.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ – ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

1. Στο πρόγραμμα εντάσσονται οι εργαζόμενοι που προσλήφθησαν ή θα προσληφθούν από 01.10.2020 και μετέπειτα με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου πλήρους ή μερικής απασχόλησης, διάρκειας τουλάχιστον έξι (6) μηνών, σε επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που πληρούν τις προϋποθέσεις της κοινοποιούμενης κοινής υπουργικής απόφασης.

Οι ανωτέρω, κατά το χρόνο της πρόσληψής τους, δεν πρέπει:

• να είχαν ή να έχουν ενεργή σύμβαση εργασίας με :
– την αιτούσα επιχείρηση/ εργοδότη, ως προσδιορίζεται με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) ή
– με άλλον εργοδότη,
για τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν από την ημερομηνία πρόσληψής τους,
• να εργάζονται σε άλλη επιχείρηση – εργοδότη.

Οι ωφελούμενοι – εργαζόμενοι του προγράμματος δεν μπορούν να ενταχθούν στο Μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ» του άρθρου 31 του ν.4690/2020 (Α104) και οι συμβάσεις εργασίας τους δεν μπορούν να τεθούν σε αναστολή.

Η περίοδος επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών αφορά ημερολογιακό εξάμηνο σύμφωνα με την εκάστοτε ημερομηνία ένταξης εργαζόμενου στο πρόγραμμα (έναρξης της σύμβασης εξαρτημένης εργασίας).

Σε κάθε περίπτωση αφορά χρονική περίοδο μετά την 01.10.2020, και δεν ξεπερνά το ημερολογιακό εξάμηνο.

Με την παρέλευση των έξι (6) μηνών, η εργασιακή σχέση μπορεί να συνεχιστεί, με συμφωνία επιχείρησης-εργοδότη και ωφελούμενου-εργαζόμενου. Όμως για την περίοδο πέραν του εξαμήνου υπόχρεος καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών είναι ο εργοδότης.

2. Για τις επιχειρήσεις-εργοδότες που εντάσσονται στο πρόγραμμα, ισχύουν οι κάτωθι όροι και δεσμεύσεις:

2.1. Ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερες

• Κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ένταξής τους στο πρόγραμμα, (υποβληθείσας στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) πρέπει να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες ή να έχουν ρυθμίσει τυχόν βεβαιωμένες οφειλές προς το Δημόσιο & τον e-Ε.Φ.Κ.Α..

2.2. Διατήρηση θέσεων εργασίας για το διάστημα ένταξης στο πρόγραμμα

• Για το χρονικό διάστημα των έξι (6) μηνών, ο μέσος όρος των θέσεων εργασίας πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό εργαζομένων της 18.09.2020 (ημερομηνία δημοσίευσης του ν. 4726/2020), προσαυξημένος κατά τον αριθμό των νέων επιδοτούμενων εργαζομένων.
• Ο αριθμός των εργαζομένων, αφορά στο σύνολο των μισθωτών αμειβομένων με μισθό ή ημερομίσθιο, με σχέση εξαρτημένης εργασίας (ορισμένου ή αορίστου χρόνου), με πλήρη ή μειωμένη απασχόληση, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν τεθεί σε αναστολή.
Στον ανωτέρω υπολογισμό δεν συμπεριλαμβάνονται εργαζόμενοι:
• των οποίων η σύμβαση εργασίας λύεται λόγω συνταξιοδότησης ή θανάτου.
• των οποίων λήγει η σύμβαση ορισμένου χρόνου.
• που αποχωρούν οικειοθελώς.

2.3. Κατά τη διάρκεια της επιδότησης δεν επιτρέπεται:

• Η μεταβολή των όρων σύμβασης εργασίας των ωφελούμενων – εργαζομένων.
• Η καταγγελία της σύμβασης εργασίας, εκτός αν οφείλεται σε σπουδαίο λόγο, που αφορά στον εργαζόμενο. Σε αυτήν την περίπτωση, οι επιχειρήσεις – εργοδότες, δύνανται να αιτηθούν την έγκριση νέας επιδοτούμενης θέσης και όχι την αντικατάσταση αυτής με νέο επιδοτούμενο εργαζόμενο για το υπολειπόμενο διάστημα μέχρι τη λήξη του εξαμήνου.
Συμπερασματικά, σε περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις των κοινοποιούμενων διατάξεων, οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και εργαζομένου, για το χρονικό διάστημα της επιδότησης – μέγιστο το ημερολογιακό εξάμηνο από την έναρξη της απασχόλησης (έναρξη σύμβασης) ανεξαρτήτως εάν αυτή διαρκέσει περισσότερο – υπολογίζονται επί των ακαθάριστων μικτών αποδοχών της σύμβασης εξαρτημένης εργασίας (μειωμένης ή πλήρους απασχόλησης) και δεν καταβάλλονται από τον εργοδότη, αφού καλύπτονται κατά ποσοστό 100% από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (Α.Π.Δ.)

Η ασφάλιση των ωφελούμενων – εργαζόμενων του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί μέσω της υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) των αντίστοιχων μισθολογικών περιόδων, μαζί με το τυχόν λοιπό προσωπικό των ενταγμένων στο πρόγραμμα επιχειρήσεων-εργοδοτών, στις προθεσμίες που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΤΗΝ Α.Π.Δ. ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η απεικόνιση στην Α.Π.Δ. της περιόδου ένταξης εργαζομένων στο εν λόγω πρόγραμμα γίνεται με τη χρήση νέων τριψήφιων Τύπων Αποδοχών (Τ.Α.), ενώ, στα λοιπά πεδία της Α.Π.Δ. καταχωρούνται τα ασφαλιστικά στοιχεία, όπως αντιστοιχούν στην παρασχεθείσα απασχόληση του ωφελούμενου – εργαζομένου με βάση τα πραγματικά δεδομένα (Κ.Α.Δ., Κωδικός Ειδικότητας, Κωδικός Πακέτου Κάλυψης, ημέρες εργασίας, αναλογούσες αποδοχές και αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές, συμπλήρωση υποχρεωτικά των πεδίων ένδειξης πλήρους ή μειωμένης απασχόλησης, και υποχρεωτικά των πεδίων Από Έως , κ.λ.π.).

Οι νέοι Τύποι Αποδοχών (Τ.Α.) αντιστοιχούν ως προς την λειτουργικότητά τους στους ήδη υπάρχοντες Τ.Α. ως ακολούθως :

Πως θα δηλωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές για το πρόγραμμα των 100.000 θέσεων εργασίας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

• Στους νέους Τ.Α. 901-914 διατηρούνται οι ίδιοι κανόνες ελέγχου, κατ’ αντιστοιχία (ως ανωτέρω πίνακας) με τους υφιστάμενους Τ.Α. (διψήφιους μέχρι 30.09.2020 και από 01.10.2020 τριψήφιους με την προσθήκη του ψηφίου 0 στην αρχή τους, όσον αφορά την παραγωγή σχετικών προς υποβολή αρχείων, διαδικτυακά ή με μαγνητικό μέσο, ενώ, στην συμπλήρωση φόρμας παραμένουν ως η υπάρχουσα κωδικοποίηση π.χ. 01, 10 – σχετικό το με αριθμ.279014/29.10.2020 Γεν. έγγραφο της Διεύθυνσης Εισφορών Μισθωτών).

• Στις εγγραφές της Α.Π.Δ. με χρήση των Τ.Α.: 901, 906, 907, & 912 πρέπει οπωσδήποτε να καταχωρούνται ημέρες ασφάλισης στο πεδίο 37 («Ημέρες Ασφάλισης»), στους Τ.Α. 911 & 914 δύνανται να καταχωρηθούν, ενώ, στους λοιπούς Τ.Α. στο συγκεκριμένο πεδίο πρέπει υποχρεωτικά να καταχωρείται η «τιμή» 0.

• Δεδομένου ότι, το σύνολο των εισφορών (εργατικών και εργοδοτικών) των αντίστοιχων εγγραφών δεν θα καταβληθούν από τους εργοδότες, λόγω κρατικής επιδότησής τους, στην καταχώριση στοιχείων στην Α.Π.Δ. στο Πεδίο 44: «Επιδότηση Εργοδότη (%)», συμπληρώνεται η τιμή 100, χωρίς να συμπληρωθεί το Πεδίο 43: «Επιδότηση Ασφαλισμένου (ΠΟΣΟ)», όπου καταχωρείται υποχρεωτικά η «τιμή» 0. Το σύνολο του ποσού των ασφαλιστικών εισφορών που αντιστοιχεί στην προαναφερθείσα 100% επιδότηση καταχωρείται στο Πεδίο 45 «Επιδότηση Εργοδότη» (ΠΟΣΟ).

• Οι Τ.Α. 901-914 συνδυάζονται με όλους τους Κωδικούς Πακέτων Κάλυψης Κ.Π.Κ. (πλήρους ή μειωμένης απασχόλησης).

• Δεν γίνεται δεκτή Α.Π.Δ. όταν για τον ίδιο ωφελούμενο-εργαζόμενο εντοπίζεται υποβολή Α.Π.Δ. από άλλον εργοδότη για την ίδια μισθολογική περίοδο με εγγραφές που περιλαμβάνουν ημέρες ασφάλισης.

• Δεν γίνεται δεκτή Α.Π.Δ. με Τ.Α.: 901, 906, 907, 911, 912 & 914, όταν για τον ίδιο ωφελούμενο-εργαζόμενο στην ίδια ή προηγούμενη Α.Π.Δ. (Κανονική ή Συμπληρωματική) του ίδιου εργοδότη για την ίδια μισθολογική περίοδο
περιλαμβάνεται εγγραφή με Τ.Α. 018 (πρώην 18), 040 (πρώην 40), 060 (πρώην 60), 068 (πρώην 68), 069 (πρώην 69) και 074 (πρώην 74).

• Δεν γίνεται δεκτή Α.Π.Δ. για τον ίδιο ασφαλισμένο (Α.Μ.Κ.Α.) από τον ίδιο εργοδότη (Α.Μ.Ε.) πέραν των έξι (6) μισθολογικών περιόδων (μηνών), όταν περιλαμβάνει εγγραφή με Τ.Α. 901, 906, 907, 911, 912, 913 και 914.

Επιστρεπτέα προκαταβολή 4, 800 ευρώ ΕΡΓΑΝΗ, 400 ευρώ ΟΑΕΔ: ΟΔΗΓΟΣ

Oaed.Gr : Επιδόματα και προγράμματα για ανέργους – ΟΠΕΚΑ προνοιακά και δικαιούχοι

https://eservices.yeka.gr : Αίτηση ΕΔΩ για Επιστρεπτέα προκαταβολή και 800 ευρώ – ΟΑΕΔ 400 ευρώ

Ετικέτες: #120 ΔΟΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑefka.gov.grIKA.GRNAT.GROAED.GROAEE.GRoga.grΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2020ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΝΑΤΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΑΕΕΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΓΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΦΚΑΕΦΚΑ 2020ΕΦΚΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣΟΑΕΔ 2020ΟΑΕΔ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2020ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Πληρωμή συντάξεων ΔΕΚΟ , ΙΚΑ , ΝΑΤ , ΟΑΕΕ , ΚΕΑ , Α21 επίδομα παιδιού – 400 ευρώ ΟΑΕΔ

Επόμενο Άρθρο

800 ευρώ αίτηση ΕΔΩ :eservices.yeka.gr – 400 ευρώ ΟΑΕΔ : Σε εξέλιξη – Τα δικαιολογητικά

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

25/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

25/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

24/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

24/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

23/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

22/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

22/04/2025 | 09:02
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
Load More
Επόμενο Άρθρο

800 ευρώ αίτηση ΕΔΩ :eservices.yeka.gr - 400 ευρώ ΟΑΕΔ : Σε εξέλιξη - Τα δικαιολογητικά


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    966 shares
    Share 386 Tweet 242
  • Ο Ζελένσκι στο σταυροδρόμι της ιστορίας: Το δίλημμα των εδαφικών παραχωρήσεων και η πίεση Τραμπ

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    265 shares
    Share 106 Tweet 66
  • Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα βρέξει

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    221 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα

    191 shares
    Share 76 Tweet 48
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch