22χρονος αγόρασε 221 κονσόλες και τις πουλάει στη διπλάσια τιμή – Πόσα λεφτά αναμένεται να κερδίσει.

Είναι γεγονός ότι πολλοί δυσκολεύονται ακόμη να πάρουν στα χέρια τους το  Παντού. Σε όλον τον κόσμο.

Αρκετοί, που έχουν παραγγείλει την κονσόλα, περιμένουν, τρώγοντας τα νύχια τους, και άλλοι απλά δεν τη βρίσκουν στα ράφια, αφού έχει γίνει… sold out άνευ προηγουμένου. Στην τελευταία κατηγορία, μην μπερδευτείτε, αναφερόμαστε στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα… καλό Μάρτιο θα δούμε το στα ράφια.

Και εδώ, ωστόσο, όπως θα γνωρίζετε -δυστυχώς- αρκετοί, παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών, αλλά παρατηρείται και κάτι ακόμη, που συμβαίνει, φυσικά, διεθνώς: Ορισμένοι έχουν αγοράσει το PlayStation 5 και εκμεταλλευόμενοι την τεράστια ζήτησημεταπωλούν την κονσόλα, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στη διπλάσια τιμή, ζητώντας 1.000 ή και παραπάνω ευρώ

Η περίπτωση, όμως, ενός 22χρονου Αμερικανού, που φέρνει στο «φως» το Business Insider, ξεπερνάει όλες όσες έχουμε δει τριγύρω και μας έχουν… πεταχτεί τα μάτια. Είναι, πραγματικά, αδιανόητη.

Ο ”Mark F”, λοιπόν -διότι προφανώς και δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του- αγόρασε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, 221 κονσόλες , χρησιμοποιώντας πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς και bots, και τις μεταπουλά τώρα σχεδόν στη διπλάσια τιμή, έχοντας βγάλει σε μία εβδομάδα 33.000 ευρώ! Ο νεαρός βάζει αγγελίες online και πολλοί, πάρα πολλοί, είναι διατεθειμένοι να δώσουν 800, 900 και 1000 ευρώ για να πάρουν μία κονσόλα!

Τι σημαίνει αυτό; Κάντε τις πράξεις…

Αν ο ”Mark F” έχει δώσει για τις 221 κονσόλες, όπως υπολογίζεται και με τιμή λιανικής, κάπου στις 85.000 ευρώ, όχι απλά θα πάρει πίσω το τεράστιο ποσό που δαπάνησε, αλλά θα βγάλει και ένα… τσουβάλι λεφτά κέρδος!

Νωρίτερα, θυμίζει το gazzetta.gr, αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό πως μια ομάδα μεταπωλητών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο συγκέντρωσε περίπου 3.500 , τα οποία, φυσικά, και πουλά για… χρυσάφι δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ.