: Οι έρωτες, οι ίντριγκες και το έγκλημα – Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια στις Αγριες Μέλισσες. Νέα αναστάτωση στο χωριό ! Τι θα συμβεί απόψε.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς , έκαναν πραγματικότητα τη μεγαλύτερη τους επιθυμία καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρά το μίσος ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η πιο συγκινητική σκηνή όμως δεν ήταν αυτή της προετοιμασίας και του γάμου αλλά όταν οι τρεις αδελφές βρέθηκαν και πάλι όλες μαζί στο ίδιο σπίτι και ορκίστηκαν πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.

Άγριες μέλισσες ANT1 : Ο Δούκας σκορπάει τρόμο στο χωριό

Άγριες μέλισσες spoiler -Όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει. Όταν αργότερα ο Κωνσταντής μαζί με τον Μελέτη, πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του.

Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών, κι εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη κι ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια.

Άγριες μέλισσες  -Ο κατά κόσμον Θανάσης Κουρλαμπάς

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό “The Tonigh Show” ήταν ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ένας ηθοποιός με μεγάλη πορεία τόσο στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση.

Γνωστός και ως «Κλεομένης Ψαθάς» από τις Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε στη σειρά τονίζοντας πόσο τυχερός αισθάνεται που συμμετέχει, ενώ πρόσθεσε πως η αγάπη του κόσμου είναι εκπληκτική.

«Δεν ξέρω αν ο Κλεομένης θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή σε μεγάλο πλαίσιο της σειράς, αλλά σίγουρα στο σπίτι του Δούκα έρχεται ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και ξεκινάει ένα “κυνηγητό” της μικρής κόρης Πηνελόπης.

Άγριες μέλισσες επεισόδια 38,39,40,41 : Συναρπαστικές εξελίξεις με τον Δούκα 

Άγριες μέλισσες spoiler ΝΕΑ : Ανατροπές και ο φόνος που έρχεται !