ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Με νέο προσωπικό ενισχύονται άμεσα 10 δήμοι και φορείς σε όλη την χώρα από το ΑΣΕΠ (asep.gr).

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 397 απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εξής ειδικοτήτων:

Διοικητικοί
Βρεφονηπιοκόμοι
Εκπαιδευτικό προσωπικό
Πωλητές
Ηλεκτροτεχνίτες
Μάγειρες
Εργάτες
Καθαριστές

Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις:

6 θέσεις στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας
12 θέσεις εργασίας στο δήμο Βόλβης
5 θέσεις στον δήμο Ανατολικής Μάνης
ΑΣΕΠ: Ετήσιες συμβάσεις για 104 νέους υπαλλήλους
ΑΣΕΠ: 20 νέες προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
ΑΣΕΠ: 14 προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ
2 προσλήψεις στον δήμο Ζωγράφου
ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις με διετείς συμβάσεις στην 1η ΥΠΕ
21 θέσεις στον δήμο Νέας Προποντίδας
ΑΣΕΠ: 200 νέες θέσεις σε 28 περιοχές

Επίσημη ανακοίνωση για νέες προσλήψεις προσωπικού στο ΕΣΥ αναμένεται να εκδόσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έθεσαν στο «τραπέζι» ο υπουργός Υγείας, κ Βασίλης Κικίλιας και ο αρμόδιος υφυπουργός, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Στόχος του υπουργείου είναι η σύναψη συμβάσεων με πάνω από 800 ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με έμφαση σε ιατρούς οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μετά το 2011, έτσι ώστε να δημιουργηθεί «ομπρέλα προστασίας» των νέων γιατρών.

Οι 800 προσλήψεις ιδιωτών θα πραγματοποιηθούν με διαδικασίες – «εξπρές», καθώς το υπουργείο «τρέχει» προς την κάλυψη των θέσεων με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν σήμερα στις διάφορες περιοχές της χώρας, όπου οι ειδικευμένοι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ είναι είτε ελάχιστοι είτε ανύπαρκτοι.

Η (πρώτη) επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη 800 νέων ιατρών έγινε από τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία ανακοινώθηκε και η δρομολόγηση 2.000 προσλήψεων για την ΠΦΥ.

Έμφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δοθεί στις ελλείψεις σε παιδιάτρους, καρδιολόγους, μαιευτήρες που υπάρχουν σε πολλές περιοχές όπου οι προαναφερθείσες ιατρικές ειδικότητες εκλείπουν από τις λίστες συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ.