Ανατροπή με Λάκη Γαβαλά – Η συμφωνία των δύο πλευρών.

Όταν κάτι το θέλουν όλες πλευρές τότε θα βρουν τον τρόπο. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του ριάλιτι μόδας και του Λάκη Γαβαλά που αποφάσισαν να κάνουν… την ανατροπή.

Όπως αναφέρει το Newsit.gr λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο θέατρο ο Λάκης Γαβαλάς αναγκάστηκε να μην είναι στο καθημερινό ριάλιτι μόδας και έτσι στη θέση του στην κριτική επιτροπή βρέθηκε πάλι ο Χάρης Χριστόπουλος.

Όπως όμως είχαμε αναφέρει όλες οι πλευρές, ο ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής και τον Λάκη Γαβαλά, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όπως φαίνεται βρήκαν τη «χρυσή τομή».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr συμφώνησαν ώστε ο Λάκης Γαβαλάς να είναι… μόνιμα επίτιμος κριτής στο Gala κάθε βδομάδας καταφέρνοντας έτσι να ανταπεξέλθει και στις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Ενώ λοιπόν στο Gala των προηγούμενων κύκλων του My Style Rocks υπήρχε κάποιος guest κριτής φέτος κάθε Κυριακή θα είναι μόνιμα ο Λάκης Γαβαλάς που μαζί με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Χάρη Χριστόπουλο θα κρίνουν και θα βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες.

Ο καινούργιος κύκλος του θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με τριμελή επιτροπή ενώ κάθε Κυριακή το Gala θα έχει τέσσερα μέλη να… ροκάρουν για το στιλ των διαγωνιζομένων!