επεισόδιο Τρίτης 22/9 – GNTM 2020 : Εξελίξεις – ΣΟΚ – Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες.

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα της δίκης της Ελένης, ο Δούκας με τον δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεσή τους, στο επεισόδιο της Τρίτης (22-09) στις .

Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή, αλλά εκείνη αρνείται, πεισματικά, τη βοήθειά του. Ο μυστηριώδης άνδρας ωστόσο, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και γνωρίζει πολλά και για την Μυρσίνη, αλλά και για τον Δούκα Σεβαστό.

Η δίκη της Ελένης ξεκινά στις «Αγριες Μέλισσες»
Η δίκη αρχίζει και ο Φανούρης με τη Βιολέτα είναι οι πρώτοι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ της Ελένης στο επεισόδιο της Τρίτης στις . Ολοι οι χωριανοί από το Διαφάνι ανεβαίνουν στο βήμα του δικαστηρίου, με τον Σωτήρη, τη Χαρίκλεια και τον Κωνσταντή να καταθέτουν εναντίον της.

Παράλληλα, ο Αναστάσης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ο συνεταιρισμός αποφάσισε να διαγράψει την Ελένη από μέλος του, στο επεισόδιο της Τρίτης (22-09) στις «Αγριες Μέλισσες». Τη δεύτερη μέρα της δίκης καταθέτει ο Δούκας, ο οποίος αποφασίζει να παίξει τον κρυμμένο του άσο, για να καταδικάσει την Ελένη.

Το καφενείο στο Διαφάνι αλλάζει πάλι χέρια στις «Αγριες Μέλισσες»
Ο Παναγιώτης σκέφτεται έναν τρόπο να πάρει από τον Σταμάτη το αίμα του πίσω και ζητά τη βοήθεια του Προκόπη. Για τη μοίρα του καφενείου της Βιολέτας στις «Αγριες Μέλισσες» μίλησε πρόσφατα και ο Νίκος Ψαρράς, ο τηλεοπτικός Σταμάτης στη σειρά.

Στον ρόλο του δικηγόρου Θανόπουλου στη δίκη, ο Γιάννης Νταλιάνης. Στον ρόλο του δικηγόρου Σαράφη ο Δημήτρης Μαζιώτης και στον ρόλο του εισαγγελέα ο Συμεών Τσακίρης.

Άγριες μέλισσες επεισόδιο Τρίτης 22/9 – GNTM 2020 : Εξελίξεις – ΣΟΚ – Ο κρητικός οικοδόμος που δίχασε την επιτροπή.

Να δοκιμαστεί στο μόντελινγκ αποφάσισε ο 21χρονος Γιώργος και γι’ αυτό επέλεξε να δηλώσει συμμετοχή στο .

Ο νεαρός οικοδόμος από την Κρήτη, που ασχολείται και με τη μουσική, μπήκε με άγχος στο πλατό των κριτών και τους συστήθηκε. Το άγχος του ήταν εμφανές και ήταν κάτι που παρατήρησαν και οι κριτές του «GNTM 3».

Ο Δημήτρης Σκουλός είχε «θέμα» με το ύψος του νεαρού, ο οποίος είναι 1,75 μ. και του είπε «όχι». «Και κάνεις και δεν κάνεις για μοντέλο. Κάνεις για character», είπε η Βίκυ Καγιά και του είπε και αυτή «όχι», εκτιμώντας ότι στο GNTM 3 δεν θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Από την άλλη, «ναι» του είπαν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Αγγελος Μπράτης. Ωστόσο, η θετική τους απάντηση δεν ήταν αρκετή για να συνεχίσει ο Γιώργος στο «GNTM 3». Οταν ο παίκτης τους αποχαιρέτησε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο, ο Αγγελος Μπράτης του ζήτησε να επιστρέψει. «Ελα πίσω», του είπε και ρώτησε τη Ζενεβιέβ τη γνώμη της. «Εγώ ξέρω θα αναστενάξουν τα μπετά», είπε η κριτής του «GNTM 3».

Τότε, ο Αγγελος Μπράτης του εξήγησε ότι δεν έχει το ύψος για catwalks, ωστόσο υποστήριξε ότι έχει ενδιαφέρον. Ο σχεδιαστής του έδωσε την wild card του και πέρασε στο bootcamp.