: Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές εικόνων, η σειρά Μi8 της Xiaomi που πρωτοείδαμε στις 31 Μαΐου με την ανάδειξη τριών εκδόσεων: Mi 8, Mi 8 Explorer και Mi 8SE, πρόκειται να πάρει μια τέταρτη παραλλαγή, η οποία πρόκειται να είναι ένα μείγμα και των τριών τηλεφώνων.

Το Mi 8X, σύμφωνα με τη διαρροή που δημοσίευσε σε εικόνες που έχουν προβληθεί μέσω του Weibo, θα έχει το SoC Snapdragon 710 και έναν ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Το σώμα της συσκευής έχει τον ίδιο συντελεστή μορφής με το κανονικό Mi 8 με τις στρογγυλεμένες γωνίες και τις καμπύλες άκρες πίσω του. Έχουμε ήδη ακούσει για τις συσκευές Comet και Sirius της Xiaomi με OLED και το ίδιο chipset, έτσι ώστε με έναν από αυτούς του τύπους τηλεφώνου να έχει ήδη βγει, ο άλλος ακούγεται σαν ένα ασφαλές στοίχημα.

Εντός της καμπίνας ενός αεροπλάνου εθεάθη ο Lei Jun να επιβιβάζεται και στο χέρι του να κρατά ένα λευκό τηλέφωνο που αν και δεν διακρίνεται εάν είναι πράγματι το Mi 8 ή ένα Mi Mix 2S, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο ίσως να κρατά και το Mi 8X, ποιος ξέρει άραγε…

techingreek.com