Με μια δοκιμασία που ξεπέρασε σε χρόνο κάθε άλλη στο παρελθόν διαμορφώθηκε η τελική δεκάδα, στο δρόμο για τον τελικό του MasterChef.

Δέκα μέρες έχουν μείνει ως τον μεγάλο τελικό της επόμενης Τετάρτης 22 Μαΐου στο MasterChef και οι πέντε φιναλίστ χρειάστηκε να περάσουν από δύο απαιτητικές διαδικασίες προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο Μανώλης ήταν ο πρώτος που εξασφάλισε μια θέση στην επόμενη φάση του MasterChef, καθώς έφτιαξε το καλύτερο πιάτο στην πρώτη δημιουργική διαδικασία του Mystery Box με βασικό υλικό το αρνίσιο κρέας.

Πάνος και Παντελής πάλεψαν για την θέση στο MasterChef
Οι τέσσερις παίκτες που απέμειναν να διαγωνίζονται για κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του σεφ Γιώργου Βενιέρη. Το απαιτητικό ταϊλανδέζικο πιάτο του καλεσμένου σεφ δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες του MasterChef, κάτι που φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, εκείνοι με την πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν ο Πάνος και ο Παντελής. Από τις βαθμολογίες των κριτών, Σπυριδούλα και Χρήστος βρέθηκαν στον εξώστη να συντροφεύουν τον Μανώλη. Μετά την βαθμολογία των κριτών, ο Παντελής ήταν εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef.

«Μην τα παρατάτε ποτέ, να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και για αυτά που πιστεύετε να μάχεστε» είπε φεύγοντας από το MasterChef ο Παντελής. Με αυτή την αποχώρηση, ο Σωτήρης Κοντιζάς χάνει και τον τελευταίο του παίκτη. Ετσι, ο νικητής του φετινού MasterChef θα είναι σίγουρα ένας από τους εκλεκτούς του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Το μήνυμα Κουτσόπουλου στον Παντελή
Αμέσως μετά την τηλεοπτική ανακοίνωση για την αποχώρηση του Παντελή από το MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτησε, όπως το συνηθίζει, το δικό του «αντίο» στον παίκτη στο twitter. «Ραντεβού για τσίπουρα στο νησί… με κιθάρες και μπουζούκι» σχολίασε ο κριτής του MasterChef, για τον Καλύμνιο διαγωνιζόμενο.

iefimerida.gr