Επεισόδιο 89 – Spoiler και trailer – Ο Κυπραίος προσπαθεί να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει στις αλλά παράλληλα φτάνει στα άκρα προκειμένου αυτά να μην αποκαλυφθούν σε κανέναν.

– Η ζωή, όμως, του παίζει περίεργα παιχνίδια με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ποια θα ερωτευθεί τον Κυπραίο; Στα μάτια της ο Κυπραίος είναι ένας ήρωας πολέμου που βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του λίγο πριν εκτελεστεί. Τα συναισθήματά της, όμως, για εκείνον μέρα με τη μέρα αλλάζουν. Σύμφωνα με το TV O’clock, θα γοητευτεί από τη συμπεριφορά του Κυπραίου αλλά και από τον τρόπο ζωής του και τον φλερτάρει διακριτικά. Εκείνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και έχει πολλές τύψεις. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της για το πρόσωπό του προκαλεί τη ζήλεια της Ελένης, γεγονός που κάνει τον ίδιο να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπό του.

Τις επόμενες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, όμως, ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη… θεία δίκη μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον μοναχό Ματθαίο.

Έρχεται τσουνάμι ! ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 25/2/2020 : Trailer και SPOILER

Νέα ανατροπή στο χωριό – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Τσικνοπέμπτη 2020