Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με τις χρεώσεις στα δεδομένα, που είχε ως αποτέλεσμα, μετά από συναντήσεις και με τον πρωθυπουργό να οδηγηθούμε σε αύξηση των ΜΒs στα συμβόλαια ή μειώσεις στην τιμή (ανάλογα τον πάροχο).

Σήμερα η Cosmote δίνει στη δημοσιότητα ένα δελτίο τύπου που ανακοινώνει ότι αυξάνεται ο όγκος στα πακέτα Giga Month. Προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία και πετυχαίνουν την επικοινωνιακή 50% μείωση στη τιμή. 8,5 ευρώ για 2GB. Πραγματικά έλεος. Και δεν είναι μόνο η Cosmote και άλλες θα ακολουθήσουν φυσικά. Ας δούμε την ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι από 11/12/2019 για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOKAPTA & FROG της COSMOTE αυξάνεται ο όγκος του πακέτου δεδομένων GIGA MONTH από 1GB σε 2GB. Η χρέωση του πακέτου παραμένει στα 8,5€. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πακέτου δεν τροποποιούνται. Επίσης, ανακοινώνεται ότι από 11/12/2019 για του συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP αυξάνεται ο όγκος του πακέτου αυτόματης ενεργοποίησης GIGA MONTH από 1.2GB σε 3GB. Η χρέωση του πακέτου παραμένει στα 8,5€. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πακέτου δεν τροποποιούνται. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr.

Η καρτοκινητή FROG είναι προϊόν COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών FROG στο 1299 από κινητό FROG (χρέωση 0,190 € κλήση) ή στο (+30) 697 100 1299 από σταθερό ή άλλο κινητό τηλέφωνο. Στην ανωτέρω χρεώση συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

techmaniacs.gr