32, 33, 34 : ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΣΟΚΚαταιγιστικές και ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια. Ο Μιλτιάδης μπαίνει στο στόχαστρο και γίνεται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Άγριες Μέλισσες  -Συγκεκριμένα, η απόφασή του να σώσει τη Βιολέττα τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Η κατάσταση ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο και ο Μιλτιάδης πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος από μαχαιριά που δέχεται. Λίγο αργότερα τον βρίσκουν πεσμένο στο έδαφος ο Χρόνης και ο Προκόπης και προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο σπίτι.

Όταν όλοι συνειδητοποιούν ότι ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αμάξι του Δούκα για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Τότε, όμως, διαπιστώνει ακόμη μία φορά τη σκληρή πλευρά του και πόσο λίγο νοιάζεται για τον ίδιο του τον αδελφό.

Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Μελέτη για την απερισκεψία του, αναφέρει το Protothema.gr.

Η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της.

Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδη αγνώστου.

«Ο Κλεομένης Ψαθάς είναι γόνος αστικής οικογένειας, μεγαλωμένος στο εξωτερικό που μπαίνει στη ζωή του Δούκα Σεβαστού. Έχει πολλές ανατροπές και ο ρόλος και οι σχέσεις των ηρώων με τον Κλεομένη…», είχε δηλώσει ο ίδιος ο ηθοποιός.