Χαμός απόψε στο σαρβάιβορ ! – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Τι θα δούμε σήμερα.

Μία νέα παίκτρια μπαίνει στο και μετά από έναν δύσκολο αγώνα, ο Περικλής Κονδυλάτος ξεσπά σε κλάματα και κατηγορεί την Κάτια Ταραμπάνκο.

Αναλυτικότερα, στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως μία έκπληξη περιμένει τις ομάδες των και των , αφού θα μπει μία νέα παίκτρια που θα ενταχθεί σε μία από τις δύο ομάδες και όπως γνωρίζουμε μπαίνει στους Μαχητές και είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στη συνέχεια, βλέπουμε έναν δυνατό στίβο μάχης και ένα γεγονός θα κάνει τον Περικλή Κονδυλάτο να ξεσπάσει σε κλάματα!

Ο σχεδιαστής κάνει λόγο για ένα απαράδεκτο γεγονός και αναφωνεί: «Απαράδεκτο! Αδιανόητο» με την Κάτια Ταραμπάνκο να προσπαθεί να εξηγήσει τι συνέβη!

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Πέμπτης από τον Άγιο Δομίνικο η Αγγελική Λάμπρη, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Χαμός απόψε στο σαρβάιβορ ! Αποχώρηση survivor Greece 2021 – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Η κίνηση του ΣΚΑΪ που απειλεί το σίριαλ του ΑΝΤ1.

Αλλαγή στο πρόγραμμα της prime time ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ μέσω δελτίου τύπου. Το θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σελίδα ethnos.gr, οι «8 λέξεις» συρρικνώνονται και από διπλά επεισόδια γίνονται μονά. Έτσι, λοιπόν, η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται στις 21:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων για μονάχα μία ώρα. Η μετακίνηση αυτή θα φέρει και «Survivor 4» αντιμέτωπα για μιάμιση ολόκληρη ώρα, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται μία «σκληρή» τηλεοπτική αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου -ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με άλλο κανάλι- δεν είναι πλέον και οι καλύτερες.