: Ανατροπή δεδομένων στα τηλεοπτικά για τον .

Οι πράσινοι βρίσκονταν σε συζητήσεις για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και επιστροφή στα κανάλια της NOVA μετά από ένα χρόνο. Αλλά όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν τελικά στην ΕΡΤ, παρά τα σενάρια για διαζύγιο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, οαρότι η «πράσινη» ΠΑΕ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova, με στόχο να αποχωρήσει από την… Αγία Παρασκευή και να βρει τηλεοπτική στέγη και μια καλύτερη τύχη στη συνδρομητική πλατφόρμα, φαίνεται ότι ότι το deal με τη Nοva «τσάκισε» την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Τρίτη (02/07) τη διοίκηση της ότι τελικά δεν θα κάνει χρήση του opt out. Και αυτό, διότι οι όροι που του προτάθηκαν από το συνδρομητικό κανάλι δεν ικανοποιούν τα αιτήματά του και άρα δεν του «επιτρέπουν» να αποχωρήσει από τη συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με την ΕΡΤ θα του αποφέρει και φέτος, όπως συνέβη και πέρσι, ένα ποσό της τάξης των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που σίγουρα βοηθάει τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τα οικονομικά του, σε μια εποχή δύσκολη για τους πράσινους.

ERT Sports: Προβάλει τον τελικό του Euro πάνω στον αγώνα των Legends

Την Πέμπτη, στις 21.45, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» οι Legends 2004 αντιμετωπίζουν τους Legends της Πορτογαλίας, σε ένα ματς-αναβίωση του τελικού του Euro 2004 με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το έπος της Λισαβόνας. Πέραν της ίδιας της τεράστιας σημασίας της αναμέτρησης, υπάρχει και ένα μπόνους. Στον πάγκο των Πορτογάλων θα βρεθεί ο αγαπημένος των Ελλήνων Φερνάντο Σάντος!

Η ΕΡΤ, λοιπόν, μέσω του θα προβάλει την ίδια μέρα εξάωρο αφιέρωμα και την ώρα του αγώνα της Ριζούπολης, ο οποίος θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORTS, επέλεξε να βάλει σε επανάληψη τον τελικό του Euro! Αν, δηλαδή, κάποιος θέλει να δει την αναβίωση και τον τελικό, απλά δεν μπορεί να το κάνει. Τα παιδιά που οδήγησαν την Ελλάδα στην κορυφή του Euro 2004 μαζεύουν κόσμο για να γιορτάσουν και η ΕΡΤ αντί να τους βοηθήσει, δεδομένης και του φιλανθρωπικού σκοπού, τους «σαμποτάρει» αντί να τους τιμήσει.