+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνέντευξη της Dominique Leroy στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

TechTeam από TechTeam
13/01/2022 14:45
σε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
A A
Συνέντευξη της Dominique Leroy στο ΑΠΕ-ΜΠΕ
52
SHARES
110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Η ταχεία ανάπτυξη της οπτικής ίνας είναι ένα δύσκολο έργο με τεράστια σημασία για τη χώρα

«Με το στρατηγικό πλάνο ταχείας ανάπτυξης του FTTH από τον ΟΤΕ, στηρίζουμε δυναμικά το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας. Είναι ένα δύσκολο έργο με τεράστια σημασία για τη χώρα», επισημαίνει η Ντομινίκ Λερουά (Dominique Leroy), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνη για την Ευρώπη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη δημοσιογράφο Βάσω Κουτσούμπα.

Σχολιάζοντας την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό, η κα Leroy σημειώνει πως «η χώρα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς. Έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στο παρελθόν, ξέρει όμως να παλεύει, να ξεπερνάει τα εμπόδια και να κοιτάει μπροστά». «Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας», είπε. Τονίζει επίσης ότι ο Όμιλος ΟΤΕ, αυξάνοντας τις επενδύσεις του σε πάνω από 3 δισ. ευρώ, θα φέρει το δίκτυο οπτικών ινών (FTTH) σε 3 εκατομμύρια σπίτια κι επιχειρήσεις μέχρι το 2027. Όπως σημειώνει, «πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία που αλλάζει τα δεδομένα, καθώς θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για ψηφιακή ανάπτυξη. Τα υπερσύγχρονα δίκτυα είναι προϋπόθεση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, και έχουν αναμφισβήτητη θετική επίδραση στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον».

Δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της εταιρείας, καθώς «ο ΟΤΕ έχει ειδικό βάρος, εμπνευσμένη Διοίκηση, συγκεκριμένη στρατηγική, αφοσιωμένους εργαζόμενους και δυνατό αναπτυξιακό πλάνο». Χαρακτηρίζει την επένδυση της Deutsche Telekom στην Ελλάδα «στρατηγικής σημασίας, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα», και τονίζει ότι για να διασφαλίσουμε το αύριο της Ευρώπης, «πρέπει να επενδύσουμε σήμερα στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Από τον Νοέμβριο του 2020, η Ντομινίκ Λερουά είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνη για την Ευρώπη. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και των τηλεπικοινωνιών και πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε Διοικητικά Συμβούλια.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης της Ντομινίκ Λερουά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΕΡ. Ο Όμιλος ΟΤΕ ανακοίνωσε μία μεγάλη επένδυση σε οπτικές ίνες. Για ποιο λόγο και γιατί τώρα;

Κατά την περίοδο της πανδημίας, αναδείχθηκε ο κεντρικός ρόλος της συνδεσιμότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού στην καθημερινότητα των πολιτών και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση, η τηλεϊατρική, η ψηφιακή ταυτοποίηση και η ψηφιακή πρόσβαση σε υπηρεσίες του Δημοσίου, οι έξυπνες πόλεις και η ψηφιακή ωριμότητα των επιχειρήσεων, είναι καθοριστικοί παράγοντες για την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία του πληθυσμού της.

Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου ως προς την ψηφιακοποίηση, και συνεχίζει σε αυτή την κατεύθυνση. Η Deutsche Telekom και ο ΟΤΕ έχουν συμβάλλει καθοριστικά σε αυτή την πορεία και τώρα ενισχύουν τη συνεισφορά τους, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις επενδύσεις. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε επένδυση άνω των 3 δισ. ευρώ για να φέρουμε το υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών σε 3 εκατ. περίπου σπίτια κι επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε σήμερα τις ψηφιακές υποδομές που θα χρειαστεί η Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η DT και ο Όμιλος ΟΤΕ έχουν πάρει δύο σπουδαίες πρωτοβουλίες: Σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμα η οπτική ίνα στο σπίτι, θα προχωρήσουμε σε διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων που απολαμβάνουν οι συνδρομητές λιανικής σταθερής, όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος έχει ταχύτητα 24Mbps, θα αναβαθμιστεί στα 50Mbps, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επιπλέον, θα φέρουμε το δίκτυο οπτικών ινών (FTTH) σε 3 εκατομμύρια σπίτια κι επιχειρήσεις μέχρι το 2027. Μόνο από την επένδυσή μας, θα καλυφθούν σχεδόν τα 2/3 των γραμμών της Ελλάδας με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι. Η ανάπτυξη του FTTH έχει ήδη ξεκινήσει. Ο ΟΤΕ έχει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών μέχρι το σπίτι στην Ελλάδα, με πάνω από 560.000 γραμμές. Έως το τέλος του 2022, ο Όμιλος αναμένεται να καλύψει με FTTH 1 εκατ. σπίτια κι επιχειρήσεις. Είμαι αισιόδοξη ότι, μέχρι το 2027, θα φτάσουμε τον στόχο των 3 εκατομμυρίων γραμμών.

Με το στρατηγικό πλάνο ταχείας ανάπτυξης του FTTH, στηρίζουμε δυναμικά το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές της προοπτικές. Είναι ένα δύσκολο έργο με τεράστια σημασία για τη χώρα. Είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι και η διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ μπορούν να το φέρουν εις πέρας, όπως αποδεικνύουν οι μέχρι σήμερα επιτυχίες τους.

ΕΡ. Τι σημαίνει αυτή η επένδυση για την Ελλάδα;

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία που αλλάζει τα δεδομένα, καθώς θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για ψηφιακή ανάπτυξη. Τα υπερσύγχρονα δίκτυα είναι προϋπόθεση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, και έχουν αναμφισβήτητη θετική επίδραση στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα θα μπορέσουν να αναπτυχθούν ψηφιακά και να είναι ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, οι ψηφιακές υποδομές είναι καθοριστικός παράγοντας για την προσέλκυση επενδύσεων, που με τη σειρά τους θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Και η καθημερινότητα όμως θα βελτιωθεί, καθώς με το FTTH η εκπαίδευση, οι υπηρεσίες υγείας και η ψυχαγωγία αναβαθμίζονται.

Οι δύο πρωτοβουλίες του Ομίλου ΟΤΕ θα συμβάλλουν καθοριστικά και στη βελτίωση της απόκλισης της Ελλάδας από τον μέσο όρο του ευρωπαϊκού δείκτη Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, DESI.

ΕΡ. Ποια είναι η γνώμη σας για την τοπική αγορά τηλεπικοινωνιών;

Η αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με έντονη κινητικότητα. Με τις πρόσφατες εξαγορές, έχουν δημιουργηθεί ισχυροί παίκτες. Οι ισχυροί παίκτες οδηγούν σε περισσότερες επενδύσεις για τη χώρα και επομένως σε περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες για τον πελάτη.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι για μένα ιδιαίτερα σημαντική. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ψηλότερα και προσπαθούμε συνεχώς για να προσφέρουμε τα καλύτερα δίκτυα, την καλύτερη εμπειρία πελάτη, τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Πιστεύω πολύ στην πελατοκεντρικότητα, και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι συνεργάτες μου στον ΟΤΕ μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον πελάτη. Γι’ αυτό φέρνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ έχουν μετατρέψει την εταιρεία σε πρότυπο μέσα στον Όμιλο Deutsche Telekom. Η υψηλή απόδοση και η καινοτομία δεν είναι απλώς εντυπωσιακές λέξεις για τον ΟΤΕ. Είναι ουσία. Οι άνθρωποί του έχουν φτιάξει τα καλύτερα δίκτυα, καθιερώνοντάς τον ως δύναμη ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο ΟΤΕ έχει ειδικό βάρος, εμπνευσμένη Διοίκηση, συγκεκριμένη στρατηγική, αφοσιωμένους εργαζόμενους και δυνατό αναπτυξιακό πλάνο. Είμαι λοιπόν αισιόδοξη για την πορεία του.

ΕΡ. Ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας σήμερα ως επενδυτικού προορισμού; Τι άλλο πιστεύετε πρέπει να κάνει η χώρα για την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων;

Κατά τη δεκαετία της 10ετούς κρίσης, πολλές εταιρείες έφυγαν από τη χώρα. Όχι εμείς. H Deutsche Telekom έμεινε. Η χώρα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς. Η επένδυση της Deutsche Telekom στην Ελλάδα έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα και είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, με εξαιρετικούς ανθρώπους. Σίγουρα έχει αδυναμίες, έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στο παρελθόν, ξέρει όμως να παλεύει, να ξεπερνάει τα εμπόδια και να κοιτάει μπροστά. Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, στηρίζουμε το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές της προοπτικές.

Για να προσελκύσει περαιτέρω επενδύσεις, η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. Είναι σημαντικό για τη χώρα να έχει, μεταξύ άλλων, ένα προβλέψιμο και ξεκάθαρο νομικό και ρυθμιστικό περιβάλλον που μειώνει τη γραφειοκρατία και δίνει ώθηση στις επενδύσεις. Ένα ξεκάθαρο, απλό και προβλέψιμο φορολογικό σύστημα είναι επίσης πολύ σημαντικό.

ΕΡ. Ως υπεύθυνη της Deutsche Telekom για την Ευρώπη, έχετε ξεκάθαρη εικόνα των αγορών της ηπείρου και της συνολικής προοπτικής της. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο σημαντικό θέμα της Ευρώπης σήμερα;

Θεωρώ ότι για να διασφαλίσουμε το αύριο της Ευρώπης, πρέπει να επενδύσουμε σήμερα στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Deutsche Telekom είναι ένα από τα μεγαλύτερα brands σε όλο τον κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε κάθε αγορά που δραστηριοποιείται. Αυτό είναι μεγάλη ευθύνη, όσον αφορά στη θετική μας επίδραση στην κοινωνία. Ως εταιρεία τηλεπικοινωνιών, έχουμε ορίσει δύο στρατηγικούς τομείς για τη συμβολή μας σε μία καλύτερη Κοινωνία: την Ψηφιακή Συμπερίληψη και το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα.

Για εμάς, η ισότιμη πρόσβαση στις ψηφιακές τεχνολογίες είναι απαραίτητη για «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο. Γι’ αυτό έχουμε προγράμματα για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, όπως και των ανθρώπων μας. Παράλληλα, έχουμε θέσει δύσκολους περιβαλλοντικούς στόχους. Να μηδενίσουμε έως το 2025 τις εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου από τις λειτουργίες μας και έως το 2040 από ολόκληρη την αλυσίδα αξίας. Χρειαζόμαστε μια κοινή προσέγγιση από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και στόχος μας είναι να δώσουμε, πρώτοι εμείς, το παράδειγμα.

 


Δείτε επίσης.

Ετικέτες: Dominique LeroyΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Ιερά Σύνοδος: Μην παρασύρεστε από «ύβρεις» ιερέων για τη μάσκα και τον εμβολιασμό

Επόμενο Άρθρο

Δωρεάν PCR με τη συμβολή του στρατού – Τι ανακοίνωσε ο Πλεύρης -Επιστράτευση γιατρών και στην Αττική;

ΣχετικάΆρθρα

Η είδηση της ημέρας για τους ΑΓΡΟΤΕΣ 2022: 12.866.431,72€ πλήρωσε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ- ΟΣΔΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ – ΑΛΩΝΙΑ 2022: Στα 48 λεπτά το σκληρό σιτάρι σε Λάρισα- Καρδίτσα – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ

από Newsroom
01/07/2022 | 10:00

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΑΛΩΝΙΑ 2022: Στα 48 λεπτά το σκληρό σιτάρι σε Λάρισα- Καρδίτσα - ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ - Τελευταίες...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

Ζήσε ΜΑΗ να φας Τριφύλλι!! Είδηση – ΣΟΚ για 400.000 συνταξιούχους ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

από Newsroom
30/06/2022 | 13:08

Ζήσε ΜΑΗ να φας Τριφύλλι!! Είδηση - ΣΟΚ για 400.000 συνταξιούχους ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ (www.ika.gr), ΝΑΤ (www.nat.gr)- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

Έκτακτη είδηση: Βγάζουν άρον άρον ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !! ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2022

από Newsroom
30/06/2022 | 11:06

Έκτακτη είδηση : Βγάζουν άρον άρον ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !! ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΝΑΤ, ΟΓΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2022 - Όλα όσα...

Έκτακτη είδηση – ΑΓΡΟΤΕΣ 2022: Ιδού οι τιμές στο κριθάρι – ΟΠΕΚΕΠΕ- Επιτέλους …λεφτά στον κάμπο!!

Αποτελέσματα για ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και ποσά -ΟΠΕΚΕΠΕ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΑΜΕΑ

από Newsroom
30/06/2022 | 10:26

Αποτελέσματα για ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και ποσά -ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΑΜΕΑ - Τελευταίες...

ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ 2022! ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Νέων Αγροτών – Στο 1,60 ευρώ το πρόβειο γάλα, 1 ευρώ το γίδινο – ΤΙΜΕΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ 2022! ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Νέων Αγροτών – Στο 1,60 ευρώ το πρόβειο γάλα, 1 ευρώ το γίδινο – ΤΙΜΕΣ

από Newsroom
29/06/2022 | 11:59

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ 2022 !ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΠΛΗΡΩΜΕΣ Νέων Αγροτών - Στο 1,60 ευρώ το πρόβειο γάλα, 1 ευρώ το γίδινο...

Stop για έναν μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις χηρείας – ΕΦΚΑ εισφορές

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Τέλος τα … ψέματα – Το ΣτΕ αποφάσισε! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ εμπαιγμός – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ

από Newsroom
29/06/2022 | 11:13

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Τέλος τα … ψέματα - Το ΣτΕ αποφάσισε! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ εμπαιγμός - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΟΓΑ (www.oga.gr), ΝΑΤ, ΕΦΚΑ...

Load More
Επόμενο Άρθρο
Δωρεάν PCR με τη συμβολή του στρατού – Τι ανακοίνωσε ο Πλεύρης -Επιστράτευση γιατρών και στην Αττική;

Δωρεάν PCR με τη συμβολή του στρατού - Τι ανακοίνωσε ο Πλεύρης -Επιστράτευση γιατρών και στην Αττική;


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 30/6/2022: Τι αλλάζει στα όρια ηλικίας – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΙΚΑ- Ανατροπές και εξελίξεις

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 30/6/2022: Τι αλλάζει στα όρια ηλικίας – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΙΚΑ- Ανατροπές και εξελίξεις

    4678 shares
    Share 1871 Tweet 1170
  • Εκτακτο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: 43.494.620,59 από ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες για πρασίνισμα, ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ

    2574 shares
    Share 1030 Tweet 644
  • ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ 2022! ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Νέων Αγροτών – Στο 1,60 ευρώ το πρόβειο γάλα, 1 ευρώ το γίδινο – ΤΙΜΕΣ

    2716 shares
    Share 1086 Tweet 679
  • Πέθανε ο Ηλίας Νικολακόπουλος – Έπαθε ανακοπή ενώ κολυμπούσε

    336 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Αποτελέσματα για ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και ποσά -ΟΠΕΚΕΠΕ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΑΜΕΑ

    372 shares
    Share 149 Tweet 93
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ASEP.GR KEA News OAED.GR OPEKEPE.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch