ΟΠΑΠ: Νέες επιχειρηματικές συμφωνίες φέρνει το νέο νομοσχέδιο για το Online τυχερά παιχνίδια που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά από το 2020.

Δύο από αυτά τα μεγάλα deals, είναι η κοινοπραξία ΟΤΕ-Ιντραλότ για απόκτηση νέας μόνιμης άδειας στην αγορά του online και η εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου της stoiximan από τον ΟΠΑΠ.

Για τον ΟΤΕ η επέκταση στα τυχερά παιχνίδια είναι στρατηγική, καθώς η εταιρεία πλέον προσδιορίζεται ως όμιλος τεχνολογίας και αναζητά διαρκώς νέες αγορές εκτός των τηλεπικοινωνιών που να έχουν προοπτική ανάπτυξης.

Η σύμπραξη του ΟΤΕ που έχει τη ρευστότητα και το Cosmote tv με την Ιντραλότ που έχει τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο, και παρουσία σε 52 χώρες δίνει σημαντικές δυνατότητες στη νέα κοινή τους εταιρεία. O ΟΠΑΠ, που όπως λέγεται απέκτησε το μερίδιο Μπόμπολα στην εταιρεία Stoiximan, και συζητά με τους άλλους μετόχους της, αποκτώντας την εταιρεία εξασφαλίζει πρόσβαση στην αγορά on line όπου το μερίδιο της Stoiximan είναι 40%.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια αρχική συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και το επόμενο διάστημα θα διαμορφωθεί η οριστική της δομή.