Σοβαρά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν, σε παγκόσμια κλίμακα, οι χρήστες της εφαρμογής η οποία είχε «πέσει» από το βράδυ της Δευτέρας, για να επανέλθει τα ξημερώματα της Τρίτης, χωρίς όμως να απουσιάζουν και πάλι τα προβλήματα.

Αναλυτικότερα, μέχρι τα ξημερώματα η εφαρμογή επέτρεπε στον χρήστη να κάνει log in και στη συνέχεια έμπαινε σε μία συνεχή προσπάθεια να συνδεθεί χωρίς επιτυχία. Παράλληλα, όλες οι επαφές εμφανίζονταν σαν offline. Η κατάσταση φάνηκε να βελτιώνεται γύρω στις 4-5 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα εμφανιζόταν σε όλες τις πλατφόρμες του .

Από την πλευρά της η Microsoft ανακοίνωσε ότι γνωρίζει την ύπαρξη του προβλήματος και εργάζεται για τη διόρθωσή του. Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι «χρήστες χάνουν τη σύνδεσή τους με την εφαρμογή και ενδέχεται να μην είναι σε θέση να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα».

Οι περισσότερες αναφορές προβλημάτων προέρχονταν από την Ευρώπη και τη Ρωσία ενώ σαφώς λιγότερες προέρχονταν από Ηνωμένες Πολιτείες και Ασία.