: ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΣΟΚ. Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα… απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια 33, 34, 35 : Αναπάντεχες εξελίξεις

Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με τη Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται. Ένα μήνα μετά, ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών.

Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

 Άγριες μέλισσες επεισόδιο 39: ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΣΟΚ  – Τι θα δούμε!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το γεγονός που όλοι περιμένουν στο Διαφάνι: τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Οι «Άγριες Μέλισσες» αφήνουν για λίγο στην άκρη, τα μίση, τα πάθη, τις δολοπλοκίες και τα ένοχα μυστικά και φοράνε τα καλά τους ρούχα.

Ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου έφτασε και μετά τη λαμπρή δεξίωση των αρραβώνων, οι δύο οικογένειες έχουν και πάλι… χαρές.

Τον γαμπρό ετοιμάζουν ο αδελφός του Κωνσταντής και ο Μελέτης, ενώ η Ασημίνα δείχνει όμορφη μέσα στο λιτό νυφικό της, που είναι πλήρως εναρμονισμένο με την εποχή εκείνη.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στο αυριανό επεισόδιο (4/12) με τη νύφη να μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών, αφού πρώτα ορκίζεται στις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.

Άγριες μέλισσες επεισόδια 38,39,40,41 : Συναρπαστικές εξελίξεις με τον Δούκα

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο γάμος δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά και η ιστορία θα προχωρήσει κανονικά στην επόμενη ημέρα, όπου οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, όπως μάς έχει συνηθίσει άλλωστε η σειρά του ΑΝΤ1.

Άγριες μέλισσες επεισόδιο -Δείτε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο (38):

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 39

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύο πιο δύσκολες – περίεργες σκηνές της σειράς, τη δολοφονία του Γιάννου και τον “εξευτελισμό” της Βιολέτας.

«Στη σκηνή με τη Θεοφανία δεν είναι ότι ζοριστήκαμε, αλλά ήταν αυτό το γέλιο που κάναμε, αυτή την κακία που είχαμε στο μάτι. Δεν μπορείς να τη γυρίσεις τόσες πολλές φορές τη σκηνή, δεν αντέχεις κιόλας. Και ήταν και εξαιρετικός ο τρόπος που έπαιζε η Θεοφανία. Ήταν πολύ βαρύ, ασχέτως αν εκείνη τη στιγμή κάνεις τον Μελέτη.