επόμενα επεισόδια , Ποιος θα αποχωρήσει από το σαρβάιβορ – Spoiler -Καυγάς άνευ προηγουμένου.

: Επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται στις και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Δρόσω, η Ασημίνα, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα περιέλθουν σε δεινή θέση, με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλο της Έριδος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με όσα είπε για τις στο Πρωινό, και τα επικαλείται το zappit.gr ο Αλέξης Μίχας, η Ασημίνα θα μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή από τον Μπάμπη. Ο Μπάμπης βλέπει τον Κωνσταντή να πηγαίνει κρυφά τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω, παρά την απαγόρευση από τον Νικηφόρο. Γίνεται ένας άνευ προηγουμένου καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών, με την Ασημίνα να κατηγορεί τη Δρόσω για το ήθος της.

Πολύ χειρότερα, όμως, θα είναι τα πράγματα στις στη συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ Νικηφόρου και Κωνσταντή, όταν ο πρώτος μαθαίνει για τη σχέση του αδελφού του με την Δρόσω. Θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες, λόγια που δεν θα έχουν επιστροφή. Θα δούμε σκηνές Άγριας Δύσης, θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επόμενα επεισόδια , Ποιος θα αποχωρήσει από το σαρβάιβορ – Spoiler – Το όνομα της πρώτης υποψηφίου για αποχώρηση.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η πρώτη παίκτρια από την Μπλε ομάδα που είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το .

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου που είναι από τις τελευταίες παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι, συγκέντρωσε τις μισές ψήφους από την ομάδα της και έτσι θα είναι η πρώτη παίκτρια που θα τεθεί στην απόφαση του κοινού για το αν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδωσε… ευκαιρία στον να επιτεθεί ξανά στην αντίπαλη ομάδα, λέγοντας πως διάλεξε «το εύκολο θύμα» για να την διώξουν από το παιχνίδι.

«Ημασταν σίγουροι ότι θα διαλέξουν την Βαλέρια που είναι το εύκολο θύμα. Μη ξεχνάμε ότι η κοπέλα είχε πρόβλημα με τα αυτιά της και δεν αγωνίστηκε όπως ήθελε. Στο μόνο που πέσαμε έξω ήταν ότι πιστεύαμε ότι θα πάρει 7 ψήφους» είπε ο Τριαντάφυλλος που ωστόσο δεν πήρε απαντήσεις, παρά μόνο από την Αννα -Μαρία, η οποία του υπενθύμισε πως όταν ήταν στην ομάδα του, ενώ κι αυτή είχε πρόβλημα τραυματισμού, την έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Βαλέρια Χοψονίδου με 6 ψήφους, αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς από το Survivor. Μεταξύ εκείνων που την ψήφισαν ήταν σίγουρα ο Chris Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς ενώ η ίδια η Βαλέρια Χοψονίδου ψήφισε την Αννα Μαρία Βέλλη, όπως και η Ελευθερία. Ο Δημήτρης Μακρόπουλος ψήφισε τον Πάνο Καλλίδη και η Μαριπόζα τον Κρις Σταμούλη, σημειώνει το iefimerida.