Η Huawei προσπαθεί να δημιουργήσει τον απαραίτητο ντόρο για τον ερχομό των Huawei P30 και Huawei P30 Pro, τα οποία θα προσφέρουν απαράμιλλες φωτογραφικές δυνατότητες στους χρήστες.

Στο πλαίσιο αυτού του teasing δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που υποδηλώνουν ότι θα δούμε εντυπωσιακή λειτουργία zoom (5x οπτικό και 10x υβριδικό lossless), αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η λήψη τους δεν προέρχεται από τα smartphones.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο κινέζικο δίκτυο Weibo και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι φανερό ότι έχει γίνει λήψη από DSLR (π.χ. το ηφαίστειο και ο σκιέρ), και μάλιστα έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν ως stock εικόνες στο Getty.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και όχι μόνο από τη Huawei. Η κινέζικη εταιρεία έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι “ορισμένες φωτογραφίες χρησιμοποιούνται καθαρά για λόγους απεικόνισης και ότι μπορεί να υπάρχει διαφορά στα αποτελέσματα των λήψεων στην πραγματικότητα”.

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να το ξεκαθαρίζουν με κάποιο τρόπο για να μην υπάρχει σύγχηση. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι θα δούμε κάτι πολύ δυνατό σε λίγες ημέρες στο Παρίσι, αναφέρει το techgear.gr