: Ο Lin Bin, συνιδρυτής της Xiaomi, αντιπρόεδρος του ομίλου Xiaomi και πρόεδρος του τμήματος κινητής τηλεφωνίας, επιβεβαίωσε ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το Xiaomi 10, το πρώτο τρίμηνο του 2020. Θα ξεκινήσει με επεξεργαστή φυσικά τον Snapdragon 865, ενώ θα υποστηρίζει SA και NSA, διπλή λειτουργία 5G.

Καθώς πλησιάζει ο χρόνος απελευθέρωσης, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xiaomi 10 εκτίθενται.

Σύμφωνα με σημερινά νέα, ένας ψηφιακός μπλόγκερ αποκάλυψε την πραγματική φωτογραφία του Xiaomi 10 στο Weibo. Η Xiaomi δεν έχει απαντήσει στην αυθεντικότητα της φωτογραφίας. Ήδη πάντως από το πρωί σας έχω δείξει το κουτί του Mi 10 Pro στη σελίδα μας στο Facebook….

Όπως δείχνει η εικόνα έκθεσης, το πλήκτρο έντασης και το πλήκτρο λειτουργίας του Xiaomi Mi 10 βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της ατράκτου. Η άτρακτος χρησιμοποιεί μια hyperboloid οθόνη OLED με ένα διάτρητο σχέδιο στην επάνω αριστερή γωνία.

Η κάμερα χρησιμοποιεί πίσω μία τετράμερη έδρα κάμερας παρόμοια με του Xiaomi CC9 Pro. Πρόκειται για το πρώτο πίσω τηλέφωνο με τέσσερις κάμερες στην ψηφιακή σειρά Xiaomi.

Σύμφωνα με τα προηγουμένως εκτεθειμένα δεδομένα, το Xiaomi Mi 10 μπορεί να χρησιμοποιήσει μια οθόνη με οπές AMOLED 6,57 ιντσών για περαιτέρω αύξηση της αναλογίας οθόνης και ο ρυθμός ανανέωσης είναι 90Hz.

Από την πλευρά της κάμερας, μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνει την εμπειρία λήψης, χρησιμοποιώντας μια οπίσθια κάθετη λύση τετραμερούς κάμερας με μέγιστο αισθητήρα τον 108MP, που μπορεί να υποστηρίξει τη σταθεροποίηση της οπτικής εικόνας OIS.

Ο κ. Lu Weibing, πρόεδρος της Xiaomi Group China και γενικός διευθυντής της μάρκας Redmi, αποκάλυψε ότι το κινητό τηλέφωνο των 108MP μετά το εαρινό φεστιβάλ θα είναι εισηγμένο στο DxOMark, υπονοώντας ότι η σειρά Xiaomi 10 μπορεί να δοκιμαστεί στο DxOMark, χωρίς ν’ αποκλείει τη πιθανότητα κυριαρχίας στον κατάλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ξεκίνησε το Xiaomi CC9 Pro, είχε κυριαρχήσει στο DxOMark και έγινε το πρώτο τηλέφωνο Xiaomi με την καλύτερη απόδοση της κάμερας. Επομένως, δεν είναι δύσκολο για τη σειρά Xiaomi Mi 10 να το επαναλάβει στο DxOMark.

Όσον αφορά τους επεξεργαστές, η δήλωσε επισήμως ότι θα ξεκινήσει τον επεξεργαστή Snapdragon 865, χρησιμοποιώντας την τελευταία κατασκευαστική διαδικασία των 7nm.

Επιπλέον, το Xiaomi Mi 10 έχει χωρητικότητα μπαταριών περίπου 4500mAh, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 66 W με γρήγορη φόρτιση 40 W και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δεν υπάρχουν ακόμα ακριβή νέα σχετικά με την τιμή, αλλά από τις τρέχουσες πληροφορίες, μπορεί να φανταστεί κανείς ότι η τιμή εκκίνησης του Xiaomi Mi 10 μπορεί να είναι 460€ ενώ η έκδοση high-end θα υπερβεί τα 525€.

Αναφέρεται ότι η σειρά Xiaomi Mi 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και θα ανακοινωθούν επίσης πιο λεπτομερείς παράμετροι μία προς μία, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

itechnews.gr