ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2019: Πληροφορίες για θέσεις εργασίας.

Συνεχής είναι η ροή έκδοσης νέων για την ενίσχυση, με προσωπικό, των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών όλης της χώρας.

Σημειώστε:

(1) Μόλις τις προηγούμενες ώρες (6/9) δημοσιοποιήθηκε νέα προκήρυξη για τους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

(2) Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τις διαδικασίες που κινούν οι δήμοι Γλυφάδας και Σητείας για την ενίσχυση συναφών φορέων. Οι σχετικές προκηρύξεις αναμένεται να εκδοθούν άμεσα, αναφέρει το workenter.gr.

Θα επιλεγεί προσωπικό Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων:

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 4 (θέσεις)
ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 1
ΔΕ Βοηθών Παιδοκόμων 1
ΔΕ Μαγείρων 1
ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας 2 (θέσεις)

Άλλες 4 «ενεργές» προκηρύξεις

Ταυτόχρονα, σε πλήρη ισχύ βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη υποψηφίων του κλάδου σε άλλες τέσσερις προκηρύξεις.

Δείτε:

6 θέσεις στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας
8 θέσεις εργασίας στον δήμο Χίου
ΑΣΕΠ: Η προθεσμία για προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
ΑΣΕΠ: 20 νέες προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Σημειώνεται ότι στο εξής θα ενταθεί η συχνότητα έκδοσης νέων διαγωνισμών για την ενίσχυση δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών όλης της χώρας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Σημαντικό: Οι περισσότεροι διαγωνισμοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που προσφέρουν συμβάσεις έως τον Ιούλιο του 2020 και σε αυτούς που προσφέρουν συμβάσεις έως τον Αύγουστο του ίδιου έτους με δυνατότητα παράτασης.

Ειδικοί φρουροί

Ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα μόρια που συγκεντρώνουν όλοι οι υποψήφιοι για τις 1.500 θέσεις των και πληρούν όλα τα προσόντα, προκειμένου να συνεχίσουν στη διαδικασία αξιολόγησης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών.

Η αποκλειστική προθεσμία και η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6270-ογ΄ από 06-08-2019 προκήρυξης. Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής.

Δείτε εδώ τους πίνακες με τα ονόματα των επιτυχόντων στους ειδικούς φρουρούς

Δείτε θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και διάφορες στο Δημόσιο, όπως αναφέρει το dikaiologitikanews.gr.

ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ : Επιδότηση για νέους 

Δείτε αναλυτικά:

105 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη 105 ατόμων με σύ,βαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 27/08/2019-05/09/2019

44 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Βόλου

Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη 44 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

15 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019

18 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο»

Το Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» ανακοινώνει την πρόσληψη 18 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 24 μηνών, ως ακολούθως:

8 ΔΕ Φύλακες
4 ΔΕ Μάγειρες
6 ΥΕ Τραπεζοκόμοι

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 10/09/2019-19/09/2019

200 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στη Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Η Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει την πρόσληψη 200 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 1 έτους με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 16/09/2019-25/09/2019