: Παρελθόν αποτελεί από την τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου», ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά το τέλος των γυρισμάτων για τη φετινή σεζόν, ανακοίνωσε και επισήμως την αποχώρησή του από τον Alpha και την πετυχημένη σειρά.

Η κάμερα του ANT1 και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν τον Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος έδωσε τέλος στα δημοσιεύματα και τις φήμες που είχαν να κάνουν με την απομάκρυνσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό, με τον οποίο και συνεργάστηκε για αρκετές σεζόν.

«Αν ίσχυαν τα διάφορα δημοσιεύματα τα οποία είχαν βγει για εμένα, τότε θα υπήρξε επίσημη ανακοίνωση του καναλιού και θα ανέφερε πως με έχουν απολύσει εκείνοι. Δεν έγινε ποτέ αυτό. Όπως κι εγώ, έτσι και το κανάλι, κρατήσαμε την ίδια στάση, η οποία είναι ότι λόγω υποχρεώσεων, διακόπτουμε προσωρινά τη συνεργασία», είπε αρχικά για τη σχέση του με τον Alpha.

Ο Ευθύμης Ζησάκης, αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο της ζωής του, αλλά και στον επόμενο στόχο του, ο οποίος είναι να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, μιας και το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με την εκκλησία, αναφέρει το fthis.gr.