Στις σελίδες του έγκυρου αγγλικού οικονομικού περιοδικού Global Banking & Finance Review βρέθηκε η τράπεζα Eurobank όπου απέσπασε και μια σημαντική διάκριση αυτή της «Καλύτερης Τράπεζας για την Αποταμίευση στην Ελλάδα» για το 2018 στην κατηγορία Retail Savings Banks.

Έτσι μέσα από αυτή τη διάκριση επιβραβεύεται και παράλληλα επιβεβαιώνεται, η διαχρονική στρατηγική της Τράπεζας να στηρίζει και να προάγει την έννοια της αποταμίευσης.

Η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«με ένα ολοκληρωμένο πλέγμα ενεργειών και προϊόντων, με αποταμιευτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προγράμματα εξειδικευμένα στις ανάγκες κάθε ηλικίας, με ιδιαίτερη έμφαση και στη νέα γενιά, η Eurobank προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και ενισχύει την αποταμιευτική συνείδηση των πελατών της εδραιώνοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η επιτυχία της διάκρισης αυτής αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της Eurobank που έχουν καθοριστική συμβολή στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Τράπεζας.

Η Eurobank συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξη των εργασιών της αξιοποιώντας περαιτέρω σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, με έμφαση στο πελατοκεντρικό μοντέλο της Λιανικής Τραπεζικής που επικεντρώνεται στις ανάγκες της κάθε κατηγορίας πελατών, προσφέροντας ανταγωνιστικές, εξατομικευμένες λύσεις, δυνατότητες και νέες ευκαιρίες που ανοίγει για την εξυπηρέτηση των πελατών ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας».