, επεισόδιο 59 – Trailer ANT1 : Ο Δούκας πάλι στο προσκήνιο – Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.

– Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

: Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά;

Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών.

Την ίδια στιγμή, ο ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

Άγριες μέλισσες spoiler , επεισόδιο 59 – Trailer ANT1 : Ο Δούκας πάλι στο προσκήνιο : Ο καυγάς

Ο παραγιός του Δούκα, Μελέτης, επιχείρησε όπως θα έχουν παρακολουθήσει οι φανατικοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες» να δολοφονήσει τον Θωμά Κυπραίο. Φυσικά, η σκηνή που οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ανταλλάσσουν γροθιές σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης όμως, δεν δείχνει να δυσκολεύτηκε καθόλου με τις εν λόγω σκηνές στις «Άγριες Μέλισσες», τις οποίες χαρακτήρισε «ευχάριστες». «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ειδικά με τον Γιάννη περάσαμε πολύ καλά»

 Γεροντιδάκης: Στη σκηνή των « με τον Γιάννη Στάνκογλου παίξαμε ξύλο

Όπως μάλιστα σημειώνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η σκηνή του καβγά ήταν πέρα για πέρα αληθινή. «Παίξαμε ξύλο κανονικότατο, αυτό έχω να σου πω, τις δώσαμε κανονικά! Είναι και ο Γιάννης που δεν χαμπαριάζει σε αυτά. “Δώσε μου, μου λέει μικρέ, πάμε να φύγουμε”» εξήγησε ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 56 – 15/1/2020 : Τι απαιτεί ο Μιλτιάδης από τον Δούκα

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 55 14/1/2019 : Όλοι εναντίον της Ελένης

Αγριεύουν… οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ : Το επεισόδιο της ανατροπής στο θεσσαλικό χωριό