Σε σημαντική ανανέωση προχωράει η με την ψηφιακή πλατφόρμα να υποδέχεται 10 νέα κανάλια αλλά και να αποχαιρετά μερικά από τα βαριά χαρτιά της μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Discovery.

Συγκεκριμένα, τα νέα κανάλια που έρχονται είναι 5 από την κατηγορία των ντοκιμαντέρ, 3 αθλητικά και 2 στην κατηγορία του lifestyle.

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες προσθήκες στην πλατφόρμα της είναι το BBC Earth, κορυφαίο κανάλι του BBC, με διάσημες παραγωγές σαν το Frozen Planet, το Life, το Blue Planet και το Planet Earth.

Παράλλα επεκτείνεται η συνεργασία με το Viasat (σ.σ. το Viasat History έχει ήδη αντικαταστήσει το History Channel) καθώς προστίθενται στην πλατφόρμα της τα νέα κανάλια Viasat Explore και το Viasat Nature.

Από το δίκτυο του Travel Channel (το οποίο η ανανέωσε την συνεργασία για άλλα 3 χρόνια), θα προστεθούν το Food Network και το Fine Living.

Στον τομέα των αθλητικών το βαρύ πυροβολικό ακούει στο όνομα FOX Sports ενώ προστίθενται ακόμη το Nautical Channel και το Outdoor Channel.

Ευχάριστα νέα και για τους φίλους των αστυνομικών ντοκιμαντέρ καθώς θα προστεθεί το Crime and Investigation. Tέλος η Cosmote TV προσθέτει στην πλατφόρμα της και το CBS Reality.

Οι νέες προσθήκες θα έρθουν να καλύψουν τo κενό που θα αφήσει η ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Discovery. Συγκεκριμένα θα κατέβουν από την πλατφόρμα της Cosmote TV τα κανάλια: Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, IDX HD, Animal Planet HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2, και TLC.