Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ – ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕΡΙΣΜΑ 2019

Newsroom από Newsroom
30/10/2019 16:08
σε HOT NEWS, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ – ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕΡΙΣΜΑ 2019 – Νέες προσλήψεις θα γίνουν άμεσα σε ΔΕΗ, νοσοκομεία και δήμους όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, ζητούνται 177 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών, αναφέρει το workenter.gr.

ΔΕΗ

ΑΣΕΠ: 14 νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: 38 προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας
Νέες προσλήψεις στην ΑΕΜΥ
ΑΣΕΠ: 47 θέσεις εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας
ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Δήμοι

7 νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Αβδήρων
Προσλήψεις 4 ειδικοτήτων μέσω ΑΣΕΠ στο δήμο Καρπάθου
10 προσλήψεις για ΔΕ, ΥΕ στο δήμο Ηλιούπολης – Ειδικότητες
Δήμος Αθηναίων: Νέες αιτήσεις για προσλήψεις 20 ειδικοτήτων (ΑΣΕΠ)
ΑΣΕΠ: 16 θέσεις εργασίας στο δήμο Καρδίτσας
10 νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Σαλαμίνας

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Την πίστωση για την παράταση του «προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σε Τοπικά Συντονιστικά Κέντρα Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟΣΚΕΔΠ) και δομές προσωρινής φιλοξενίας, μέσω Δήμων, Περιφερειών και της υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (Γ’ Κύκλος)», για επιπλέον τέσσερις μήνες, ενέκρινε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Mέσω του προγράμματος, απασχολούνται 1.690 ωφελούμενοι. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η δαπάνη για την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης θα ανέλθει στα 6, 1 εκατ. ευρώ για τα έτη 2019 και 2020 και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, δήλωσε ότι, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του προσφυγικού/μεταναστευτικού και με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, εγκρίθηκε η πίστωση για την παράταση του εν λόγω προγράμματος, δεδομένου ότι, όσοι απασχολούνται, μέσω της δράσης αυτής, ήδη έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία και τις απαραίτητες δεξιότητες, για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό των εμπλεκόμενων δομών και φορέων.

«Ο νέος ΟΑΕΔ συμβάλλει στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής λειτουργίας των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης, καθώς και των δομών προσωρινής φιλοξενίας, που υποστηρίζονται από τους δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας» σημείωσε ο κ. Πρωτοψάλτης.

ΜΕΡΙΣΜΑ 2019

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής η Standard and Poor’s αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της ελληνικής οικονομίας κατά μία βαθμίδα.

Η αναβάθμιση ήταν αναμενόμενη από την αγορά αλλά έκρυβε μια έκπληξη: την εκτίμηση ότι ο φετινός προϋπολογισμός θα εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα της τάξεως του 4,3% του ΑΕΠ. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τόσο συγκεκριμένη πρόβλεψη για τόσο μεγάλη υπέρβαση του φετινού στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα, παρότι είναι κοινό μυστικό πως και φέτος θα υπάρξει υπέρβαση του στόχου, με την κυβέρνηση να έχει εξαγγείλει δια στόματος πρωθυπουργού ενίσχυση των ασθενέστερων εισοδηματικά τάξεων.

Εάν οι προβλέψεις της S&P επιβεβαιωθούν στην πράξη, τον ερχόμενο Δεκέμβριο η κυβέρνηση θα έχει τη δυνατότητα να διανείμει υπερπλεόνασμα πάνω από 1 δισ. ευρώ, αφήνοντας και ένα μαξιλάρι ασφαλείας σε σχέση με τον στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο διανομής του φετινού υπερπλεονάσματος αναμένεται να ανακοινωθούν με την κατάθεση του προϋπολογισμού στις 20 Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στην ατζέντα βρίσκονται η αυξημένη καταβολή Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των ασθενέστερων, αλλά και ενδεχόμενη χρήση μέρους του υπερπλεονάσματος για την πληρωμή των «αναδρομικών» σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Τα «αναδρομικά» μετρούν από τις 4 Οκτωβρίου 2019, όταν εκδόθηκαν οι αποφάσεις του ΣτΕ, μέχρι την ημερομηνία ενεργοποίησης των νέων ασφαλιστικών διατάξεων τόσο για τις κύριες όσο και για τις επικουρικές συντάξεις.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται τελικά η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει την πρακτική που εφάρμοσε πέρυσι τέτοια εποχή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Να μεταφέρει δηλαδή στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους ως δαπάνες υπό κατανομή, δαπάνες οι οποίες αφορούν πληρωμές που θα πρέπει να γίνουν μετά τις διορθωτικές κινήσεις στο ύψος των επικουρικών και στα ποσοστά αναπλήρωσης των κύριων συντάξεων και αφορούν το διάστημα από 4 Οκτωβρίου 2019 έως και 31 Δεκεμβρίου 2019.

Σταϊκούρας: Θα επιστραφούν τα αναδρομικά

Με τον τρόπο αυτό, θα μειώνονταν οι δημοσιονομικές πιέσεις του 2020, όπως άλλωστε έγινε και με το «τρικ» των μειωμένων προκαταβολών φόρου. Μειώνοντας εφάπαξ για φέτος το ποσοστό των προκαταβολών φόρου για τις επιχειρήσεις από το 100% στο 95%, το υπουργείο Οικονομικών καταβάλλει επιστροφές φόρου που θα έπρεπε να πληρώσει το 2020, εξαιτίας των μειωμένων συντελεστών φόρου (από το 28% στο 24% για τα φετινά κέρδη και από το 24% στο 20% για τα κέρδη του 2020).

Στον τρέχοντα προϋπολογισμό έχουν εγγραφεί «εφάπαξ μέτρα μείωσης του φόρου εισοδήματος επιχειρήσεων ύψους 138 εκατ. ευρώ, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το τρέχον έτος», ποσό το οποίο δεν αποκλείεται να είναι τελικά μεγαλύτερο, εάν τα στοιχεία του Οκτώβρη επιβεβαιώσουν την τάση σημαντικών υπερβάσεων στο πρωτογενές πλεόνασμα, την οποία αναδεικνύει η εκτέλεση του προϋπολογισμού έως τον Σεπτέμβρη.

Στις δεδομένες παροχές του Δεκέμβρη συγκαταλέγεται επίσης η πληρωμή του αυξημένου επιδόματος θέρμανσης, οι δαπάνες για το οποίο όμως έχουν ήδη μετρήσει στον προϋπολογισμό, όπως και αυτές για τις μειωμένες προκαταβολές φόρου.

Φέτος το επίδομα των 68 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί προκαταβολικά για όσους έχουν υποβάλει αιτήσεις πληρωμών έως τις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, αλλά το 2020 το επίδομα «θα αναδιαρθρωθεί» σύμφωνα με αρμόδιες πηγές και ενδέχεται να καταβληθεί τον Ιανουάριο του 2021, αναφέρει το euro2day.gr.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ASEP.GRKOINONIKOMERISMA.GROAED.GRWWW.ASEP.GRWWW.KOINONIKOMERISMA.GRwww.oaed.grΑΣΕΠΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣΔΕΗκοινωνικό μέρισμαΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΟΑΕΔΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΑΣΕΠ 2026: 7.696 μόνιμες προσλήψεις σε Δημόσιο και ΕΣΥ – Οι 3 νέες προκηρύξεις, οι 1.696 θέσεις στην Υγεία και οι ημερομηνίες

11/05/2026 | 17:02
HOT NEWS

ΑΣΕΠ – ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2026: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών – Αιτήσεις 12-27 Μαΐου για 1ΓΕ και 2ΓΕ

06/05/2026 | 17:02
HOT NEWS

ΑΣΕΠ – ΥΠΑ: 58 προσλήψεις οδηγών ΙΔΟΧ και 17.876 υποψήφιοι σε κρίσιμο στάδιο – Όλες οι προθεσμίες έως 13 Μαΐου

04/05/2026 | 11:02
HOT NEWS

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2026: Η «Μεγάλη Έξοδος» των εκπαιδευτικών προς τον ΑΣΕΠ και το ευρωπαϊκό Όνειρο των 8.600 Ευρώ

29/04/2026 | 17:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ερντογάν κατά ΕΕ: Στηρίζετε τους τρομοκράτες, θα βρέχει βόμβες και θάνατο στους δρόμους σας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Όλο το σχέδιο ΑΑΔΕ για αγρότες – Βασική ενίσχυση, de minimis και σαρωτικοί έλεγχοι

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • ΚΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Τέλος το πρόωρο καλοκαίρι – Επιστρέφουν μπόρες, καταιγίδες και ανοιξιάτικη αστάθεια στην Ελλάδα

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η ΝΔ «διαβάζει» Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ και δεύτερες κάλπες – Σκληρό restart Μαξίμου για συσπείρωση ψηφοφόρων

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ: Τι λέει η Εκκλησία-Προσευχή

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΕΚΤΑΚΤΟ: Καταλογισμοί σε χαμηλοσυνταξιούχους ΟΓΑ και ψαλίδι έως 22% σε συντάξεις – αναδρομικά και ΕΑΣ 

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Πιερρακάκης στον Ανδρουλάκη: «Με τον κ. Τσίπρα πλειοδοτείτε στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • VOUCHER 300€: Αιτήσεις για Chios Pass και νέες θέσεις εργασίας από ΔΥΠΑ – Ποιοι κερδίζουν χρήματα και διακοπές

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch