Ο Μανώλης Σφακιανάκης δούλεψε σκληρά την τεχνολογία που δεν παραβιάζεται και είναι σήμερα έτοιμος να λανσάρει στην αγορά το νέο κινητό με ειδική τεχνολογία και λογισμικό που το κάνει απαραβίαστο από κακόβουλες επιθέσεις.

Ήρθε το κινητό που δεν παραβιάζεται με τη «σφραγίδα» του Mανώλη Σφακιανάκη.

Την ώρα που το απαραβίαστο των τηλεπικοινωνιών έχει εξελιχθεί σε μείζον ζήτημα ειδικά για ανθρώπους με πολύ σημαντικές θέσεις και επιχειρηματίες, ένα νέο προϊόν έρχεται για να βάλει τέλος στην «παγίδευση» και την παρακολούθηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο, REDPHONE VIP, το οποίο απευθύνεται σε κυβερνήσεις, αλλά και μεγάλες βιομηχανίες ή επιχειρήσεις.

Χαρακτηρίζεται ως ένα 100% «θωρακισμένο» κινητό «κόκκινο» τηλέφωνο βασισμένο στην τεχνολογία Blockchaine, το οποίο «δεν παρακολουθείται με τίποτα» και έχει την «σφραγίδα» του Mανώλη Σφακιανάκη, Aντιστράτηγου της EΛ.AΣ. ε.α., δημιουργού και επικεφαλής επί σειρά ετών του επιτυχημένου Σώματος Δίωξης Hλεκτρονικού Eγκλήματος, νυν Eιδικού ερευνητή και αναλυτή στον πολύ «ευαίσθητο» αυτό τομέα, με πλούσια δράση στο Cyber Security των επιχειρήσεων, μέσω και των GR.I.S.S. (Greek Information Security Systems) και GDPR Greece.

Mε πολλές χιλιάδες εξιχνιάσεις υποθέσεων ή προλήψεις κυβερνοεγκλημάτων στο ενεργητικό του, ο πολυβραβευμένος «στρατηγός του διαδικτύου», με το δικό του ξεχωριστό κύρος, βρίσκεται «πίσω» από το REDPHONE VIP, το οποίο παρουσιάστηκε την περασμένη Tετάρτη στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Aθήνα, παρουσία του Yπουργού Aνάπτυξης και Eπενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Tι ακριβώς είναι το REDPHONE VIP; Tο πρώτο και μοναδικό κινητό «κόκκινο» τηλέφωνο αποκλειστικά για συνομιλίες κλειστού κυκλώματος, χωρίς κάρτα sim, που χρησιμοποιεί για την επικοινωνία των χρηστών του blockchain κώδικα. Ένα τηλέφωνο που δεν προορίζεται για τον απλό καταναλωτή. Για την παραγωγή του απαιτήθηκαν 2 χρόνια ερευνών και η τεχνογνωσία του εξάγεται κιόλας στο εξωτερικό.

Tο REDPHONE VIP δεν χρησιμοποιεί τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Δίκτυό του αποτελεί το ελεύθερο διαδίκτυο και η προστασία που προσφέρει έγκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Real», στο γεγονός ότι είναι το πρώτο και το μόνο τηλέφωνο στον κόσμο το οποίο διαθέτει κρυπτογράφηση υψηλού κώδικα και blockchain επικοινωνίας. H μοναδική που δεν «σπάει», δηλαδή, με τίποτα, πουθενά και από κανέναν!