Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης διδάσκει τον πρωθυπουργό διαχείριση και διαπραγματεύσεις

Newsroom από Newsroom
06/07/2015 15:03
σε ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
A A
52
SHARES
110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 Ενα άξιο παράδειγμα από έναν εξαιρετικό δήμαρχο.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, είναι κατά γενική ομολογία ένας άξιος εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι δημότες που τον εκλέγουν επί δύο θητείες.

Στην επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, διδάσκει τι σημαίνει ορθή διαχείριση, πραγματικές διαπραγματεύσεις αλλά παράλληλα δίνει και μαθήματα δημοκρατίας.

Το TΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ Business Report δημοσιεύει την επιστολή του, την οποία υποβάθμισαν ή απόκρυψαν τα άλλα μέσα.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 3-7-2015
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ταχ. Δ/νση:Ι.Ράλλη & Δημαρχείου 1
ΤΚ 14452 Μεταμόρφωση
Τηλ:2132012960
Φαξ:210-2813207
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ
( ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΔΑΝΕΙΟΥ )

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Χωρίς καμιά αξίωση σύγκρισης (« εμείς μικροί και εσείς μεγάλος» που θα’ λεγε και ο Καρυωτάκης), θέλουμε να σας αφηγηθούμε μια μικρή ιστορία που είναι επίκαιρη και μοιάζει με τα μεγάλα που χειρίζεστε εσείς.

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης χρώσταγε δάνειο στην ξένη τράπεζα “KA FINANZ” . Θύμα κι αυτός των Ευρωπαίων «τοκογλύφων», που λένε και οι αξιόπιστοι κ. κ. Π. Καμμένος και Ν. Μιχαλολιάκος (και λοιποί ψωροπερήφανοι «αγωνιστές» του ΟΧΙ).

Το άληκτο κεφάλαιο των δανείων, στις 31-12-2014, ήταν 3.193.821,82€.
Αυτοί οι στυγνοί “τοκογλύφοι” (που πάντως δεν δάνεισαν με το ζόρι το Δήμο) ήσαν ανήσυχοι για το αν θα πάρουν τα λεφτά τους ήδη από τις αρχές του 2011. Παρά τις δυσκολίες, ο Δήμος πλήρωνε κανονικά τις δόσεις του. Στη διαδρομή του χρόνου και ιδίως μετά την εκλογή σας, διακρίναμε αδημονία και ανησυχία τους, για την εξόφληση των επόμενων δόσεων και προσπάθεια να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους στην Ελλάδα.

Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτά τα δύο στοιχεία για να εξοφλήσουμε τα δάνεια «με αμοιβαία επωφελή συμφωνία», όπως θα λέγατε κι εσείς. Έτσι, από το Φλεβάρη του 2015, διερευνήσαμε προσεκτικά τις προθέσεις τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσαμε, ίσως, να εξοφλήσουμε ολοσχερώς τα δάνεια, αν είχαμε κάποιο αξιόχρεο αντάλλαγμα.

Οι “τοκογλύφοι” δελεάστηκαν και αρχίσαμε τις διαπραγματεύσεις ευέλικτα, αθόρυβα και χωρίς βρισιές, παλικαριές και απειλές για “Κούγκι της Μακεδονίας”, που θα’λεγε και ο εξοχότατος Υπουργός Άμυνας.

Παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις, μετρήσαμε τις δυνατότητές μας, κάναμε οικονομίες και με συγκεκριμένο σχεδιασμό ετοιμαστήκαμε, όσο μπορούσαμε καλύτερα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς, αν κατέληγαν οι διαπραγματεύσεις.

Οι διαπραγματεύσεις φτάσανε στο σημείο οι “τοκογλύφοι” να μας χαρίζουν 20 % του οφειλόμενου κεφαλαίου, (“κούρεμα”), αν εξοφλούσαμε το σύνολο του δανείου μέχρι τις 16-6-2015. (Για να συμπεριληφθεί στο “κούρεμα” και η πρώτη τοκοχρεωλυτική δόση του 2015). Το όφελος για μας ήταν προφανές και διπλό: Θα γλυτώναμε κεφάλαιο 638.764,36€ και το ετήσιο τοκοχρεολύσιο που αναλογούσε στο δάνειο, θα μειωνόταν κατά 445.000€ περίπου για τα πέντε επόμενα χρόνια!
Στο σημείο αυτό κρίναμε ότι δεν έπρεπε να διαπραγματευόμαστε στο διηνεκές και με την πρώτη άτυπη διαβεβαίωση για το «κούρεμα», χωρίς θόρυβο και πανηγυρισμούς, ριχτήκαμε στην προσπάθεια να προλάβουμε την προθεσμία.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, το εναπομένον μετά το «κούρεμα» κεφάλαιο, να το εξοφλήσουμε κατά ένα μέρος από δικές μας οικονομίες (ποσό 1.317.298,25€) και το άλλο (1.237.759,21€) από δάνειο αναχρηματοδότησης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Έτσι άρχισε αγώνας ταχύτητας για να προλάβουμε σε ασφυκτικό χρόνο, να εξασφαλίσουμε την αναχρηματοδότηση .

Λόγω απροσδόκητων γραφειοκρατικών και διαδικαστικών εμπλοκών της τελευταίας στιγμής, κατέστη αδύνατη η εκταμίευση του ποσού των 1.237.759,21€ από το Τ. Π. και Δ., μέχρι τις 16 Ιουνίου. Έτσι, κινδυνεύαμε και να βρεθούμε ασυνεπείς και να χάσουμε τα σημαντικά οφέλη για το Δήμο (και το Δημόσιο ).

Θα μπορούσαμε να καταγγείλουμε τους αδίστακτους «τοκογλύφους», που δεν μας έδιναν παράταση στην προθεσμία. Προτιμήσαμε ασφαλέστερο, σοβαρότερο και εντιμότερο δρόμο.

Πρώτα δώσαμε νωρίτερα το ποσό των 1.317.928,25€ από το ταμείο μας, στις 12 Ιουνίου, για να δείξουμε την αξιοπιστία και την καλή μας πρόθεση. Μετά, «ξύσαμε τον πάτο του βαρελιού» και καταθέσαμε εξ ιδίων και το ποσό των 1.237.759,21€ που θα πληρωνόταν από την αναχρηματοδότηση του Τ. Π. και Δ., καλύπτοντας στο σύνολό του το «κουρεμένο» ποσό του δανείου. Ζητήσαμε μόνο- και έγινε δεκτό- ότι το τελευταίο ποσό το δίναμε, όχι για εξόφληση, αλλά ως εγγύηση, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να καταβάλει τη δική του συμμετοχή το Τ. Π. και Δ.

Το ρίσκο που πήραμε ήταν πολύ μεγάλο. Για να καταλάβετε, φτάσαμε στο σημείο, να μείνει ο Δήμος με 14.000,00 €!!!. Ουσιαστικά, δηλαδή, το ταμείο του Δήμου μεταφέρθηκε στο εξωτερικό! Η αγωνία και το ρίσκο πολλαπλασιάζονταν από τις δικές σας διαπραγματεύσεις -σε άλλους επικούς τόνους- με τους μεγάλους «τοκογλύφους», από τους οποίους αξιώνετε και μπόλικα δανεικά.

Στις 24 Ιουνίου 2015, το Τ. Π. και Δ. κατέθεσε επιτέλους το ποσό που του αναλογούσε. Η δική μας αγωνία έληξε στις έξι η ώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Ιουνίου, όταν το ταμείο του Δήμου επέστρεψε από το εξωτερικό.

Αποζημιωθήκαμε με ολιγόωρη χαρά και ενθουσιασμό για τις μεγάλες προοπτικές που άνοιγε για το Δήμο μας, η αποπληρωμή του δανείου. Η εξοικονόμηση 638.764,36€ και η μείωση κατά περίπου 445.000 € των τοκοχρεολυσίων κάθε χρόνο, σήμαινε ότι μπορούμε πλέον να κάνουμε ένα σωρό εργασίες, πολύ σημαντικές για το Δήμο, τα προσεχή χρόνια!
Η χαρά και ο ενθουσιασμός μας έσβησαν απότομα με το νυχτερινή σας απόφαση για δημοψήφισμα. Μοναδική παρηγοριά μας ότι γλυτώσαμε παρά τρίχα από το κίνδυνο να μας περιλάβει, για εσχάτη προδοσία, η κ. Ζωή. Ο φόβος μας ότι μπορεί να μας κατηγορήσετε, εσείς προσωπικώς, ως συμμετόχους στα εγκλήματα των δανειστών παραμένει αλλά η κατηγορία είναι σαφώς μικρότερη.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Συγχωρήστε μας γιατί δεν είμαστε παλληκαράδες σαν τον κ. Καμμένο, αξιόπιστοι σαν τον κ. Βαρουφάκη, συνετοί σαν τον κ. Φλαμπουράρη και εθνικώς υπερήφανοι σαν εσάς. Αλλά αναγνωρίστε μας ότι τη δουλειά την κάναμε. Και το τελευταίο: Με την δουλειά που κάναμε απαλλάξαμε το δημόσιο από το βάρος της εγγύησης, για το ποσό των 3.193.821,32€.

Βέβαια, εσείς δηλώσατε αγέρωχα εγγυητής του Συντάγματος, ακόμα και αν χάσετε το Δημοψήφισμα-Παρωδία. Για ψιλοεγγυήσεις θα μιλάμε τώρα…

Με τα διαπύρων ευχών
Οι λιγόψυχοι και ταπεινοί δράστες

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Ι. ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Υ.Γ.1 Η λέξη «τοκογλύφος» πάντα σε εισαγωγικά. Για το δικό μας μυαλό οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις αλλά ακόμα περισσότερο είναι εργαλεία ανάπτυξης και προόδου.

Υ.Γ.2 Εμείς θέλαμε πραγματικά να πετύχει η διαπραγμάτευση.

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Πάνω από τα ποσοστά των Ευρωεκλογών η Ν.Δ., παίζει μόνος του για την Πρωθυπουργία ο Μητσοτάκης

19/09/2025 | 08:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Κοντομάνικα τέλος – Οι βοριάδες «θερίζουν»

19/09/2025 | 06:00
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 19 Σεπτεμβρίου, εορτολόγιο: Άγιοι Τρόφιμος, Σαββάτιος και Δορυμέδων

19/09/2025 | 00:05
HOT NEWS

Alex Rasov

18/09/2025 | 23:45
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ιδού το ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Βουλιαγμένης: Η στιγμή της θανατηφόρας καραμπόλας και οι έρευνες για τα αίτια

    494 shares
    Share 198 Tweet 124
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Πρόβειο γάλα στα 1,60€/κιλό, 262.854 θανατώσεις, 14€/κεφάλι ενίσχυση και «10ήμερο συναγερμού»: Το νέο τοπίο στη φέτα

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑ: «Δεν θέλουμε να πεθάνουμε»: Ραγδαίες εξελίξεις που τρομάζουν την ανθρωπότητα- Τι γράφουν τα διεθνή μέσα 

    210 shares
    Share 84 Tweet 53
  • Αιγαίο σε Θερμοκρασία Βρασμού: Το μεγάλο σενάριο ελληνοτουρκικής σύγκρουσης και η ελληνική άσκηση ετοιμότητας

    202 shares
    Share 81 Tweet 51
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΙΝΑΣ! Αυξήσεις από 11 έως 38€ το 2026 και 23 έως 38€ το 2027 – Τα ψίχουλα πίσω από τα ποσοστά στις συντάξεις 

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
  • ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ): Θέσεις στο εξωτερικό με μισθούς 40.500€, κατάρτιση με επίδομα 400€ και ειδικά βοηθήματα – Οι ευκαιρίες και οι σκληρές αλήθειες

    118 shares
    Share 47 Tweet 30
  • ΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων – Οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ στους αγρότες και κτηνοτρόφους μέσα στον Οκτώβριο

    83 shares
    Share 33 Tweet 21
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch