: Ενώ οι οικογένειες των δυο που έφτασαν στον ημιτελικό, συναντήθηκαν με τους δυο παίκτες, τον και τον Κωνσταντίνο Βασσάλο, στη συνάντηση του πρώτου ξεχώρισε η λιγομίλητη και πανέμορφη Μένια Αναγνωστοπούλου, η αδερφή του, η οποία όλο το διάστημα του παιχνιδιού κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους.

Εξαιρετικά ταλαντούχα, η Μένια, μίλησε μόνο μια φορά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να διευκρινίσει την ιδιότητα του αδερφού της με τον οποίο έχουν επιχειρήσεις εστίασης πολύ δημοφιλείς, στα βόρεια προάστια.

Η Μένια ήταν η πολύ δημοφιλής Σάντυ, στην σειρά «Φίλα τον βάτραχό σου», με την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ έχει παίξει σ επολλές θεατρικές παραστάσεις. Φανατική θαυμάστρια του αδερφού της παρακολουθούσε κάθε φορά με αγωνία το παιχνίδι. Για τον αδερφό της έχει πει ότι “Ο Κώστας είναι ένα παιδί που αγαπάει το δίκιο, είναι ντόμπρος χαρακτήρας και λέει τα πράγματα με το όνομα του! Κάτι που είναι σπάνιο στις μέρες μας. Αρχικά είναι ένα παιχνίδι έτσι; Δείχνουν πολύ συγκεκριμένα αποσπάσματα, κάνουν μοντάζ, οπότε πλασάρουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι που θέλουν. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο μόνο από αυτό που βλέπουμε! Μπορεί να γίνει ένας καυγάς και να φανεί μόνο αυτό που θέλουν να φανεί και να παρεξηγηθεί αυτή η εικόνα, τα είχα εξηγήσει κι εγώ στον Κώστα αυτά απο την αρχή… Για τον αδερφό πιστεύω ότι δείχνουν απλώς το πιο έντονο σημείο το χαρακτήρα του”…

Διαβάστε επίσης:   Survivor Greece: Η τηλεθέαση του πρώτου live

Η ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια δείχνει την αδυναμία που του έχει, σημειώνει το athensmagazine.gr.

Ο πειρατής μου…ο αδερφός μου…
Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την αγάπη σας!!!!
Καλό καλοκαίρι κόσμε