: Ανω κάτω οι οικογένειες ! Η Πηνελόπη και ο Δούκας – Τι θα δούμε σήμερα στη δημοφιλή σειρά.

Εξελίξεις στο Διαφάνι για την οικογένεια Σεβαστών που ετοιμάζει έναν ακόμη γάμο στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ανέτ βρίσκεται μόλις ένα βήμα για να αποκαταστήσει την αδικία που υπέστη ο Μιλτιάδης, όταν ο Δούκας Σεβαστός άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους. Ωστόσο, ο μεγαλοτσιφλικάς στη σειρά «» έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειρίζεται και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Θα τα καταφέρει ή ο Δούκας θα ξεγλιστρήσει γι’ ακόμα μια φορά;

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελένης και του Νέστορα αναφορικά με την ένσταση για την βιομηχανική ζώνη στο Διαφάνι. Ένα γύρισμα της τύχης όμως, κάνει τον Νέστορα να προχωρήσει σε μια κίνηση ματ στα σχέδια του Κυπραίου.

Η Πηνελόπη λέει το «ΝΑΙ» στον Κλεομένη στις «Άγριες Μέλισσες»

Η πολιορκία του γοητευτικού Κλεομένη, τον οποίο έχει συμπαθήσει υπέρ του δέοντος η μητέρας της Μυρσινή, επηρεάζει την Πηνελόπη. Η κόρη του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και δέχεται την πρόταση γάμου του Κλεομένη. Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης μόλις το μάθει;

Την ίδια ώρα, η Δρόσω προκειμένου να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο απ’ το μυαλό της ρίχνεται στη μάχη αναζήτησης γαμπρού. Στο σπίτι των Σεβαστων, η Ασημίνα συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης, η οποία δείχνει για άλλη μια φορά «τα δόντια της» στη νύφη της.

Το ίδιο βράδυ, η Ελένη δέχεται μια πρόταση απ’ τον Δούκα που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο για το μέλλον του γάμου του.