Ενημερωθείτε αναλυτικά για την πολύ σημαντική εξέλιξη σχετικά με το σχέδιο σωτηρίας του τηλεοπτικού σταθμού  το οποίο τα τελευταία χρόνια περνάει μία τεράστια περιπέτεια η οποία δείχνει, επιτέλους, ότι μπορεί να ξεπεραστεί.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, είναι θέμα χρόνου να αποστείλουν οι τράπεζες – αν δεν το έχουν κάνει ήδη- , και γραπτώς στους μετόχους του το «ΟΚ» για το σχέδιο διάσωσης του καναλιού, αφού οι Βρυξέλλες έδωσαν το πράσινο φως από τη Δευτέρα.

Θεωρητικά ,λοιπόν, το θα μπορέσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και να καταθέσει τον σχετικό φάκελο της υποψηφιότητας.

Βεβαίως ,υπάρχουν πολλά προβλήματα, με σημαντικότερο την αποδοχή από το ΕΣΡ της εταιρείας που θα διεκδικήσει την άδεια για λογαριασμό της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, γεγονός, όμως, που μπορεί να ξεπεραστεί, όπως υποστηρίζουν ειδικοί επί του θέματος!

Επειδή όμως η υπόθεση του έχει πολλές παραμέτρους και επί πλέον τα συμφέροντα είναι μεγάλα ,μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι τελικά θα συμβεί!

Δύσκολα όμως και οι τράπεζες, δεδομένου ότι έχουν την έγκριση των Βρυξελλών, θα δεχθούν να αναλάβουν την ευθύνη ενός ναυαγίου, αναφέρει το tvnea.com!