Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Κοινωφελής εργασία 2020, κοινωνικός τουρισμός – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Newsroom από Newsroom
27/05/2020 13:15
Ενημερώθηκε: 27/05/2020 13:16:30
σε HOT NEWS, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κοινωφελής εργασία 2020, κοινωνικός τουρισμός – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Τα νεότερα για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ live : Υπογράφεται η υπουργική απόφαση για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός σημείωσε ότι 36.500 άνθρωποι θα βρουν δουλειά μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέσα στον Ιούνιο τα εν λόγω προγράμματα θα αξιολογηθούν από τον ΟΑΕΔ και στο τέλος του ίδιου μήνα, όσοι επιλεγούν θα βρεθούν στις θέσεις τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο κ. Θεοδωριάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε, εκ νέου, ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μείωση μισθών στο δημόσιο, ενώ διευκρίνισε ποιοι δικαιούνται ακόμα την άδεια ειδικού σκοπού. “Τη δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, με παιδιά έως 15 ετών, τα οποία λόγω των ρυθμίσεων που ισχύουν, δεν μπορούν να πάνε κάθε μέρα στο σχολείο” είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι λόγω της μη λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων η κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει τη δυνατότητα για γονείς παιδιών κάτω των 15 ετών να φεύγουν νωρίτερα από την εργασία τους για να μπορούν να τα παραλάβουν από το σχολείο.

Για τις καλοκαιρινές άδειες σε όσους γονείς έχουν εξαντλήσει τις ημέρες που δικαιούνται, στο πλαίσιο της άδειας ειδικού σκοπού, τόνισε ότι θα υπάρξει μέριμνα, αναφέρει tovima.gr.

Επίσης, για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, απάντησε ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία, καθώς έχει συνυπολογιστεί από τους επιστήμονες ότι τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να είναι απόλυτα συνεπή στα μέτρα. Ο υπουργός πρόσθεσε δε ότι έχει εξασφαλιστεί η καθαριότητα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε κάθετος. “Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε τους Έλληνες πραγματικά αισιόδοξους, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έφερε ο κοροναϊός” είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας εμμένει σε πράγματα που έχουν ρυθμιστεί.

Κοινωφελής εργασία 2020, κοινωνικός τουρισμός – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Πρόγραμμα τουρισμού

Πακέτα «δωρεάν» διακοπών για 533.000 δικαιούχους ενεργοποιεί εντός του Ιουνίου το υπουργείο Εργασίας με τον ΟΑΕΔ με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουριστικού ρεύματος όχι μόνον από τα χαμηλά εισοδήματα, αλλά κυρίως και από τη «μεσαία τάξη», που λόγω κριτηρίων και μειωμένων κρατικών πόρων έμενε εκτός κοινωνικού τουρισμού τα προηγούμενα χρόνια.

Στην επιταγή που θα πάρουν όσοι μπουν στο πρόγραμμα διακοπών για το 2020-2021, εκτός από τη διαμονή τους, εξετάζεται να προστεθεί και έξτρα επιδότηση για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Η αύξηση των δικαιούχων για δωρεάν διακοπές θα χρηματοδοτηθεί ειδικά φέτος, που η τουριστική κίνηση προβλέπεται να είναι «υποτονική» λόγω του κορονοϊού, με ένα ποσό της τάξης των 30 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, έναντι των 10 εκατ. ευρώ που διαθέτει ο ΟΑΕΔ για την επιδότηση των διακοπών των χαμηλόμισθων τα τελευταία 6 με 7 χρόνια.

Η εκτίμηση των αρμόδιων στελεχών του ΟΑΕΔ είναι πως φέτος μπορεί να ικανοποιηθεί το 95% ή ακόμη και το 100% όσων κάνουν αίτηση, γιατί κάθε χρόνο ο συνήθης αριθμός αιτήσεων για δωρεάν διακοπές δεν ξεπερνά τις 300.000 και από αυτούς παίρνουν την επιταγή περίπου 140.000 δικαιούχοι.

Δικαιούχοι

Ο μέγιστος αριθμός των δικαιούχων που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο φετινό έκτακτο και ενισχυμένο πρόγραμμα δωρεάν διακοπών είναι 420.000 άτομα και σε αυτά έρχονται να προστεθούν άλλοι 113.000 δικαιούχοι από το περσινό πρόγραμμα που έχουν δικαίωμα να «εξαργυρώσουν» τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού μέχρι και τον Σεπτέμβριο, μετά την παράταση που δόθηκε από τον ΟΑΕΔ, μια που το περσινό πρόγραμμα λήγει κανονικά φέτος τον Ιούλιο.

Συνολικά, παλαιοί και νέοι δικαιούχοι ανέρχονται στα 533.000 άτομα. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα από 10 ή 15 Ιουνίου αφού πρώτα νομοθετηθεί το έκτακτο πρόγραμμα διακοπών που θα ισχύσει φέτος για τη στήριξη του εσωτερικού τουρισμού λόγω κορονοϊού.

Κριτήρια

Ο κόφτης του εισοδήματος για την υποβολή αιτήσεων συνδυάζεται με μοριοδότηση, που μηδενίζεται όμως πάνω από τις 30.000 ευρώ. Μέχρι πέρυσι η χρηματοδότηση των 10 εκατ. ευρώ κάλυπτε μικρότερο αριθμό δικαιούχων και έπαιρναν τις επιταγές όσοι συγκέντρωναν τα περισσότερα μόρια από χαμηλό εισόδημα, από ανήλικα τέκνα, από έτη πληρωμής εισφορών στο λογαριασμό Εργατικής Εστίας κ.ά., ενώ όσοι είχαν τα λιγότερα μόρια αποκλείονταν. Με τα 30 εκατ. ευρώ που διατίθενται φέτος, ελάχιστοι θα μείνουν εκτός φθηνών διακοπών, γιατί τα χρήματα θα καλύψουν και όσους έχαναν σε μοριοδότηση λόγω υψηλότερου των 30.000 ευρώ εισοδήματος.

Για παράδειγμα, 30 μόρια παίρνει δικαιούχος με εισόδημα ως 12.000 ευρώ, 20 μόρια με εισόδημα ως 20.000 ευρώ, 10 μόρια αν έχει εισόδημα ως 30.000 ευρώ και από εκεί και πάνω δεν δίδεται μοριοδότηση. Το κάθε ανήλικο παιδί παίρνει 10 μόρια, ενώ για κάθε 25 μέρες με ένσημα και εισφορές υπέρ του λογαριασμού Εργατικής Εστίας οι δικαιούχοι παίρνουν 1 μόριο, με ανώτατο όριο τα 36. Οι άνεργοι, πέραν των άλλων, παίρνουν 1 μόριο για κάθε μέρα ανεργίας και μέχρι 36.

Η επιδότηση διαμονής (στο περσινό πρόγραμμα) έφτανε στα 38 ευρώ την ημέρα ανά άτομο στα καταλύματα «5 αστέρων» των «προσφυγικών νησιών» και στα 26 ευρώ στα καταλύματα της ίδιας κατηγορίας στην υπόλοιπη Ελλάδα ενώ η συμμετοχή του δικαιούχου ήταν στα 8 ευρώ τη μέρα χωρίς πρωινό και στα 12 ευρώ με πρωινό.

Αν δεν αλλάξουν οι προϋποθέσεις στο φετινό πρόγραμμα, τότε οι δικαιούχοι θα είναι εργαζόμενοι (μισθωτοί) αλλά και άνεργοι που έχουν κατά το προηγούμενο της αίτησης έτος τουλάχιστον 50 ημέρες ασφάλισης στον ΕΦΚΑ με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας, ή επιδοτήθηκαν για 50 ημέρες από τον ΟΑΕΔ λόγω ανεργίας, λόγω μητρότητας ή ακόμη και αν δεν επιδοτήθηκαν αλλά γράφτηκαν ως άνεργοι πριν τη λήξη των αιτήσεων, αναφέρει το eleftherostypos.gr.

Κοινωφελής εργασία 2020, κοινωνικός τουρισμός – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Χρήματα σε αγρότες

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) έκανε πληρωμές περίπου 600.00 ευρώ προς τους αγρότες.

Συγκεκριμένα, στις 20-21/5 πληρώθηκαν 417 αγρότες για διάφορα προγράμματα.

Δείτε το πλήρες ενημερωτικό έγγραφο του Οργανισμού εδώ

Τι ανακοινώθηκε για 250.000 συνταξιούχους : Οι αλλαγές σχεδίων στις συντάξεις – ΕΦΚΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Τι έρχεται σε συντάξεις και αναδρομικά 2020, Πληρωμή συντάξεων – ΟΠΕΚΕΠΕ

Αύξηση από 5 έως 200 ευρώ στις συντάξεις από 2/6/2020 – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Ετικέτες: OAED.GROPEKEPE.GRwww.oaed.grWWW.OPEKEPE.GRΑΓΡΟΤΙΚΑΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2020ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2020ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2020 ΟΑΕΔΝΕΑΟΑΕΔΟΑΕΔ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τι οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή Πλεύρη και υφυπουργών – Ολο το παρασκήνιο των αλλαγών

28/06/2025 | 21:31
Featured

Θρήνος στη Χαλκηδόνα: Πατέρας και 13χρονος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό – Τραυματίες η μητέρα και το μικρότερο παιδί

28/06/2025 | 20:18
Featured

Τραμπ: Θα ενημερώσω σύντομα με επιστολή τους εμπορικούς εταίρους για τους δασμούς τους – «Δεν θα είναι ευχαριστημένοι»

28/06/2025 | 14:00
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το πρόστιμο των 415 εκατ. ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιος το πληρώνει τελικά;

28/06/2025 | 13:26
Load More
Επόμενο Άρθρο

Οι πιο πρόσφατες πληρωμές αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ - Ενισχύσεις


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Θρήνος στη Χαλκηδόνα: Πατέρας και 13χρονος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό – Τραυματίες η μητέρα και το μικρότερο παιδί

    873 shares
    Share 349 Tweet 218
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    603 shares
    Share 241 Tweet 151
  • Ανοίγει νέο μέτωπο το Κρεμλίνο: Ευθεία απειλή για τη Ρωσία τα F-35 του ΝΑΤΟ στην Εσθονία

    536 shares
    Share 214 Tweet 134
  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε «πιθανή εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας

    499 shares
    Share 200 Tweet 125
  • Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με ανέμους 7 μποφόρ – Πτώση της θερμοκρασίας

    461 shares
    Share 184 Tweet 115
  • ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

    1018 shares
    Share 407 Tweet 255
  • Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ το δικαίωμα να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς άδεια του Κογκρέσου

    543 shares
    Share 217 Tweet 136
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch