Ο δημοφιλής ηθοποιός, Μηνάς Χατζησάββας, έφυγε από τη ζωή το 2015, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Όσο γνωστός ήταν για τη δουλειά του και την επιτυχία του ως ηθοποιός, τόσο διακριτικός ήταν όσον αφορούσε την προσωπική του ζωή. Μόνο μετά τον θάνατό του έγινε γνωστό πως ήταν ομοφυλόφιλος. Σύντροφος της ζωής του ο Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», στο κανάλι του ANT1, μιλώντας για όλους και για όλα. Κάνοντας μία εξομολόγηση εκ βαθέων για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα, αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε τον θάνατό του, αναφέρει το neaselida.gr.

«Από τα Χανιά έφυγα γιατί ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Έφυγα γιατί ξεκίνησε αυτός ο έρωτας. Μου έδινε τόση δύναμη ο Μηνάς, που θα μπορούσα να βγω στη μέση της δημοτικής αγοράς και να πω ότι είμαστε μαζί.

25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι

Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι μας με τον Μηνά, 25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι. Ο Μηνάς ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ξύπναγε και ξεκίναγε το πάρτι. Τον Μηνά τον πείραζε ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και οι εθνικιστικές αντιλήψεις.

Ο Μηνάς ήταν η πρώτη και η μοναδική σχέση της ζωής μου

Η ειλικρίνειά μου πηγάζει από τον Μηνά. Με συμφιλίωσε με την ομοφυλοφιλία, αλλά και με πολλούς άλλους δαίμονες. Ο Μηνάς ήταν η πρώτη και η μοναδική σχέση της ζωής μου.

Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα

Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη μου είπε «σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί». Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα;

Αν έγινε κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν είναι «φύλλο και φτερό». Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φαλελάκης.