Νέα : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, The bachelor , : Νέα επεισόδια !!! – Ο θάνατος της Θεοδοσίας.

Πυροβολισμοί, θάνατοι, βασανιστήρια και νέα πρόσωπα δημιουργούν ένα πλέγμα καταιγιστικών εξελίξεων στη σειρά του ΑΝΤ1,

Η δίκη της Ελένης για τη δολοφονία του Σέργιου επεφύλασσε τρομερά γεγονότα για τους κατοίκους του Διαφανίου, αλλά και αξιομνημόνευτες ερμηνείας για τους ηθοποιούς στις . Η κατάθεση της Ελένης με την Μαρία Κίτσου σε μια απο τις καλύτερες στιγμές της, έδωσε το έναυσμα για τις εξελίξεις…

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έπαιξε και στην εξαιρετική ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» το 2015 σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Το σενάριο ήταν βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη και στο καστ της ταινίας έπαιζε και ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου, που συμμετείχε στον ρόλο του Σέργιου στα πρώτα επεισόδια των Μελισσών.

Νέα : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, The bachelor , GNTM 2020 : Νέα επεισόδια !!! – Η αποχώρηση της Έλενας.

Για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο του  συζήτησαν στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στην Έλενα Μπάση, για την οποία έκανε μια αποκάλυψη. Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, η 38χρονη τραγουδίστρια είναι αυτή τη στιγμή στην Αμερική. Η ίδια είπε ακόμη πως γνωρίζει την Έλενα Μπάση, καθώς παλιά έρχονταν σε κάποιες από τις εκπομπές της.

«Έχω μια πληροφορία ότι η Έλενα Μπάση που μου είναι πολύ συμπαθής… Εγώ τη γνωρίζω από παλιά, έρχονταν σε εκπομπές… Έχω την αίσθηση πως είναι στην Αμερική αυτή τη στιγμή» είπε η Φαίη Σκορδά.

Αυτό σημαίνει πως η Έλενα Μπάση έχει αποχωρήσει από τη βίλα που γυρίζεται το  και δε θα ανάμεσα στις φιναλίστ.

Νέα : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, The bachelor , GNTM 2020 : Νέα επεισόδια !!! – Την επόμενη Δευτέρα το νέο ραντεβού με το σπίτι του GNTM.

Μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο το reality του Star ανανέωσε το ραντεβού υοθ με τους τηλεθεατές για την επόμενη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου.