Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΑΕΔ 2017: Προγράμματα, αιτήσεις και ημερομηνίες στον oaed.gr

Παντελής Χαριτάκης από Παντελής Χαριτάκης
26/07/2017 09:32
Ενημερώθηκε: 26/07/2017 22:32:36
σε ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΑΕΔ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα 10 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) τα οποία αναμένεται να υλοποιηθούν μέχρι το Φθινόπωρο και έχουν ως στόχο τη δημιουργία 38.869 θέσεων εργασίας για ανέργους.

NEWS: Συγκεκριμένα πρόκειται για:

1) Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων του Δημοσίου Τομέα και τον ΟΤΑ για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών

(Προϋπολογισμός 120.000.000€.).

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, θα επιχορηγούνται επιχειρήσεις των ΟΤΑ αλλά και υπηρεσίες άλλων δημοσίων φορέων προκειμένου να προχωρήσουν στην πρόσληψη 10.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών.

Η επιχορήγηση θα είναι για δώδεκα μήνες. Έχει δικαίωμα ο φορέας ( σ.σ ΟΤΑ – Δημόσιο ΝΠΔΔ), δηλαδή η επιχείρηση, να επιχορηγηθεί για άλλους δώδεκα μήνες, να επεκτείνει δηλαδή για 24μηνη διάρκεια, εφόσον έχει τη δυνατότητα να καλύψει το 50% του μισθολογικού κόστους, εφόσον η επιχορήγηση αφορά 50% του μισθολογικού κόστους. Έτσι αν βρει το άλλο 50% του μισθολογικού κόστους μπορεί να μπει στο πρόγραμμα και να το επεκτείνει στη συνέχεια για δεύτερο χρόνο.

Ανάμεσα στις προϋποθέσεις θα είναι να εξακολουθούν να είναι άνεργοι κατά την προκήρυξη του προγράμματος και να κατέχουν κάρτα ανεργίας

Να έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία καταγγελίας της σύμβασης εργασίας και να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την ίδια ημερομηνία.

2) Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων (Β’ Κύκλος), για 1.639 Θέσεις Πλήρους Απασχόλησης. Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο (από την ΕΚΤ και τον ΟΑΕΔ). Ο προϋπολογισμός του θα ανέλθει σε 13.191.156,27€

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει την εβδομάδα μετά την 21η Ιουλίου, αφορά απασχόληση στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων και την «πρόσληψη ανέργων σε θέσεις εργασίας που θα υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτών των Κέντρων».

Πρόκειται για 1.639 θέσεις εργασίας πανελλαδικά σε ποικιλία ειδικοτήτων και μετά την αναμενόμενη έγκριση από το ΑΣΕΠ «ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα».

Πρόκειται για προσωπικό σε ποικιλία υποστηρικτικών ειδικοτήτων για την επικράτεια, δεν αφορά κατάρτιση του προσωπικού, και είναι διάρκειας οκτώ μηνών.

Πέρα του μισθού θα δίνεται και επιπρόσθετο κίνητρο με τη μορφή ειδικού επιδόματος μετεγκατάστασης ύψους 300 ευρώ μηνιαίως για όσους χρειάζεται να μετακινηθούν από την πόλη που διαμένουν στην πόλη που θα εργαστούν.

3) Πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4430/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Θα χρηματοδοτηθεί με πόρους του ΟΑΕΔ και θα έχει προϋπολογισμό 66.000.000€

Το πρόγραμμα αφορά 1.135 θέσεις απασχόλησης, θέσεις υπολειπόμενες από πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 και αφορούσε 4.000 θέσεις εργασίας.

Πρόκειται για νοσηλευτικό, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό, που θα στελεχώσει μονάδες Υγείας.

Αφορά 12μηνη πρόσληψη με αποδοχές τους εισαγωγικού κλιμακίου του δημόσιου τομέα της Υγείας.

Το πρόγραμμα, αναμένεται να ξεκινήσει επίσης μέσα στην εβδομάδα μετά την 21 Ιουλίου, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ.

Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, ο ΟΑΕΔ θα έχει τους οριστικούς πίνακες και θα τους αναρτήσει εντός του Ιουλίου.

4) Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για την Απασχόληση 1.295 ανέργων, ηλικίας 25-29 ετών, που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας. με προϋπολογισμό 3.730.000€

Το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει καταληκτική ηµεροµηνία την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017 και ώρα 15:00.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Πρόκειται για πρόγραμμα όπου επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να προσλάβουν άτομα. Κάθε επιχείρηση μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για έναν (1) έως και δέκα (10) ωφελούμενους ανάλογα με το προσωπικό που απασχολεί κατά την υποβολή της αίτησής της. Προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η επιχείρηση να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της (με καταγγελία σύμβασης εργασίας, αλλαγή καθεστώτος απασχόλησης, εθελουσία έξοδο), στο χρονικό διάστημα των εννέα μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Αμοιβές

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει στις δικαιούχους επιχειρήσεις επιχορήγηση, για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο η οποία ανέρχεται στο ποσό των 14,40 ευρώ την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών ανά μήνα. Η επιχορήγηση θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψης του ανέργου και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών.

Επισημαίνεται ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος άνεργοι νέοι δεν υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα μόνον από την αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου ανήκει η έδρα ή το υποκατάστημα του εργοδότη στον οποίο θα απασχοληθούν, σύμφωνα με τις ζητούμενες ειδικότητες, όπως αυτές θα έχουν δηλωθεί κατά την υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις. Θα πρέπει κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους. Οι 1.295 θέσεις κατανέμονται ανά Περιφερειακή Ενότητα, ανά ειδικότητα και εκπαιδευτικό επίπεδο και βάσει αυτών υποβάλλονται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

[irp posts=”141256″ name=”ΟΑΕΔ: 3 νέα προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι”]

5) Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για την Απασχόληση 2.500 ανέργων νέων, ηλικίας 25-29 ετών

Τα πρόγραμμα αφορά την πρόσληψη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή σε φορείς κοινωνικής οικονομίας, σε νέες θέσεις εργασίας και οι θέσεις αυτές προορίζονται για αυτούς τους νέους οι οποίοι ολοκληρώνουν πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εχει στόχο να αποκτήσουν οι νέοι την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία, αφού όταν βγαίνουν από την εκπαίδευση, με ένα διάστημα πρακτικής άσκησης τεσσάρων μηνών και στη συνέχεια με απασχόληση στο αντικείμενο των σπουδών, στο οποίο γίνεται και η πρακτική άσκηση, για ένα τουλάχιστον οχτάμηνο και μετά από αυτό υπάρχει μία πολλή συγκεκριμένη δέσμευση, ότι ολοκληρώνουν ένα –λίγο πολύ- δωδεκάμηνο πρακτικής άσκησης στα προγράμματα που αυτή τη στιγμή τρέχουν· ένα οχτάμηνο τουλάχιστον απασχόλησης στο αντικείμενο των σπουδών τους.

6) Πρόγραμμα για την πρόσληψη 2.000 ατόμων με αναπηρίες, απεξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, αποφυλακισμένων, νεαρών παραβατικών ατόμων ή νεαρών ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο. Θα χρηματοδοτηθεί με εθνικούς πόρους μέσω ΟΑΕΔ. Προϋπολογισμός 39.600.000 €.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά τις ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού. Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ είναι πιο ελκυστικό για τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας και για τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας.

Στόχος είναι άτομα από τις ομάδες το λεγόμενου «κοινωνικού αποκλεισμού», που είναι κοινωνικά αποκλεισμένες αλλά και ταυτόχρονα αποκλεισμένες από την εργασία.

7) Πιλοτικό πρόγραμμα για νέους ανέργους 18-29 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και αφορά 2.000 θέσεις

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά το δήμο Καλλιθέας. Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα στη δοκιμή των ανοιχτών προγραμμάτων και θα αφορά 2.000 ανέργους, που θα συνδυάσει ένα νέο σύστημα, το οποίο θα αναλύει τα χαρακτηριστικά των ανέργων και θα τους τοποθετεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους στα κατάλληλα προγράμματα.

Θα συνδυάζεται με την πρόσκληση των ανέργων να επισκεφτούν τα γραφεία του ΟΑΕΔ, να αναλύουν τα χαρακτηριστικά τους και να προσδιορίζονται οι ανάγκες τους για να τοποθετούνται στα κατάλληλα προγράμματα.

Η τοποθέτηση σε προγράμματα θα γίνει από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο.

8) Πρόγραμμα προώθησης της επιχειρηματικότητας νέων, ηλικίας 18-24 ετών για 9.500 άτομα

Αφορά ανέργους ηλικίας 18-29 ετών, αποφοίτους Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου, και θα καλύψει 9.500 άτομα. Στόχος του ΟΑΕΔ είναι το πρόγραμμα να ξεκινήσει εντός του Οκτωβρίου.

9) Πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικότητας των νέων, ηλικία 18-29 ετών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Εταίρους μέσα από μία προγραμματική συμφωνία που έχει συνάψει ο ΟΑΕΔ. Αφορά συνολικά 2.500 άτομα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

10) Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 δήμους της χώρας – Β’ Κύκλος με 6.300 θέσεις εργασίας

Το πρόγραμμα θα είναι συγχρηματοδοτούμενο και θα αφορά τη δημιουργία 6.300 θέσεων που θα καλύψουν άνεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώα του ΟΑΕΔ. Αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τον Νοέμβριο.

Το πρόγραμμα θα είναι οκτάμηνης διάρκειας. Οι άνεργοι που θα συμμετέχουν θα απασχοληθούν στην υλοποίηση έργων τα οποία θα αφορούν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της διευκόλυνσης της επανένταξης των ανέργων στην αγορά εργασίας προβλέπονται δράσεις ενεργοποίησης των ωφελουμένων, όπως συμβουλευτική, κατάρτιση κ.λπ. Αναφορικά με τη συμβουλευτική, στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ θα προσφέρονται δύο υποχρεωτικές συνεδρίες στους ωφελουμένους, κατά την είσοδο και την έξοδό τους στην πράξη χωρίς κόστος, με όρους που θα εξειδικεύονται στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ.

Προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων

Οι ωφελούμενοι απαιτείται να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και πρέπει να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

— Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

— Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

— Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

— Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ

— Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

— Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Υπενθυμίζουμε ότι ποσοστό 15% των θέσεων θα καλυφθεί από ΑμεΑ, βάσει της νέας νομοθεσίας.

ΟΑΕΔ: ΟΛΕΣ  OI  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετικέτες: www.oaed.grΟΑΕΔΟΑΕΔ 2017ΟΑΕΔ ΑΝΕΡΓΟΙΟΑΕΔ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΟΑΕΔ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Προηγούμενο Άρθρο

ΑΕΚ Νέα: Μπήκαν οι εξέδρες στο γήπεδο

Επόμενο Άρθρο

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με καταιγίδες και μπουρίνια

ΣχετικάΆρθρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ (Πρώην ΟΑΕΔ) : Όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας

03/02/2025 | 07:36
HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΟ-Παράταση για αιτήσεις: Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Ανέργων 30-59 Ετών ΔΥΠΑ – Ημέρες καριέρας 2025 – Ευκαιρίες για δουλειά

22/01/2025 | 15:02
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΔΥΠΑ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – 315 θέσεις εργασίας- ΟΠΕΚΑ επιδόματα

13/12/2024 | 17:02
HOT NEWS

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ-ΔΥΠΑ, ΚΑΡΙΕΡΑ, ΑΣΕΠ ΑΛΛΛΆ ΚΑΙ….! 

12/11/2024 | 17:02
HOT NEWS

ΝΕΑ ONLINE – ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2024- ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ- ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ

07/11/2024 | 17:02
HOT NEWS

ΝΕΑ ΑΣΕΠ- ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ONLINE ΓΙΑ ΤΗΝ 7Κ/2024 – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ! TIPS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

07/11/2024 | 15:02
HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ONLINE – ΔΥΠΑ, e-EFKA ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024- ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

05/11/2024 | 15:02
HOT NEWS

ΑΣΕΠ – 2.564 προσλήψεις στο Δημόσιο: 8Κ/2024 και 9Κ/2024- Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

28/10/2024 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με καταιγίδες και μπουρίνια


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    889 shares
    Share 356 Tweet 222
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    559 shares
    Share 224 Tweet 140
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    306 shares
    Share 122 Tweet 77
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    212 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    754 shares
    Share 302 Tweet 189
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch