ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ , Bachelor – Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Μέρες αγωνίας και φόβου ζουν οι συγγενείς της 19χρονης Άρτεμις, που εξαφανίστηκε από το Κορωπί. Μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημάδι ζωής και οι έρευνες αστυνομίας και εθελοντών, παραμένουν άκαρπες.

Το «Τούνελ» με ζωντανές συνδέσεις ακολουθεί τα ίχνη της, σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση…

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό με την την Παρασκευή στις 23:50 στον Alpha.

Φως στο τούνελ 23/10/2020, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ , Bachelor – Ραγδαίες οι εξελίξεις.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής στις , θα δούμε τη Δρόσω να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Φίλιππου να αλλάξει ζωή, παρά τα όσα της λέει ο Τάκης, που της κλείνει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης μπροστά στην επιτροπή αντιδρά περίεργα, δημιουργώντας δεύτερες σκέψεις στους γιατρούς, ενώ ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να πάει στο Παρίσι, αφήνοντας την Πηνελόπη συντετριμμένη. Η Μυρσίνη προσπαθεί να τη σπρώξει να κάνει νέες γνωριμίες, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να προχωρήσει στη ζωή της.

Ο Νικηφόρος, μετά την άσχημη συμπεριφορά του προς τα μέλη του Συνεταιρισμού, αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια στον Λάμπρο με τον φόβο της επιστροφής του πατέρα του. Θα τον στηρίξει απέναντι στον Δούκα;

Ο Δούκας έχει καταλάβει πως ο Σταματέλος τον αποφεύγει και δεν είναι πρόθυμος να τον βοηθήσει. Έξαλλος, αναθέτει στον Κωνσταντή να αναλάβει να τον συνετίσει στο επεισόδιο της Παρασκευής στις .

Η Ελένη πάει στο σπίτι του Βόσκαρη, αποφασισμένη να βρει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με τη Μυρσίνη. Εκεί, όμως, την περιμένει μια έκπληξη. Ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ τη νίκη του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του…

Φως στο τούνελ 23/10/2020, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ , Bachelor – Αλλαγή στις ημέρες προβολής.

Τα γυρίσματα του ημιτελικού του έχουν ήδη ξεκινήσει, παρόλο που οι τηλεθεατές βρίσκονται λίγο πιο πίσω στην προβολή των επεισοδίων.

Το ριάλιτι του Alpha μέχρι στιγμής προβαλλόταν τρεις φορές τη βδομάδα, από Τετάρτη έως Παρασκευή, ωστόσο, το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αλλαγή.

Από αυτή τη βδομάδα ο σταθμός μειώνει (σε δύο από τρεις) τις μέρες προβολής του ριάλιτι και, έτσι, πλέον θα το παρακολουθούμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00.