12/1/2021- Μάχη του Μαραθώνα στο – Αποχώρηση σαρβαιβορ – ΦΑΡΜΑ αγρότες – Ποιος κερδίζει το σημερινό αγώνισμα.

Ακόμα να έσπρωχναν οι πόντο στο δεν θα έπαιρναν. Μέχρι που το παραδέχτηκαν κιόλας πως δεν… γύριζε με τίποτε. Ένας πραγματικός διασυρμός για τους Διάσημους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Πραγματικά δεν είχε γυρισμό με τίποτε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Φαίνεται πλέον πως δεν μπορούν να κερδίσουν σε κανέναν. Ούτε σε στατικά αγωνίσματα, ούτε σε δυναμικά, ούτε σε στίβο μάχης. Η κούραση, η πείνα και το κακό κλίμα που έχουν μεταξύ τους δεν τους αφήνει να πάρουν τα πάνω τους με τίποτε. Και το ερώτημα είναι πως θα συνεχίσουν στα επόμενα επεισόδια του Survivor…

Το βασικό σε πρώτη φάση είναι αν κερδίζουν το επόμενο αγώνισμα ασυλίας. Είναι που είναι αδύναμοι, ψηφίζουν και τον Κοψιδά! Όπως αναφέρει το sportime.gr: «Δεν ξέρουμε 100% πόσο πρόβλημα μπορεί να αποτελεί στην παραλία, αλλά φέρνει νίκες. Και είναι απορίας άξιο πώς ψηφίζεται. Πάμε στο προκείμενο όμως. Στον επόμενο αγώνα ασυλίας. Δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, οπότε θα περιμένουμε το οριστικό για λίγο αργότερα. Οι όμως είναι αυτοί που προβάλλουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για μία ακόμα νίκη».

12/1/2021- Μάχη του Μαραθώνα στο survivor Greece 2021 – Αποχώρηση σαρβαιβορ – ΦΑΡΜΑ αγρότες – Ποιος ακούγεται για παρουσιαστής.

Ο μέλλων μπαμπάς δέχθηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όμως, τελικά αποφάσισε να παρουσιάσει την Φάρμα στον ΑΝΤ1. Από άποψης απόστασης συμφέρει σίγουρα: άλλο Άγιος Δομίνικος κι άλλο Μαλακάσα, βλέπεις!

Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αφήσει μόνη της την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα.

Ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε προτάσεις από άλλα δύο κανάλια και ακόμα δεν έχει υπογράψει τίποτα για την Φάρμα. Σε αναμονή των διαδικαστικών λοιπόν κι οι φαν του Survivor ας βολευτούν για τα καλά με τον Γιώργο Λιανό.

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει τη στο παρελθόν με επιτυχία, όπως σημειώνει το in.gr, δεν δέχτηκε σχετική πρόταση από τον ΑΝΤ1 και ο σταθμός θέλει να τον αξιοποιήσει σε άλλo project, εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζει ήδη το 2night show.